tv jasně, koloběžky jedině do kolobežkárny![]()
Baba to je, lituju moc.
tv jasně, koloběžky jedině do kolobežkárny![]()
Baba to je, lituju moc.
tv teď právě jsem dočetla jednoho Javůrka, úplně se mi sevřelo! Baba je vysloveně uličnovýborový typ, kádr.. tfuj! Ještěže to teď nemá kam výš referovat. Tlapkám moc a moc
tv já máme taky strážkyní domovního pořádku. Prádlo mám na šňůře moc dlouho, sušárnu zabíráme několikrát měsíčně a tam se vždycky sušily jen cejchy a ty velký věci, malý si mám dát doma na sušák, v létě mi to vyšisuje, když to tam budu mít kolik dní, deku peru moc často a to se mi úplně sepere a nemám ji prát samotnou, to je zbytečný vody protočený, věšim to moc blízko k zahradce a to budu mít špinavý a ucouraný, až zafouká...
Moc ráda tu pani potkávám, moc ![]()
žluťásek už ses jí zeptala, jestli ti nebude prát radši ona, když je to očividně její hobby? ![]()
tv Někdy si říkám, že žít v cizí zemi, kde nikomu nerozumíš, má i své výhody!
(lituju, vážně, tyhle typy lidí těžko snáším)
tv teď právě jsem dočetla jednoho Javůrka, úplně se mi sevřelo! Baba je vysloveně uličnovýborový typ, kádr.. tfuj! Ještěže to teď nemá kam výš referovat. Tlapkám moc a moc
andulka. Sudetský dům?
Garfie představila jsem si tu maličkou babičku, jak něco drmoli japonsky, u toho se uklani a rika ti strasny věci ![]()
Evaeva andulka01 Garfiedíky moc, měla jsem z toho blbou noc.
až z toho rymuju.![]()
žluťásek tak to máš taky dobré.
s tím susakem přesně, že si tam máme věšet ty ponožky a trencle. Jenže my je vesime úplně na kraj, tam prádlo nikdo nevěší. Je tam, jak jinak, zase nějaký kus nabytku. Jsem to počítala, těch sušáku by v tom sklepě muselo být 13, podle počtu bytů. Si to schválně půjdu spočítat! Až si půjdu zkontrolovatkoloběžku.
Potrefenáhusa
No ale to by přesně tak vypadalo! Ona by se ukláněla, něco žvatlala a já bych se taky ukláněla a vysvětlovala, že nerozumím a takhle bychom se vzájemně klaněly dvacet minut!
Někteří ti sousedí jsou vážně na facku. U nás si zas pletou výbor s placenou údržbou a hromosvodem v jednom. Měnili jdme okna na bytě a předsedkyně vymyslela, že se naše staré balkonové dveře pokusí vyměnit za nějaké zasekle na společným balkonech.
Potkali jsme souseda, který na tom patře bydlí a závadu nahlašoval. Předsedkyně mu jen řekla, že se využijí naše staré dveře na opravu teď jejich, aby se nemuse měnit celý drahý mechanizmus. A už to jelo: to nejsou moje dvere, to je vaše starost a nic by nebylo drahé stačilo by sehnat šikovného řemeslníka a bylo by. to vy jen si z toho tady děláte zásluhy. No vlastníci hadr.
A všichni se diví, že výbor máme už rok nekompletní a ještě podmiňují hlasování o novém členovi dodáním životopisu do desátého kolene a pomalu výběrovým řízením. Naposledy neschvalili jednu paní, protože by si tam predstavovali šikovneho mladého muže. Akorát to samozřejmě za ty tři tisíce měsíčně a spoustu nadávek nikdo v domě nechce dělat, takže si myslim, že brzo skončíme v profesionální správě a to teprve ty babky, kterým ochotné členky vytelefonuji i havárii topení i nedoplatek na vodě, budou čumět.
continuity my teď máme tu profesionální správu a je to lepší ![]()
continuity 3 tis. měsíčně? To nemáme my ani čtvrtletně, ale zase si nikdo na nic nestěžuje ![]()
S dovolením si odložím.
Mamka je druhý měsíc v psychiatrické léčebně /Alzheimer/. Její stav se spíš horší. Snažím se za ní chodit na navštěvy, jak to jde. Ale asi ne dostatečně, jak jsem byla napomenuta návštěvníkem od mamčiné spolupacientky, který mě poinformoval, že asi za maminkou moc často nechodím a měla bych se polepšit. On že chodí každý den a mě tam moc často nevídá. No zmohla jsem se jen na nehezký pohled ....
ja budu jen šťastná, když někdo tomu nastaví mantinely.
JankaMvíš co, my jsme velký dům, tady je s tím opravdu hodně práce, navíc jsou potřeba nějaké rekonstrukce. Možná by to někdo dělal jako charitu s tím, že zlepší prostředí i pro sebe, ale to by po té popisované situaci muselo následovat: děkuji a ne hejtovaci litanie na 15 minut.
clothilde
, na to se dá říct jediné: je to bebil![]()
Garfie představila jsem si tu maličkou babičku, jak něco drmoli japonsky, u toho se uklani a rika ti strasny věci
ted to z hlavy uz nevyzenu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.