Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 23:25

Zina na těch firemnícqh teambuildingach je to společné spaní častější než by mi bylo milé. V podstatě nikdy jsem neměla vlastní pokoj a byl úspěch když tam byly oddělené postele.

Teď poprvé v životě jezdím na sluzebky, že mám dobrý hotel a pokoj sama pro sebe, i když jedu s kolegyní.

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 23:26

Catherinne copak se děje? 

Ať jsi brzo fit. 

Offline Catherinne
10849 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 23:38

continuity přestala jsem mluvit...antibiotika, kortikoidy, probiotika, léky na otok v krku a léky na žaludek, protože tohle všechno ten můj nemůže zvládnout.

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 23:40

Catherinne No teda!  Ať jsi brzy v pohodě! 

Karja Jo, ty večírky jsou trochu neodhadnutelné, je asi dobré řídit se úrovní místa, kde se to koná....tak aspoň příště můžeš zůstat doma s klidem v duši! Já se jednou účastnila velkého firemního vánočního večírku tady v Japonsku a tam byly slušně oblečené kromě mě jen top manažerky a svobodné holky!  A jeden Japonec, co byl asi tři roky služebně u nás mi tam vzpomínal (=lichotil), že v Česku ženy chodily na večírky vždy krásně oblečené! 

Offline Karja
44720 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 23:41

Zina

Jojo, jako asi mě chtěl sekretariát odradit od dalších večírků:D. Ale jako jo, zas trochu jsem se rozkoukala, ty kontakty se hodí a lidí vědí, že existuju:D. Ale jako jo, ten večer se skládal fakt jen z několika různých wtf okamžiku, které se tak různě vršily za sebou:D:D. Prostě jsem myslela, že jdeš na večírek, najíš se, zatancujes si, jdeš domu a je to:D. Jako vždycky:D. 

Offline Catherinne
10849 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 23:43

Karja ty jo, to je hustý...

Offline Karja
44720 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 23:45

continuity No právě mně tvrdily známé, co jezdí s kolegyněmi, i co znají, že mají vždycky vlastni pokoj a to pracují teda v méně výdělečných firmách:D. Takže jsem počítala minimálně s oddělenou posteli....ale jako nebylo to nic, přes co by se nedalo přenést, já jsem docela v pohodě, a myslím, že bych nespala tu noc dobře ani sama;-)

Offline Catherinne
10849 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 23:48

Karja tobě tam nakonec chyběly ty malý zlatíčka

Offline RoSa
10175 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 23:59

Karja nejvyšší čas začít si budovat pověst, že nesnesitelně chrápeš - jednolůžák zaručen!

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 06:44

Karja Tady sleduješ všechno,takže asi i v životě...a fakt tě nenapadne na netu prozkoumat lokal s bydlením a vyptat se kolegyň,co od toho čekat,abych věděla,do čeho jdu (a spat vcetne) . Chyba, velka chyba.Pro mě je , to co píšeš noční můra, takže bych zjišťovala.... 

Offline Karja
44720 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 07:25

stes

Já se právě nezdam, já toho v životě moc nesleduju:D. Tady to tak jako zachytávám a ono to drží;-). Ale docela jsem se ptala, ale z těch informací, co jsem dostala, jsem zřejmě vybrala to, co jsem sama chtěla slyšet:D. 

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 07:42

Aktualizace děni v lazaretu, syn se probudil v poledne, má pořád teplotu, dcera (zdravá) se probudila v půl třetí odpoledne!!! Asi jsou fakt vyřízení, ještě že začínají prázdniny!!!

A dobrá historka střetu s realitou, není to stížnost, ale nevím kam s tím. Dcera je ve škole součástí čínské party, všichni jedou na prázdniny domů (s výjimkou jednoho kluka) a dcera přišla úplně vykulená z toho, že nemůžou být v kontaktu, že v Číně nemůžou spolužáci na whatsapp, ani žádný jiný komunikátor, ten kluk, co zůstává v JP prý nemůže domů, protože by je nepustili zpátky...no měli jsme včera zajímavé vzdělávací okénko...

Offline Annegret
162 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 08:33

@Catherinne at je rychle dobre

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 08:39

Garfie

To je pravda, jedna věc je vědět o čínských omezeních, druhá je ten střet s realitou. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 08:41

continuity Já si nedělám velký iluze, taky jsem jezdila na služebky, kde jsme byly ubytované s kolegyní, ale znaly jsme se dlouho, souhlasily s tím, a hlavně jsme měly každá vlastní postel.

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 08:46

Zina

Ja píšu, jak to bylo. Třeba jsem nastoupila do velké auditorské firmy, letenka, světoznámá hvězda na motivační přednášce, čtyřhvězdičkový hotel ve Varšavě, aby se všichni předvedli a na pokoji se zcela neznámou kolegyni na jedny posteli. Lidi co to organizují, mají kolikrát dobrý rozpočet, ale priorita je pro ně úplně jiná věc než nějaké soukromí. 

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 08:53

Karja ozvu se z druhé strany barikády :) Takové akce pořádám a ono není úplně jednoduché najit destinací a ubytování, které by splňovalo všechno co by človek chtěl. Největší položka je právě ubytování a pokud chceš samostatné pokoje, tak to v podstatě zdvojnásobíš. Stejně tak hodně hotelů ani nemá možnost oddelených lůžek. 

Teď pořádám v Praze akci pro 70 lidí s týmovou hrou na Malé Straně a v podstatě mám tři možnosti: 1/ být skoro v centru s mnoha kompromisy 2/ prekročit budget s málo kompromisy 3/ být v super konferenčním hotelu kdesi ve Vysočanech. 

Takže holt budou po dvou a zhusta na manželské posteli, ale 10 minut pěšky od Malé Strany. A s prohlídkou Národního divadla, letos je budu vzdělávat

Offline Karja
44720 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 09:10

andulka01 No hlavně já si myslím, že my jsme byly jediný takový pokoj, protože ženské s kterými jsem se bavila byly normálně se ,,svou kamarádkou,, dva kolegové byli dokonce sami a dvakrát byl pokoj s obrovskou terasou:D

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 09:22

Karja nojono, homeofficáři se ubytovávaj tak jak to vyjde, no Ostatní si v kanclech ubytko dohodnou mezi sebou. 

Když berem celý hotel, ten nejhezčí pokoj si zabírám já, si to zasloužím (ok, mám spoustu materiálu, vyhodnocení her, dárky a ten pokoj si vůbec, ale vůbec nestíhám užít)

Můžu se zeptat, kde jste byli ubytovaní? 

Offline Tabea
8123 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 09:34

andulka01 já vím, že to myslíš dobře a kolegové jsou spokojení, ale od zaměstnavatele vzdělávání neočekávám a společná postel s cizím člověk v hezkým hotelu by mi rozhodně nebyla milejší, než samostatný pokoj v basic hotelu mimo centrum. Na vejšce jsme spali ve čtyřech na dvojlůžku a klidně ještě někdo na podlaze, ale od ty doby už jsem z toho nějak vyrostla. Nebo jsem jen nebyla ve firmách, kde by dávali zaměstnance do jednoho pokoje.