Raduza To vykomunikuješ! :D Teď se budu při každým zavonění bát jít otevřít.
Stěžovací vlákno
Kan My už se nějak domluvíme ![]()
Raduza Budoucnost je temná a Skynet všude kolem nás. :D
Raduza to je divný, mě se to přepojení na operátora povedlo 3x a vždy napoprvé. Že pak nefungoval ani požadavek podaný přes operátora, ale až požadavek na reklamaci (balík byl pojištěný na maximální částku) je věc jiná.
continuity syn mi tvrdí, že ho taky přepojili hned, možná mě už mají na blacklistu ![]()
Raduzajá jsem teda zdvořile poprosila ![]()
continuity já taky poprosila zdvořile, ale možná nasraným hlasem ![]()
Nedávno jsem volala do Raifky, nemohla jsem se dostat do bankovnictvi, měla jsem nový telefon. Už jsem z toho byla dost zoufalá a to, že mluvím s Al, mě úplně dorazilo. Tak jsem si docela nahlas povzdechla..a Al: "Prosím, zopakujte otázku..."![]()
Jen si tak odložím... nevěřila bych, že mě ještě po 35 letech můj již 30 let bývalý muž nasere, ale podařilo se. ![]()
Samantha Tak jestli máte společné deti, tak je to hned. Tlapkam!
Karja Máme syna. Děkuji za pochopení :)
Samantha tohle nepřestane nikdy, nikdy! Od mého rozvodu se to taky počítá na nejedno desetiletí, dávno mám spokojené druhé manželství a - vždy se holt něco vynoří. Teď už teda spíše v souvislosti s vnoučaty než s dětmi. Jó kdyby tak kdysi člověk měl rozum a zkušenosti co teď no..nedávno se mě snacha ptala jak jsem si ho mohla tenkrát vzít
no sama se divím, ne že ne![]()
Kammila Tak, tak. Já se vždy utěším tím, že už se s ním až na vyjímečné excesy nemusím bavit. Z toho čerpám klid
Nahmatala som v umyvadle nôž. Dva prsty ![]()
Ešte mám tri funkčné, môžem ráno do práce.
Muz mi tu vraví aby som sa už preventivne ani nehla a isla si ľahnúť, ale ešte môžem spadnúť z postele ![]()
Janulik03 no teda! Hezky zafačovat a před spaním Ibalgin. Moc tě lituju
taky jsem takhle nahmátla a teda ještěže můžu mít homeoffice. V krámě při obsluhování klietů si to vůbec nechci představovat. Hlavně až se to dobře hojí ![]()
andulka01 dik neboli to moc, moj prah bolesti je dosť ďaleko, len teda krvi bolo viac. A rana sa zatiahla v horucej vode, miesto ibalginu mám červené víno ![]()
Chudáku ![]()
(já četla Nahmatala jsem nůž a dva prsty a s hrůzou čekala, komu patřily, ale byla to jen nepozornost při čtení :)
Janulik03 auvajs! Ať je to brzo dobrý!
Chlap ráno sbíral prádlo v sušárně a podařilo se mu shodit koš na prádlo, co tam byl na sušáku. Bohužel je napraskly. Oblezl celý barák, až se mu podařilo zjistit, komu patří. Zazvonil tam, doma syn, tak vysvětlil situaci, že to zaplatí, v kterém patře bydlíme a že to domluvíme s mamkou. Tož mamka teď zaklepala a brutálně nás sjela. Přitom muž na ni mile že začátku, že se moc omlouva, že to samozřejmě zaplatí. Takže:zabíráme celou sušárnu (to je beztak ta, co nám prevesila prádlo!!!), máme si koupit sušák na prádlo. Všecko zaprane, to je vidět, jak my tu žijeme. A ty koloběžky z kolarny!!! si taky dejte kam chcete. No a ten váš bordel v botníku, to je vidět, jací lidí jste! Prosím vás, přede dveřmi máme botník, jsme poslední patro, nikdo kolem toho nechodí, mimochodem.
No tak na sušárnu jsem řekla, že ty šňůry tam jsou pro všechny, kolarna je pro všechny a že si tam někdo skladuje nábytek a my tam o sebe zakopavame není můj byznys. Chlapovi jsem jen řekla, ať ji příště neříká, že je to pí.a. No ale ona se tak chovala a on je choler.
clovek se jí slušně omluví, koš nový chce zaplatit a takový namrd z toho. Nechápu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.