Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 27. února 2024 12:24

Garfie to je taky strašný peklo.

continuity byla jsem do dneška ve službě, tak jsem ji ještě neviděla. Muž mi psal, že byla smutná a že chce u školy rozsvítit svíčku. Menšího chlapečka asi znala jen od vidění. Staršího potkávala na setkáním a výpravách se skautem- byl ale už ve starších dětech. S naší chodí do světlušek jeho sestra. A na tu jsem taky pořád myslela. Jak je najednou sama v pokojíku, všichni kolem jen pláčou, bude muset zpátky do školy... a ta máma si to vlastně ani nemůže odtrpět někde uzavřená sama do sebe, protože má ji a musí pomoci i jí projít tím zármutkem.

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 27. února 2024 13:20

marieu to je na psychologa určitě, já doufám, že už jim někdo minimálně krizového interventa poslal.  Je to strašné, strašné

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 27. února 2024 13:44

continuity to budou řešit všechno v tomto týdnu, mají přislíbenou krizovou intervenci a péči místně. Policejního psychologa dostali o víkendu na Praze 3... přes víkend byli víceméně ve vzduchoprázdnu, což je děsivé.

Offline Zuzuli
3781 příspěvků moje polička 27. února 2024 17:43

Jsem si tak v klidku sla s manzelem z prace, z Karlina, jeste jsme se chteli stavit ve Florentinu nakoupit. Tak si povidame, prochazime zadem okolo muzea na Florenci, jdeme pod magistralu... Kdyz z toho mostu magistraly skoci nebo spadne chlapek. Nastesti zustal pro vedomi a brzo prijela policie a pak hned zachranka, kterou jsme volali... Ale takovych zazitku bych pro priste mohla zustat usetrena

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. února 2024 17:51

Zuzuli to teda muselo být 

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 27. února 2024 18:05

Zuzuli takový zážitek je i jednou moc...

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 27. února 2024 19:08

Zuzulino ale fuj... 

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 27. února 2024 19:12

Zuzuli no,  nezávidím.  

Online RoSa
10177 příspěvků moje polička 27. února 2024 19:15

Zuzuli uff! no ale mohl fakt klidně spadnout - takhle jeden známý mojí tety spadnul z hvězdonickýho dálničního mostu, přelejzal přes střední svodidla a tam díra...

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 27. února 2024 19:18

Zuzuli panebože, to musel být šok...

Offline Zuzuli
3781 příspěvků moje polička 27. února 2024 19:30

RoSa ja prave vubec nevim, co se nahore delo. My jsme zrovna prochazeli pod magistralou, na ni jsme nevideli. Jen ten pad. Netusim, co tam delal, jestli tam byl sam. 

On dopadl na nohy, ty si zlomil, ale utlumil tim cely pad. Zadna krev, zadna rozbita hlava, byl pri vedomi, pak asi zacal upadat do soku. Kdyby to byla sebevrazda, tak hodne nepovedena.

Ale prekvapilo me, jak automaticky jsem vytahla mobil a volala 155. I kdyz zrovna na Florenci jsem uz jednou sanitku volala. Pan, co sel prede mnou, tam dostal epilepticky zachvat a pri padu si rozbil hlavu. 

Tabea takze na tvuj dotaz pred par dny, hasice jsem jeste nikdy nevolala, ale zachranku uz asi desetkrat. Ja si snad dodelam nejaky pokrocily zachranarsky kurz, mam jen zakladni prvni pomoci. 

Offline brrr
12358 příspěvků moje polička 27. února 2024 20:31

Zuzuli My jsme volali včera taky záchranku. Máme brigádníka, kvartálního alkoholika, který včera přišel asi po třech týdnech do práce, slabý jako moucha. Zrovna jsem mu řekla, ať teda ten den ještě zůstane, ale zbytek týdne ať je doma a dá se do kupy. Asi za pět minut frmol, v šílené křeči se zhroutil na zem. Netrvalo to moc dlouho, ale v jednu chvíli jsme mysleli, že dodýchal. Než přijela sanitka, tak to naštěstí přešlo, ale vůbec netušil kdo je a kde je. Odvezli si ho a nám zůstal pes. No a dneska dopoledne se nechal pustit na reverz. Čekáme, kdy si ho zase odvezou, u nás teď na nějakou dobu skončil. Představa, že by nadýchal nebo že by spadnul do nějaké díry mě děsí ještě teď.

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 27. února 2024 20:43

brrr to může být epileptický záchvat od abstinenční příznaků. 

Zuzuli No fuj. To jsou zážitky. 

Offline brrr
12358 příspěvků moje polička 27. února 2024 20:46

continuity Jojo, to říkali i záchranáři. Že asi epileptický záchvat úplně ne, ale s tou abstinencí, že to asi souvisí. Akorát dneska už pálil jedno cigáro od druhého. Potřeboval by hlavně léčebnu, ty intervaly,kdy je střízlivý se zkracují a doba, kdy je v lihu se proudlužuje.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. února 2024 20:50

marieu Děti jsou děti, ať je jim kolik chce. Pro mámu to musí být těžké. Byla jsem teď na pohřbu spolužáka a bylo to strašně smutné. Nečekané, sice rakovina, ale blesková. Neměl děti, neměl ženu. Bohužel ani sourozence, rodiče rozvedení a nový manžel jeho maminky zemřel loni. Oni spolu i bydleli. Té maminky mi bylo tak líto, že znát jí víc, tak si sednu za ní. Na pohřbu bylo strašně moc lidí, asi jsem tolik nikdy neviděla a ona tam seděla úplně sama. Ne fyzicky, ale psychicky sama. Potom jsem se ještě tak neplánovaně ocitla na káru a vezli jsme jí večer domů a já na to celý týden myslím.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. února 2024 20:54

brrr continuity To spolu souvisí určitě. Když jsem dělala na gastru, tak oni tam občas byli na vyšetření a nemohli odcházet z pokoje, byli pod dohledem a ty epileptické záchvaty byly dost časté. Dokonce nám tam jednou někdo tak blbě spadl, že už ho nezachránili, o něm se to nevědělo. 

Offline Samantha
3295 příspěvků moje polička 27. února 2024 21:23
Reakce na continuity:

Ve čtyřhvězdičkovém hotelu nemají pokrývku bez peří! Mě omyjou.

​hele, já jsem nějaká zblblá, tak  jsem si představila, jak ti nabídli " zvenčí " opeřenou  pokrývku

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 27. února 2024 21:28

Samantha no ještě toho trochu

Online bublifuk
příspěvků moje polička 27. února 2024 21:36

Tiše si postěžuji, že mi změnili parfemaci pracího prostředku, který jsem si občas koupila, aby mi některé prádlo lehce vonělo. Jako štvě mě to, protože tu lahev asi vyhodím a nechce se mi zkoušet jiný. Jojo, zaznamenala jsem zde opačné stížnosti na příliš voňavý prášek

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 27. února 2024 22:01

Zuzuli jak člověk zavolá jednou, tak příště už nepremýšlí a volá rovnou. A se znalostí první pomoci se nebojí pustit se do akce. 
Přeju nám všem, abysme 112 museli volat co nejmíň.