Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Raduza
příspěvků moje polička 02. února 2024 12:27

continuity zkusím, díky

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 03. února 2024 23:01

Doobeda odpadol otec v Lidli, ale teda dobré,  záchranári ho skontrolovali a že cukor, tlak, atď v norme, tak ho ani neodviezli. A teraz mi mama píše,  že jej pred 22,00 volal česky hovoviaci policajt, že je zo silničnej patroly a že jej syn mal nehodu, a ze nech mu povie plné synove meno. Tak ho zrušila a volala bratovi,  bol doma.

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 03. února 2024 23:27

letfenixaJežíši

No snad už je všetko dobré. 

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 04. února 2024 08:11

letfenixa jak se proboha z lidi stávají hyeny? Máma je dobrá!

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 04. února 2024 11:35

Karja jak je na tom sambo? Ja opet jedu nove kolo, byla jsem o 100%  lepsi .Vcera jsem trochu uklidila (dala pradlo do pracky a susicky, povysavala polovinu domu a uvarila) a dnes mi je zase hur. A o dost. 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 04. února 2024 13:56

Candance Hele on dostal antibiotika ted, takže je bere, už je dobírá ale není mu o moc lépe. Já si myslím, že má ten postcovid. Je to takové, jeden den je mu líp, pak dva dny hůř, zase líp. Nemá to nic společného s virozou a ta atb má, že se mu tam sice ted v pondělí něco našlo, ale je to takové hraniční. A to on jako fakt poctivě stoná, odpočívá, pije různé čaje, vitamíny, přirodní různé vitamíny česnek, cibule, zázvor....já se spíš divim, že mu ještě nešvihlo z toho:-D

Offline baltik
4985 příspěvků moje polička 04. února 2024 13:58

Karja ja jsem ted cetla, ze lidem s tim dlouhym covidem/postcovidem pomohly infuze vit. C. Ale pry je tam zase nebezpeci poskozeni ledvin

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 04. února 2024 14:04

baltik Jako to asi nepřipadá v úvahu, muž žije v takový přírodní harmonii, on je schopnej hodinu přemýšlet, jestli si má vzít paralen, ještě mu někdo říct o riziku poškození ledvin...Já mu vždycky říkám, že tu bude strašit do 100 let, jak je na sebe vopatrnej:-D

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 04. února 2024 14:15

Karja no, ja jsem na tom asi stejne. Jen mi dr.nedala atb. Neni na co. Covid mela tchyne a muz na zac.prosince. Takze ten long covid se nabizi. 

Ja sice chodim do prace ale nejedu urcite plny vykon, doma dost odpocivam. Vsechno je zanedbane. Cely minuly vikend jsem prolezela. Je to na palici

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 04. února 2024 15:00

Candance mne nejvic pomohlo kdyz jsemse nechala fakt dukladne proklepnout u pl, porad teda jedu na pul plynu a furt bych spala, ale teploty a takovy ten chripkovy pocit zazrakem zmizelona byla teda dost nestastna ze uz nevi co se mnou, tak mi nabidla jeste kolonoskopii

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 04. února 2024 15:01

Candance Je to na palici, hele jemu dr. taky ty atb nedala. On za ní šel teda až třeba po 5 týdnech toho marození/nemarození, tak to měl nález čistý. Pak po 14 dnech něco málo, ale sama říkala, že na takový nález by ta atb ani mít nemusel. On tak jako střídal práci z domu, pak měl neschopenku, pak OČR, pak HO, on by v tomhle stavu byl spíš problém s tou dojížďkkou no. Jako je mi ho líto, ale zároven jsem ráda, že to odskákal z nás on:-D

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 04. února 2024 15:10

Candance fakt te lituju a drzim pesti, at to brzo prejde.

ja si nechala cely minuly tyden napsat pracovni neschopnost, nejak jsem to teda vylezela, dnes jsem byla s kamaradkou v muzeu a zmohlo me to jak nejaka horska tura, takze uplne venku z toho taky jeste nejsem. fakt pruda nejvetsi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. února 2024 15:15

Karja a on měl kovid? My ho teď podle máme, i když na antigenech nevyšel nikomu. Nám s mužem bylo špatně dva dny, takový ten klasický začátek virózy, pak už dobrý. Zato děti mají teploty už týden, rýmu a kašel, starší má už několik dní průjem, dokonce zvracel a teď po týdnu zvrací mladší, celý den spí. Přitom ve čtvrtek vypadali už docela dobře. Nejlíp je na tom mimino, ale i to má už čtvrtý den zvýšenou teplotu. Fakt divná nemoc toto.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 04. února 2024 15:18

Evaeva Nevím, my jsme se netestovali, ale před Vánoci jsme byli "klasicky" nemocní všichni, kašel, teplota, únava. Takže to tak klidně mohlo být. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. února 2024 15:22

Karja jasně. My se taky většinou netestujeme, pokud to vypadá jako normální viróza, ale tohle je divný.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. února 2024 16:04

Lilly_Ku ja som dnes bola iba u mamy na obed (15 minut peso) a musela som si poobede lahnut. Od zajtra uz musim normalne fungovat, no neviem ako to dam. Objektivne mi uz skoro nic nie je ale pocit choroby ostal.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 04. února 2024 17:24

Mrakoplas Lilly_Ku a co s tim ale?

Ja doufam, ze dnes je zhorseni kvuli blizici se MS. Zitra si asi zase vezmu volno. A dal uz nevim

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. února 2024 18:01

Candance no to keby som vedela..uz dalsi tyzden HO si nemozem zobrat ale uvidim ako to zajtra v praci dam. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. února 2024 19:56

Evaeva akurat som si na teba spomenula pri tomto prispevku. Tie opakujuce sa teploty som mala teraz aj ja, covid to podla mna nebol ale bohvie ktora pliaga to bola, je toho teraz moc. 

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 04. února 2024 20:00

continuity Makara mama teda ešte večer volala na 158, dnes ráno prišiel policajt spisat výpoveď a povedal jej, že títo podvodníci často volajú na tel cisla patriace menám používanym pre staršiu generáciu.  Takže mama ide zrusit zverejnenie čísla pevnej linky.