Kokoska jo přesně. Někdy to navíc člověk fakt neodhadne, že třeba ten den byl moc náročný a dítě by radši domů.
Stěžovací vlákno
Evaeva
My jsme byli smutný, když otec doma byl
anžto nastoloval pořádky, na který jsme nebyli zvyklí (ani zvědaví)
To mi připomnělo film pro pamětníky s Marvanem, jak se vydával za svého bratra, aby poznal jak to doma funguje, když není přítomen. :D
Kan to bol výborný film.
letfenixa a co je to za film,prosim
Přestalo mě bolet v krku a začala mi brutální rýma. ![]()
Kan to bylo skvělý, asi bych si měla někdy, až bude čas, připomenout filmy pro pamětníky.
stes Posledni mohykan
LamickaJednou za čas se ty starý filmy dají koukat.
DIPSY. ![]()
Cermat. ![]()
Děkuji za odložení.
Lamicka Jarní prázdniny, tělo poznalo, že může vypnout
lituju moc. Já tu mám smršt kapesníků po celým pokoji, syn smrka nonstop
Dva týdny nám nefunguje/lehce funguje čerpadlo a nemůžeme dohnat toho pracovníka, co to tu tvořil. Včera vypadla pojistka elektrokotle, já dostala ještě vyhubováno, že neřeknu, že neteče teplá voda ![]()
mně už totiž ani nepřišlo divný tu být v 17 stupních a když jsem se myla v ledový vodě, tak jsem si říkala: joo, chtěla jsi zahrádku, tak musíš něco vydržet ![]()
takže mám šílenou rýmu, kašel a zimu všude okolo, jdu si zatopit v kamínkách
žluťásek taky tlapkám:)
Mha no ani se nic jineho nedalo cekat ![]()
#
Stěžuju si na ohňostroj...u nás ve čtvrti byla dnes v komunitním centru soukromá akce, která zjevně vyvrcholila o půl deváté ohňostrojem. Vůbec nechápu, že to někdo povolí uprostřed zástavby - nebo to lze bez povolení? Rachot strašnej, děti oči navrch hlavy, i když od nás nebylo nic vidět a kocour se vrátil domů až teď celý naježený a bojí se i mě ![]()
Zasilkovna mi má doručovat balík na adresu a ten už tři dny leží na expedičním depu. Očekávám, že po stížnosti zde, se ledy pohnou.![]()
Raduza nečekat na nic, volat otravovat, ať zásilku dohledaji.
Pravděpodobně odpadl štítek a leží někde na poličce.
continuityjj, jeden takový hovor s tím jejich automatem už mám nedávno za sebou a málem jsem při tom rozšlapala telefon, na živého člověka se mi nepodařilo probojovat, netuším zda to vůbec jde. Zkusím jim napsat nebo naběhnu příma do toho depa. Ach jo.
Raduza Já jsem něco podobného řešila taky s robotem a neúspěšně, aby mi pak ještě vzápětí volal další robot, jestli mi ten první pomohl a jak by mohli vylepšit služby
. To jsem myslela, že ten telefon prohodím oknem.
Raduzanormálne jsem mu na konci toho snažení řekla, ať mě přepoji na lidského operátora. Na jiný způsob jak se tam dovolat jsem nepřišla.
Jimik Přesně ![]()
Akorát přerecitujou co vidím v aplikaci a diví se, že mi zřejmě nepomohi. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.