Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 18. prosince 2023 00:05

Catherinne ježiš, taková baba je větší katastrofa než ten odpad

Offline Catherinne
10849 příspěvků moje polička 18. prosince 2023 00:06

Pinot Noir no to jo, asi ty kočky skáčou přiliš hlasitě! Teda Adinka, už dostala přednášku

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 18. prosince 2023 06:45

Klánovice si nebudu googlit nebudu, stačí mi to takto

A další banální stížnost, praskl mi šev na kotníku u rok starých Vagabondů. Ach jo, byly moje nejoblíbenější a teď je budu muset někam posílat.

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 18. prosince 2023 06:52

jo a další stížnost, pořídila jsem si brýle (hlavně na řízení), po laseové operaci před 15 lety už to není ono. (zhoršil se mi teda jen astigmatismus)

No v té prodejně mi to tak nepřišlo, ale doma už ano. Jasná Ošklivka Katka

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. prosince 2023 08:55

Karja Je to sileny. Loni takhle v me ctvrti nasli v parku rodice a maleho synka. Zastrelene. Vyslo najevo ze to byla rozsirena sebevrazda a v diskuzni skupine ctvrti jsem nasla, ze se rodice tak domluvili. Syn byl nejak nevylecitelne nemocny... Ne ze by to bylo lepsi, ale asi preci jen trochu ano. Tady jsem cekala neco podobneho....

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 18. prosince 2023 11:37

Jsem v tomhle úplně mimo, na žádném teambuildingu jsem nikdy nebyla. A pořád mi nějak nejde pobrat, jak může někoho napadnout dát dva cizí lidi do jedné postele. A když už to někoho napadne, že se to ujme. Podle toho, co jsem tu četla, to není žádná rarita. Fakt zírám. Bych to čekala tak maximálně na školách nebo ještě tak na vojenském výcviku.  

A vy, kteří jste nebo byli jste nuceni takhle s někým sdílet lože. Vaše firmy mají třeba etický kodex nebo nějaké jiné vnitřní předpisy pro profesionální chování? Protože to mi teda přijde extra vtipný navrat dva zaměstance do jedné postele a mít etický kodex :-) A ještě lepší by bylo, kdyby byl součástí přdnášek na takovém pobytu. A pak šup do jedné postele :-)

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 18. prosince 2023 11:50

notna my měli teambuilding jen jeden a kolegyne naštěstí vycouvala, takže jsem měla 160 sama pro sebe  ale my nejsme firma klasická firma a byli jsme v objektu, který patří organizaci, tam proste nebylo na vyber...mne teda krom ty společný postele není s prakticky cizi osobou prijemnej ani ten záchod s koupelnou 2 metry od postele...

a vůbec ty teambildingy mi přijdou vošajstlich v mnoha ruznejch rovinách, malokdy je ta hierarchie zcela vyrovnaná, plus ten alkohol...já třeba pracuju v hodně hierarchickym prostředí, takže profackovavat ředitele během zazitkovyho kurzu první pomoci bylo celkem narocny, ovšem když nasledoval zazitkovej kurz sebeobrany a instruktorka při modelovy situaci oslovovala sedmdesatiletyho univerzitního profesora Co čumiš, dědku nebo další kolegyni Ty tlustá krávo, rikala jsem si, ze ten program nebyl zvolenej uolne vhodně

mne bohate stačil vanocni večírek, mivali jsme skvělý 

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 18. prosince 2023 12:10

Potrefenáhusa OMG! Tohle fakt může být přínosný pro vztahy a výkony na pracovišti? 

Já vím o jedné firemní akci, nevím, zda to byl přímo teambuilding, kde se víkend nesl v duchu výchovy amerických vojenský kadetů. Jestli se jim tak správně říká. Mám to od osoby, která tam hrála nějakého důstojníka. Jeho role spočívala mimo jiné v tom, že ráno snad někdy už cca 5,00 po předchozí pařbě, musel běhat po chodbě hotelu, za znění trubky bušit na dveře a těm chudákům, kteří si nezamkli, vtrhnout do pokoje a budit. Zaměstnanci museli naklusat v časovém limitu na "buzer plac", což bylo nějaké prostranství u hotelu a tam absolvovat rozvičku opět ve stylu americké armády s patřičným křikem a urážkami. V podobném duchu to probíhalo dál. Ale doteď jsem si o tom myslela, že to byl jen ojedinělý bizár a není obvyklé něco takového činit zaměstancům. 

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 18. prosince 2023 12:13

notna  no jako ony ty kurzy byly fakt super, jen proste ne úplně dobře napasovany na naše poměry

Offline dzizisketa
8963 příspěvků moje polička 18. prosince 2023 13:38

Anema 

Mně to nezasáhlo osobně, resp. trošku, mám dost přátel od expřítele z Úval a okolí, kteří tam chodí a hodně jich má děti. Bylo mi chvíli regulérně fyzicky zle, málem jsem se pozvracela. 

Offline Anema
1281 příspěvků moje polička 18. prosince 2023 13:57
Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 18. prosince 2023 14:09
Offline Lamicka
14197 příspěvků moje polička 18. prosince 2023 14:22
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2023 14:44

Anema pro rodinu to musí být nepředstavitelně těžká situace. Jste skvělí 

dzizisketa

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 18. prosince 2023 15:00

Anema Je to šílený, taky jsem si myslela, že to bylo nějaké vyřizování v rámci rodiny. I to by bylo strašný, ale tohle je úplně hrozný. 

Offline brrr
12342 příspěvků moje polička 18. prosince 2023 15:05

notna Potrefenáhusa Kolegové teď byli sluzebně v Brně a bydleli v hotelu Avion. Je krásně zrekonstruovaný, ale jaksi si nikdo při objednávání nevšimnul, že toaleta a sprcha je na pokoji od spacího prostoru oddělená pouhým sklem! Myslím, že ti dva budou mít zážitek do konce života.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2023 15:08
Offline notna
9450 příspěvků moje polička 18. prosince 2023 15:27

brrr Jejda! Jak to řešili? Odešel ten druhý vždycky z pokoje?

Offline Blanka
příspěvků moje polička 18. prosince 2023 15:36

brrr - čo na hoteli, to moja dcéra  s manželom bývali v Paríži  jeden čas  v  inak zaujímavom dvojpokojovom byte do „ L “ , s mini kuchnkou bez okna. Teda okno tam bolo, ale tá časť miestnosti bola od kuchyne  oddelená nie celkom nepriehlaným sklom / kvôli svetlu ! cha - cha-cha  /  a za ním bola pidi kúpelnička s WC, a aby to nebolo málo, tak ten klozet  stál  ktovie prečo na vyvýšenom pódiu tesne vedľa toho skla, prakticky v úrovni prípravného stola a  dvojplatničky . Po dobu našej prítomnosti síce  mladí odišli  do bytu svokry,  bývali sme tam iba s mužom, ale poviem vám, návšteva WC  bol vždy pre oboch  zážitok, a to inak nemáme pred sebou nejaké  zvláštne tajnosti.

Offline Tabea
8123 příspěvků moje polička 18. prosince 2023 17:08

Mulen já věřím, že s tvým dobrým vkusem sis určitě vybrala super brýle. 
Ale ke stížnosti se přidávám, čekala jsem stařeckou vetchozrakost a najednou blbě vidím na jedno oko na dálku. Na laseru jsem byla v r. 2008.