Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Malvin
1648 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 09:45

andulka01 když byl teambuilding, kde jsme měli spát dohromady s kolegy, tak jsem raději nejela. Už mi není dvacet, kdy jsem spala na karimatce v kuchyňce na koleji. Obvykle naštěstí u nás ve firmě máme samostatné pokoje. Takže radši Vysočany a dojet MHD. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. prosince 2023 09:47

Mně by nevadilo spát na pokoji s kolegyní, kterou znám. Ale s někým neznámým, to je fakt divný.

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 09:52

Tabea u nás se naštěstí navzájem celkem známe, takže je to resitelné. A budget hovoří jasně, samostatné pokoje by znamenaly ořezat akci na té teambuildingové straně. To "vzdělávání" myslím obrazně, prostě jen zařizuji věci, které ta lokalita nabízí, povinné to není.

Offline Karja
44721 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 09:55

andulka01 Je to prostě nevděčný, někomu se program líbí, někomu ne, někdo je rád za prohlídku, program, jiný by to radši prokafral u kafe a zakusků:-). 

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 10:01

Karja Dycky je to nevděčný! Prostě se jen snažím, aby to nebyla jen bohapustá chlastačka, no

Kafe a zákusek to u nás není úplne téma

Offline brrr
12342 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 10:09

Ha, kde jsou ty časy, kdy jsme byli ubytovaní s kolegou nejen na jednom pokoji, ale dokonce v jedné posteli. Vtipné je, že nikoho ani nenapadlo, že by nám to mohlo vadit.

Teď v práci býváme na pokoji s kolegyní, sedíme spolu v kanclu a známe se 20 roků. Akorát chudák chodí spát podstatně dřív než já. Když máme celorepublikové setkání a kolegyně nemůže, bydlím s kolegyní z Olomouce, jenomže ta taky chodi spát se slepicema. Takže chudinky jsou ony, ale myslím (doufám), že jsem jako myška. S kolegy už spát v jedné cimře nemusím.

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 10:20

Karja jses optimistka, já ve všem neznámém mám někde zasunuty takový to ale ale

Offline stes
9260 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 10:24

brrr jojo, ve věku 20 až 30 mi to bylo fuk,spalo nás X na chalupách v jednom pokoji a všem to bylo jedno, naopak. Ale to byla tedy parta kámošů, když byl někdo novej,tak zapadl raz dva.

Offline Karja
44721 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 10:57

stesVíš co, taky není moc čas řešit každou věc dopredu, to se prostě nedá stíhat:D 

Offline Kokoska
34974 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 11:17

Mne by to prespani v jednom pokoji jednu noc s kolegyni, byt neznamou, asi uplne nevadilo, pokud bych mela na spolecne posteli svou deku A teda jeste pokud by to nebyl ten typ, kteremu se "nenapadne" davaji k narozeninam deodoranty.

Offline Tabea
8123 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 11:37

andulka01 nevděčná práce je to každopádně. Vlastně cokoliv, co člověk organizuje pro jiný lidi.
Ať se vám akce vydaří

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 11:50

andulka01 Tak než s cizí ženskou v posteli, byla bych já radši ve Vysočanech.

Jinak si ještě říkám, jestli se takhle postupuje i u opačnýho pohlaví? Strčí se dva cizí chlapi do jedný postele a žádnej z nich neprotestuje?

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 11:55

Zina v maximální míře se snažíme dávat lidi na oddělené postele, holt ne vždycky to jde. Po letech vím komu je to jedno a tak. Je fakt, že vetšinou jsou na společné ženy, vždy ale po dohodě.

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 12:03

Musím přiznat, že máloco ve mě vzbuzuje takovou hrůzu jako firemní večírky a teambulding. Když se k tomu přidruží ještě ke všemu nějaká týmová hra (sorry andulka01 ), dala bych přednost hospitalizaci na ARO

A samozřejmě, kdo to u nás má na triku... původně jsem to řešila třeba bowlingem, ale naštěstí máme takovejch asociálů jako jsem já většinu, takže veselé skotačení zrušeno, objednány tapas na pracoviště a hotovo dvacet. Lid se drobně leč chutně občerství... kdo chce, pokecá u toho, a posléze se s úlevou odebere do svého domova (s vlastní postelí) Vlastně si teda nestěžuju

Offline Lamicka
14197 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 12:04

Tabea jsou zamestnani, kde to vzdelavani je povinne/nutne a lidi jsou radi, ze jim ho (vcetne ubytovani) plati zamestnavatel. My davali samostatne pokoje jen lidem se zdravotnim omezenim (treba s dychacim pristrojem kvuli apnoe), pak se nahlasili dvojce a pak se rozdelil zbytek. Kdyz mas 100 zamestnancu k proskoleni a jeden hotel, tak to ani jinak nejde. No muzou si dojet sami nebo si zaridit sve bydleni, ale kupodivu to nikdy nikdo nechtel.

Edit. Jinak teambuildingy a teamove hry nesnasim, to spis snesu na pokoji cizi zenskou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. prosince 2023 12:06

Zina u muže ano. Teď byli pracovně mimo, říkal, že měli i čtyřlůžáky (vyšší management v IT firmě). Na něj vyšel pokoj s dvoulůžkovou postelí v rohu (takže jeden by ještě přelézal druhého), naštěstí jich bylo méně než se čekalo a spal tam sám. Taky z toho byl překvapený.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. prosince 2023 12:08

Lamicka mně hry a podobně nevadí, ale já pracovala v malé firmě, kde jsme se všichni znali a vycházeli spolu dobře.

Offline Tabea
8123 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 12:45

Lamicka to vzdělávání jsem vztahovala na komentář od andulka01 

Jinak pokud je školení nutné nebo povinné, tak, pokud není v místě bydliště, náklady na ubytování musí nést zaměstnavatel. Není to z jeho strany dobrá vůle. 

Offline Lamicka
14197 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 12:47

Tabea jasne, ja to myslela tak, ze nebylo povinne tam bydlet, ale kazdy to vyuzil. 

Offline Catherinne
10849 příspěvků moje polička 16. prosince 2023 13:18

Zina můj muž míval školení jednou za dva roky o víkendu, od pátku na Monínci a vždycky v noci přijel domů a ráno jel zpět. Právě nedával to spaní po dvou v manželskývh postelích. O večerní chlastačku za přítomnosti všech vysoko postavených nestál.