Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 09:39

Tabea  Ale tak to není tak strašná záměna, pamatuješ na tu partičku, co chtěla do Nice a letěla do Nis?  To byl jinej kalibr!!! Ale znejistila jsi mě a už kontroluju, jestli existuje jiné Cairns! 

Offline Jos
příspěvků moje polička 15. prosince 2023 09:49

bublifuk To jeste nic neznamena. U nas v praci ma covid spousta lidi, kolegyne z lekarskeho pokoje, co na dnesek slouzila. Sef ktery slouzi zitra. Doma jsou jen ti, co jim neni dobre. A dneska mame vecirek . Doufam, ze jsem nikoho nepohorsila. 

Offline Tabea
8123 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 12:29

Garfie ona to vůbec nechápala, říkala, že jim ty letenky sice přišly parádně levný, ale kontrolovali to všichni 4 a nikdo si nevšiml. Že to teda bylo s přestupem v Atlantě, ale ani to jim nepřišlo vyloučený. Ale už se s tím smířila a bere to jako osud.

Offline Tabea
8123 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 12:29

Garfie jak se daří synovi?

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 12:34

Tabea Prospal odpoledne, pak se trochu zvetil, ale v osm znovu usnul. Má teplotu, tak uvidíme. Já hlavně myslím, že je smrtelně unavenej, tento týden měli fakt náročný, každý den dvě písemky, ze školy chodí nejdřív v pět, tři opravné písemky z japonštiny, která mu fakt nejde a do toho včera večer školní koncert, takže odešel do školy v sedm ráno a domů přišel v devět večer. Taky by mě to složilo. 

Offline Tabea
8123 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 12:42

Garfie chudák malej! Přeju mu, ať je rychle zase fit a pripravenej na dovolenou

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 13:02

Tabea Děkuju, doufám, že se rychle zvetí! (a nikoho nenakazí!!) 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 15. prosince 2023 13:18

Jos mě jsi určitě nepohoršila, já jsem překvapená, že se někdo dobrovolně testuje. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. prosince 2023 13:22

Garfie to může být klidně jen z té únavy, když vidím, co má za sebou

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 15:27
Reakce na Tabea:

Garfie a letíte fakt do Austrálie? Naše HR s přítelem a dalším párem zabookovali letenky na leden do Melbourne. Už je to celkem dlouho. Teď jim přišel e-mail, že let se nějak lehce posouvá. A tak si všimli, že místo do Melbourne, AUS mají letenky do Melbourne USA.

​šišto jsem si myslela že jde jen v přehnaný komedii a hloupý GPS, Lhota jako Lhota 

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 15:30

Evaeva No uvidíme. Má zimnici, ale pořád žádný kašel ani rýmu. Snad to bude dobrý.

Online Černá kočka
1773 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 17:10

Jos Doktoři a obecně zdravotníci jsou v tomto psychicky odolné kusy. Mě se dnes jeden takový psychicky odolný jedinec ptal jestli má z práce donést covid nebo radši střevní chřipku , fakt je to teď hodně divoké.

Offline Tabea
8123 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 18:15
Reakce na Černá kočka:

Jos Doktoři a obecně zdravotníci jsou v tomto psychicky odolné kusy. Mě se dnes jeden takový psychicky odolný jedinec ptal jestli má z práce donést covid nebo radši střevní chřipku , fakt je to teď hodně divoké.

​na takovýhle otázky teď "stačí" i zaměstnanec školky nebo družiny. A navrch může přihodit vši.

Online Černá kočka
1773 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 18:25
Offline Karja
44720 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 20:39

Evaeva Tak jsem se pokusila tu virózu vyležet, hecla jsem to a šla jsem. No tak jako asi jsem měla zůstat doma, z více důvodu, než jen kvůli tomu, ze zdravotně mi to dvakrát neprospelo. V minulém zaměstnání byly ty vánoční večírky poměrně nóbl, všechny ženské měly koktejky nebo jak to říct, šaty, lodičky, psaníčka a vedoucí nebo někdo výš tak ty měly dlouhé večerní šaty, líčení, účes atp. Takže jsem v tomto stylu vyrazila i tady, nějak jsem nedozjistovala, v jakém podniku to přesně je, psali večírek, pozvánka se zdála oficiální, tak večírek. Takže jsem vyrazila ve večerním v podstatě do hospody:D:D. No byly tam ženy i v džínách,teniskach, jednatelka, nebo manželka majitele měly normálně kozačky,kalhoty, sako, kozacky. Už když jsem přicházela a nebyla tam šatna jen nějaký věšák na kabát, tak jsem si říkala, že je něco spatne:D  No tak jo, dělám tady našemu modnimu klubu dobre jméno:D. Mimo významné pohledy věnované mému outfitu jsem dal zachytila několik významných poznámek od kolegyň k mému plnému homeofficu, sorry jako, prostě HO nebo výpověď, touto kartou prostě nemůžou hrát všichni no, co jim na to mám asi říct...a na hotelu jsem skutečně spala s paní, co jsem viděla poprvé v životě. Na manželské posteli. Naštěstí jsme se tam stihly potkat už odpoledne a neseznamily jsme se až v posteli. Prostě příště budu vědět, že se nic nezkazí možnosti zůstat doma:D:D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 15. prosince 2023 20:53
Offline Tabea
8123 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 21:11

Karja no, zdá se, že večírek stál za to

Nocovat s cizím člověkem v jednom pokoji by pro mě byl horor. 

Offline Catherinne
10849 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 21:17

Večeřééé...

Offline Karja
44720 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 22:07

Tabea Jako bylo to normální,asi tak, nestalo za to věnovat tomu čas, kterej nemám:D. Co v pokoji, tohle byla 160 postel! Paní byla fajn, ale spala jsem asi hodinu z celé noci:D. Furt jsem se snažila soustředit na to jak oddychuje, protože to mě u dětí uklidňuje, ale nefungovalo to. A navíc to byla pracovně zrovna kolegyně, kterou nikdy nebudu na nic potřebovat, takže ani jsem si nemohla říct, že se hodi, že jsme se poznaly:D. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 15. prosince 2023 22:33

Karja Zase kdybys nejela, tak by sis říkala, o co jsi možná přišla, teď aspoň víš, že není o co stát. A jako za mě všechno dobrý, ale spát s cizí ženskou v jedný posteli, to je wtf. (Když mi bylo 25, tak jsme bydlela s dalšíma 5 lidma a 2 potkanama v malým 1+1 ve Vršovicích, ale matraci na zemi jsem měla vlastní a jenom pro sebe).