Evaeva Jo a ještě jsem chtěla napsat, že on volne dopoledne pro sebe nepotřebuju, vždyť má volno, když je pryč v té práci:D:D. Ty jo, jako tři volný večery viď, zrelaxovanej jak blázen:D
Stěžovací vlákno
Karja asi jo. Mně to loni vyhovalo, jak byl mladší tři dopoledne ve školce. Buď jsem měla práci nebo volno úplně pro sebe, přecejen ten čas trávíš jinak úplně sama nebo s partnerem a rodinou.
Muž ten čas s dětmi taky trávil dost intenzivně, ale všímám si, že už mu taky dochází síla. Ale vydržel to šest let, to je hodně dobrý. Bohužel děti to ještě úplně neakceptovaly![]()
Karja to je vlastně pravda
ty volné večery
Makara když já jsem byla s tou praci i zaměstnavatelem fakt moc spokojena, bylo to jak sity na miru, hodně hodně bych nerada pryč
Potrefenáhusa tak ti přeju, ať to nějak rozumně vyřešíte k všestranné spokojenosti všech členů rodiny
Makara třeba Prahou!!!!![]()
Potrefenáhusa no třeba
. Zpracováš muže průběžně?
Potrefenáhusa ja som tiež zvedava, ako to vymyslíš
a držím palce!
Potrefenáhusa Já jsem teda realista, takže bych spíš zpracovávala nadřízeného v práci:-D:-D.
Karja akože 3 dni po práci pre seba každý týždeň, to je normálne dovolenka!
Moji rodičia fakt žili inak. Jednak sme chodili spávať o 19, jednak sme trávili poobedia vonku pred panelakom a domov chodili až na večeru.
letfenixa Tak on dělá dvanáctky, takže to si dáš tak jídlo, nebo se projdeš, to asi moc nezvládneš;-)...no to je hustý, to šli fakt spát v 7 jo? Já si pamatuji třeba tak v 9, když vstávali v 5, ale pak už od toho taky spíš tak ustoupili a jeli formou spánkového deficitu, co se naspal o víkendu.
Karja myslím o 19 my deti. Pozrieť večerníček, umyť sa a spať. Samozrejme žiadne uspavanie a podobne. A tak do 2.triedy ZŠ sme chodili spať o 18. Čiže naši o nas nevedeli okrem nejakej hodiny denne.
Lilly_Ku já radši jezdím do práce, než být doma na home office. I když mám děti na krku víceméně sama.
A co na to manžel? ![]()
letfenixa Viď a mě máma řekne, že hodně pracuju:-D:-D
letfenixa Ale u nás je novinka, tchýně začala s tím, že půjde do důchodu, že by chtěla ještě jedno mimino, že děti jsou už velký (aha?! je jim všem od 3-6 let:-D) a ona bude mít konečně čas. Byla urputná, tak jsem jí řekla, že sambo by to už psychicky nedal, to brala jako argument, ale měla jsem jí říct "no škoda teda, že jste vy neměli ještě benjamínka, to by ti vyšlo akorát".:-D. On 30 sambo poslouchal, kdy už budou vnoučata a ono nakonec to bylo ještě moc brzo.
Karja myslím o 19 my deti. Pozrieť večerníček, umyť sa a spať. Samozrejme žiadne uspavanie a podobne. A tak do 2.triedy ZŠ sme chodili spať o 18. Čiže naši o nas nevedeli okrem nejakej hodiny denne.
a nevstavala jsi v pet rano, kdyz jsi chodila spat v 18h? Jestli ne, tak to pro rodice musela byt pohoda. Nam tu deti doslova skacou po hlave jeste ted a nemyslim, ze do 22h odpadnou. No stezuji si tu na to pravidelne a nevim, co s tim. Pritom vstavaji rano do skoly a do skolky v 7 a nejsou vubec unaveni! Moje jedine vyziti je parfumanie, film jsem nevidela ani nepamatuju a o knizkach ani nemluvim
.
Gatita vstavali sme o 6, teda boli sme budeni, otec chodil na 6, mama na 7, takže ona nás vodila. Našťastie to mala v 1 smere, najskôr jasle+škôlka, potom jej praca, neskôr škôlka +škola, ona do roboty, a keď zmenila prácu na opačný smer, tak aj brat začal tým smerom do školy chodiť, a ja už sama. Poobede nás otec vybral.
Gatita malý je ještě malý, ale starší už by večer mohl skákat bez vás, ne?
Evaeva oni se v tom vzajemne potencujou. Starsi uz by treba i spal, ale mladsi na nej vyskoci ze zalohy s nerfkou a roztoci to spolu znovu![]()
Potrefenáhusa model Karja - pondeli az ctvrtek v Praze, patek az nedele doma!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.