Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 17. prosince 2023 20:38

continuity 

To vás asi postihla parosmie, ne anosmie. Tu nemám, že by mi něco vonělo jinak, než by mělo. Buď tu danou složku (vůni nebo smrad) cítím nebo ne.

Online wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 17. prosince 2023 20:44

whiskas 

No právě proto, že jsem si to zažila, se tě snažím jak uklidnit, tak zároveň varovat.

Hele, přede mnou fakt smekat nemusíš. Dala jsem to přebalování v obou případech jen krátkodobě a že s výjimkou toho loňského negativního reversu celou dobu spolupracovala a vážila míň než já a že jsem jí milovala. Kdyby se při poslední hospitalizaci nestalo, co se stalo, měla už stejně podepsanou žádost do domova pro seniory se speciálním režimem a zajištěné lůžko na LDN. Ten neurologický stav se nečekaně během pár dní tak rychle a prudce zhoršil, že už by pak ani tou rehabilitací na tu domácí péči nebyla, jakkoliv jsem si to před 3 měsíci ještě nechtěla úplně připustit.

Tátu bych bývala nezvládla ani krátkodobě, to vím zcela jistě, i když jsem ho milovala téměř stejně tak moc jako mamku a chybí mi pořád. Za tři dny to bude rovných 12 let.

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 17. prosince 2023 21:11
Offline Anema
1281 příspěvků moje polička 17. prosince 2023 21:44

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 17. prosince 2023 21:51

wendulka Děkuji ti moc a .

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 17. prosince 2023 21:59

Anema

Ten les měl vždycky špatnou pověst, ale tohleto...to je naprosto nepopsatelný, nemyslitelný, neuchopitelný. 

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 17. prosince 2023 22:01

Anema Je to děsne, všechny tyhle podobné zprávy, ale samozrejme když je člověk zná blíž musí to být hrozně. Prosím tě, já jsem teď projela zprávy, ale nic nového se od sobotního vecera neví ne? Nebo jsou už v médiích nějaké nové zprávy? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2023 22:18

Anema já jsem z toho taky špatná, teď večer jsem si přečetla, že šlo o miminko(ne že by větší dítě byla menší tragédie). Je mi líto, že se tě to týká takhle osobně.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2023 22:20

Karja zdá se, že panuje informační embargo kvůli věku oběti. Já jsem se nic nového nedočetla.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 17. prosince 2023 22:20

Karja

Teď jsem četla na idnesu kousek článku, ze kterého (mi) vyplývá, že to byla náhodná oběť. Já jsem si myslela, že je to nějaké choré vyřizování účtů nebo co já vím, nějaké gangy, ten les býval opravdu zvláštní místo...Ale toto...to je prostě...nemám absolutně slov.

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 17. prosince 2023 22:26

MohučankaNo ano, člověk by spíš čekal (bože to je hrozne spojení), no prostě reálně jakoby předpokládá nějaké rodinné záležitosti, tu náhodnou oběť si prostě nechci ani za nic připustit. V jednom článku uvádějí, že hlidaji jeden dum v oblasti, zřejmě dům rodiny obětí, ale z toho se také nedá vlastně usoudit ani to, ani to. No je to hrůza. 

Offline Tabea
8123 příspěvků moje polička 17. prosince 2023 22:44
Offline Anema
1281 příspěvků moje polička 17. prosince 2023 22:50
Offline Anema
1281 příspěvků moje polička 17. prosince 2023 22:52
Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 17. prosince 2023 23:40

Anema panebože, je to hrozné, taky na to pořád musím myslet

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 17. prosince 2023 23:42

Vmísím se s banálnější stížností, nejde o život ani zdraví. Ale právě nám prasknul bojler.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2023 23:48

Karja přesně, když jde o nějaké rodinné spory, tak to člověka trochu uklidní, i když je to hrozný. Náhodné oběti, to je naprosto šílené.

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 17. prosince 2023 23:52

Anema To je strašný, taky na ně pořád musím myslet. Mozek si nedokáže přiznat, že se to může stát. A pokud je znáš, o to míň...:-(

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 17. prosince 2023 23:54

Anema je mi to lito. Ten les mam moc rada, ubehla jsem tam mnoho kilometru a pravidelne ho navstevujeme na stedry den kvuli parezovemu stromecku. Letos se mi nechce.

Offline Catherinne
10849 příspěvků moje polička 18. prosince 2023 00:00

Pinot Noir vítej v klubu katastrof, nám dnes přestal odtékat odpad v kuchyni. Muž si s tím tři hodiny hrál a o půl šesté jsme zavolali pohotovost. Přijeli v půl jedenácté a museli se profrézovat přes trubku až do stoupačky. A poté zkontrolovat všechny sousedy pod námi...bába, co bydlí pod námi si přišla stěžovat, že to je furt nějaký hluk...prý boucháme často i ve tři ráno, to jsou rány!!! No ty vole! Naštěstí přišel i syn majitele, to jsem byla ráda, bydlí vedle, tak ten to vykomunikuje s tátou. 

Muž se teď bál se jít i osprchovat, ať to bábu neruší a pro jistotu si tam ani nerozsvítil

Já se bát nemusím, na mě už ani teplá voda nezbyla