Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. února 2024 20:10

Mrakoplas ono je to asi jedno, co to je, na atb to zřejmě není. Že je to kovid, jsem usoudila z toho, že mají zároveň příznaky klasické virózy (rýmu a kašel) a zároveň střevní chřipky. Mladší začal zvracet dokonce po týdnu od začátku. No pro jistotu půjdeme zítra k doktorce, ale asi to chce hlavně čas.

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. února 2024 20:54

Evaeva Tady je to nakazlive. Rano syn trochu pokaslval, ale do vecera byl uplne ok. Pak si manzel vsiml, ze je teplejsi. No ma 39,2. Bezva. V tydnu se protocime se synem doma a doufam ze ctvrtecni a sobotni sluzbu preziju bez Paralenu grip a dvaceti kafi . Taky nejsem jeste fit a tu ted patecni jsem dospala nastesti v sobotu. 

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 04. února 2024 21:10

Mrakoplas u nás taky aktuální, už měl jen k večeru vždy trochu zvýšenou teplotu, kousek přes 37. Rýmu a kašel. A dneska najednou odpoledne 38,5. Chudáček, nese to statečně, ale je to dlouhý už.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. února 2024 21:20

žluťásek je to dlouhý. Muž teď taky hlásí, že má zase teplotu Jsem zvědavá na sebe.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 04. února 2024 22:24

Tak poprve mam i vyssi teplotu. Ale tu ma i dcera. Tak to muzu mit od ni nejaky bonus.

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 05. února 2024 08:50

Držím palce všem marodům. Mě to naštěstí přešlo jen v pondělí a úterý... ještě že jsem v takové situaci, že si skoro z hodiny na hodinu můžu jít lehnout a ležet.

Online continuity
43141 příspěvků moje polička 05. února 2024 09:19

Takže pondelicko:

- přijeli montovat okna, ještě ani nezačali a jsou tam dva problémy

- hackli internetovou službu, kterou používáme v práci

- sekretářka má odemcene a prosacované všechny skříně 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 05. února 2024 10:18

Jinak návod pro všechny, kteří by rádi mluvili s živým operátorem v Zásilkovně. Na konci hovoru s automatem tohoto poslat do pr...e nebo na obdobné místo. Automat zavolá sám zpátky a nabídne přepojit na člověka. Haleluja. 

Offline Miru
16833 příspěvků moje polička 05. února 2024 10:29

Raduza 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 05. února 2024 10:30

continuity wtf, ale to třetí je nejvíc wtf? Ty jo.

Offline Miru
16833 příspěvků moje polička 05. února 2024 10:31

continuity 

...přijde mi to jako scénář k nějakému thrilleru...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. února 2024 10:35

Raduza Fakt, jo? Automat pozná, že věta není tázací, ale rozkazovací? Nbo nerozumí řeči kmene, tak to raději eskaluje dál.

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 05. února 2024 10:36

continuity No pěkně....

Online continuity
43141 příspěvků moje polička 05. února 2024 10:50

Kanmě stačilo slušně požádat o spojení s živým operátorem. 

Raduza 

Já bych s těmi různými AI mluvila pokud možno slušně, jednak oni se tom učí a druhak až mi za 30 let zazvoní u dveří Terminátor, nechci aby jako první větu řekl: ty jsi byl hnusný na moji mámu.

Zcela vážně: dělal se na to už výzkum a pokud je člověk přiměřeně zdvořilý, tak se posiluje to chování, co od těch automatu chceme. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. února 2024 10:52
Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 05. února 2024 11:02

Kan Raduza Já už tady myslím dávala k dobru tu historku, jak se moje kamarádka prokousávala nějakým automatem v bance a když ji po stopadesáté o něco požádal, tak si ulevila slovy "no to si snad děláš prdel!" a on jí odvětil "bohužel nejsem ten typ automatu".

Online continuity
43141 příspěvků moje polička 05. února 2024 11:04

Garfie oni jsou ty jazykové modely už fakt vymazlene. I s tou zasilkovnou si člověk už celkem popovída. Celkem jsem čuměla. 

Že pak zasilkovna vyignoruje žádost o dohledání, pokud s operátorem nemluvíš alespoň 3x, je jiná věc. Ale za to si můžou sami. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. února 2024 11:06

Garfie Já jsem na tohle strašně marná, já nemám trpělivost, jak mi to začne říkat zmáčkněte hvězdičku, jedničku, křížek, domeček, odcházím. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 05. února 2024 11:11

continuity Já tomu věřím. Segra používá Alexu, tak jsem se jí zeptala, jak se má, a odpověděla mi (Alexa, ne ségra), že je trochu smutná, protože jí lidi říkají, že smrdí.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 05. února 2024 11:18

continuity víš co, já jsem třikrát slušně požádala o přepojení na živého operátora, protože mi dle očekávání automat nepomohl, stav zásilky v aplikaci si umím přečíst taky, třikrát mi bylo odpovězeno, že mému požadavku nerozumí, tudíž nemůže vyhovět. Jako já mám nervy jenom jedny a nemám čas se s AI vykecávat celý dopoledne. Nakonec mi paní operátorka sdělila, že zásilka byla nadrozměrná a že řešili s eshopem, zda ji doplatí atd. Až mi AI pomůže tímto způsobem, budu spokojená. Takže ať Terminátor klíďo dorazí.