andulka01 když byl teambuilding, kde jsme měli spát dohromady s kolegy, tak jsem raději nejela. Už mi není dvacet, kdy jsem spala na karimatce v kuchyňce na koleji. Obvykle naštěstí u nás ve firmě máme samostatné pokoje. Takže radši Vysočany a dojet MHD.
Stěžovací vlákno
Mně by nevadilo spát na pokoji s kolegyní, kterou znám. Ale s někým neznámým, to je fakt divný.
Tabea u nás se naštěstí navzájem celkem známe, takže je to resitelné. A budget hovoří jasně, samostatné pokoje by znamenaly ořezat akci na té teambuildingové straně. To "vzdělávání" myslím obrazně, prostě jen zařizuji věci, které ta lokalita nabízí, povinné to není.
andulka01 Je to prostě nevděčný, někomu se program líbí, někomu ne, někdo je rád za prohlídku, program, jiný by to radši prokafral u kafe a zakusků:-).
Karja Dycky je to nevděčný! Prostě se jen snažím, aby to nebyla jen bohapustá chlastačka, no ![]()
Kafe a zákusek ![]()
to u nás není úplne téma ![]()
Ha, kde jsou ty časy, kdy jsme byli ubytovaní s kolegou nejen na jednom pokoji, ale dokonce v jedné posteli. Vtipné je, že nikoho ani nenapadlo, že by nám to mohlo vadit.
Teď v práci býváme na pokoji s kolegyní, sedíme spolu v kanclu a známe se 20 roků. Akorát chudák chodí spát podstatně dřív než já. Když máme celorepublikové setkání a kolegyně nemůže, bydlím s kolegyní z Olomouce, jenomže ta taky chodi spát se slepicema. Takže chudinky jsou ony, ale myslím (doufám), že jsem jako myška. S kolegy už spát v jedné cimře nemusím.
Karja jses optimistka,
já ve všem neznámém mám někde zasunuty takový to ale ale
brrr jojo, ve věku 20 až 30 mi to bylo fuk,spalo nás X na chalupách v jednom pokoji a všem to bylo jedno, naopak. Ale to byla tedy parta kámošů, když byl někdo novej,tak zapadl raz dva.
stesVíš co, taky není moc čas řešit každou věc dopredu, to se prostě nedá stíhat:D
Mne by to prespani v jednom pokoji jednu noc s kolegyni, byt neznamou, asi uplne nevadilo, pokud bych mela na spolecne posteli svou deku
A teda jeste pokud by to nebyl ten typ, kteremu se "nenapadne" davaji k narozeninam deodoranty.
andulka01 nevděčná práce je to každopádně. Vlastně cokoliv, co člověk organizuje pro jiný lidi. ![]()
Ať se vám akce vydaří ![]()
andulka01 Tak než s cizí ženskou v posteli, byla bych já radši ve Vysočanech.
Jinak si ještě říkám, jestli se takhle postupuje i u opačnýho pohlaví? Strčí se dva cizí chlapi do jedný postele a žádnej z nich neprotestuje?
Zina v maximální míře se snažíme dávat lidi na oddělené postele, holt ne vždycky to jde. Po letech vím komu je to jedno a tak. Je fakt, že vetšinou jsou na společné ženy, vždy ale po dohodě.
Musím přiznat, že máloco ve mě vzbuzuje takovou hrůzu jako firemní večírky a teambulding. Když se k tomu přidruží ještě ke všemu nějaká týmová hra
(sorry andulka01 ), dala bych přednost hospitalizaci na ARO ![]()
A samozřejmě, kdo to u nás má na triku... původně jsem to řešila třeba bowlingem, ale naštěstí máme takovejch asociálů jako jsem já většinu, takže veselé skotačení zrušeno, objednány tapas na pracoviště a hotovo dvacet. Lid se drobně leč chutně občerství... kdo chce, pokecá u toho, a posléze se s úlevou odebere do svého domova (s vlastní postelí)
Vlastně si teda nestěžuju ![]()
Tabea jsou zamestnani, kde to vzdelavani je povinne/nutne a lidi jsou radi, ze jim ho (vcetne ubytovani) plati zamestnavatel. My davali samostatne pokoje jen lidem se zdravotnim omezenim (treba s dychacim pristrojem kvuli apnoe), pak se nahlasili dvojce a pak se rozdelil zbytek. Kdyz mas 100 zamestnancu k proskoleni a jeden hotel, tak to ani jinak nejde. No muzou si dojet sami nebo si zaridit sve bydleni, ale kupodivu to nikdy nikdo nechtel.![]()
Edit. Jinak teambuildingy a teamove hry nesnasim, to spis snesu na pokoji cizi zenskou.![]()
Zina u muže ano. Teď byli pracovně mimo, říkal, že měli i čtyřlůžáky (vyšší management v IT firmě). Na něj vyšel pokoj s dvoulůžkovou postelí v rohu (takže jeden by ještě přelézal druhého), naštěstí jich bylo méně než se čekalo a spal tam sám. Taky z toho byl překvapený.
Lamicka mně hry a podobně nevadí, ale já pracovala v malé firmě, kde jsme se všichni znali a vycházeli spolu dobře.
Tabea jasne, ja to myslela tak, ze nebylo povinne tam bydlet, ale kazdy to vyuzil.
Zina můj muž míval školení jednou za dva roky o víkendu, od pátku na Monínci a vždycky v noci přijel domů a ráno jel zpět. Právě nedával to spaní po dvou v manželskývh postelích. O večerní chlastačku za přítomnosti všech vysoko postavených nestál.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.