notna To jsem se jich ještě nestihla zeptat, je to úplně čerstvé. Ale u wc prý byl nějaký závěs, ale jen z jedné strany. A původně měli spát na jednom pokoji tři.
Stěžovací vlákno
Tabea dik
.Mezi lidi se možná odvážím, až nebudu muset nosit čepici!
Ja byla taky tak nejak 2008, ale dioptrie mam 0 a crvrt. Jen ten astigmatisnus. Čekala jsem právě taky zhoršení na blízko. Tak to nás možná ještě čeká ![]()
V minulý práci nám před teambuildingem přišel mail "snad nevadí, že budete po 4 na pokoji". Já jsem se nasrala a odepsala, že mi to teda vadí. A zabralo to, byly jsme jenom dvě, každá ve svý posteli. Ještě tam byla neobsazená dvoupostel. Mě naprosto fascinovalo, že to někoho vůbec napadlo. Ubytování je drahý, tak ale není povinný tohle pořádat. Zase na služebce jsme měli jednolůžáky.
notna Ja byla se 4 nejlepsimi kamaradkami na pokoji, kde bylo wc a sprcha oddelena sklenenou stenou. Chodily jsem na toalety na recepci, nastesti to byl maly hotel. S kolegy si to neumim prestavit.![]()
Já vůbec nechápu, kdo ty hotely vymýšlí. Taky jsem už bydlela s proskleným záchodem, naštěstí jen s mužem a to jsme se nějak domluvili.
Úplný majstrstych byl, že se jednou marketing takto pokusil ubytovat klienty. Tak to se naštěstí ozvali obchodníci, že fakt ne.
Ty prosklené záchody musel vymyslet nějaký úchylák, to přece není jinak možný. A hlavně mě fascinuje, jak se to uchytilo a rozšířilo, taky jsme měli tu čest, naštěstí též s mužem, takže ten druhý šel vždy pokukovat třeba na balkon nebo tak, ale stejně...
Četla jsem někde diskusi právě o těch prosklených zdech v hotelu a několik přispívajících tvrdilo, že ty stěny jsou pomocí vypínače zneprůhlednit..
Tak až na to někdy narazím, budu hledat tlačítko.
Tabea taky by ty stěny mohly být mléčné rovnou a bylo by. Ostatně jde i o hluk.
Tabea nevim, v tom našem bylo něco jako závěs.
Malenge Já myslím, že ty prosklené stěny se dělají, aby pokoj působil větší a vzdušnější. Kdyby tam byl člověk sám, tak to i docela funguje :o)
Tabea tady v tom nasem hotelu to neslo, ptali jsme se. Jakekoli upravy si nepral majitel. ![]()
Ja na jednu stranu nechapu, proc je ve viceluzkovem pokoji sklenena pricka do koupelny, na jeste vic nechapu, ze do takoveho hotelu, kde jsou jen takove pokoje a jen s dvojluzkem, nekdo posle nekoho na teambuilding/skoleni/cokoliv. Poslat me nekdo do hotelu, kde bych musela spat na jedne posteli s kolegyni, povazuju to dost za neprofesionalni selhani poradajiciho.
Na školení v Německu jsem odmítla spát na pokoji v manželské posteli s cizí, mně neznámou paní.Všichni mě měli za rozmazlenou nánu, včetně té paní. Jí by to prý nevadilo.
brrr to každopádně. Nechápu, co se honí hlavou tomu, kdo si to vymyslí.
Na školení v Německu jsem odmítla spát na pokoji v manželské posteli s cizí, mně neznámou paní.Všichni mě měli za rozmazlenou nánu, včetně té paní. Jí by to prý nevadilo.
![]()
Tak jste měly pravdu, včera jsem se nechala naivně uchlácholit. Dnes opět telefonáty a dotazy, kdy pro tátu přijedu a odvezu ho domů ... toto si vyslechla i máma. Snažila jsem se mu vysvětlit, že nejsem schopná to zařídit za dva dny, tak prý o.k., ale prostě domů a hotovo. Pokud ho neodvezu, hodlá odjet sám. Už mám konečný seznam, co kde půjčit/koupit, kam zavolat pro homecare a terénní službu. Stejně to do Vánoc nemohu stihnout. Musím si vystěhovat kus bytu a někam to vše nacpat + samozřejmě místo pro mámu, aby mohla být s tátou. U nich zůstat nemohou.
Preju hodne sil.
On se uz proste rozhodl. Ja chapu, ze to nakonec udelas, i kdyz to bude strasne moc narocne a nechces to.
Ale zkus jeste chvili vzdorovat. Drzim moc palce, aby to dopadlo nejak schudne pro vsechny.
whiskas čiže sťahujes k sebe rodičov? A oni o tom vedia?
whiskas a co tvuj partner?
whiskas stěhování k tobě domů mi přijde nejhorší ze všech řešení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.