Přispěju do statistiky. Byla jsem s dcerou v nemocnici hospitalizovana 3x, když jí bylo 4-6 let. A všichni klauni/klaunky byli moc fajn. Vzdycky vstupovali do pokoje opatrně, zjistili si, jak dítě reaguje, podle toho se pak chovali. V těch šíleně dlouhých dnech a v tom trápení to bylo vždycky moc fajn. Taky nemám rada cirkusové klauny, ani ty trapné představení pro děti alá Dáda, ale tohle bylo milé. Pro ty klauny to asi není žádnej výnosnej džob, já si jich vážila, ze to dělají.
Dcera si na ně nedávno nějak vzpomnela a i po letech říkala, ze to bylo vždycky fajn, když přišli.
Stěžovací vlákno
Myrtila znám moc dobře Ale tebe aspoň na tu kolej tě pustili.
Jak to bylo s tou formou Nordicware? Manžel ji dal do mycky
Candance ajajaj, no uvidis. Rada byla potřít olejem a naprázdno vypálit.
Nejsem schopná složit papírovou krabici z IKEA. A to je tam nakreslený návod. Já jsem asi úplně blbá.![]()
tv jé, zrovna nedávno jsem dvě při skládání natrhla... to jsou ty na stěhování ?
SamanthaJoo, psali tam na těžší věci. Takže nejsem sama, jo?![]()
Ztratila jsem brýle. Doma, už od včerejška je hledám a proste nejsou. Poslední možnost je prohrabat popelnici![]()
madluša
. Určitě je najdeš, uvidíš. Já ty svoje posledně našla v lednici.![]()
tv dík, jdu bufetit![]()
tv tak je mám, stačilo si postěžovat
madluša
. Kde byly?
Jako věk je věk, ale byla super. Moje módní ikona :-).
tv na dně té popelnice, vyhodila jsem je v zápalu likvidace molí pohromy. Takže mě u jejího prohrabáváni viděli všichni hezcí sousedi a několik drbavých sousedek
. Na naší, jinak liduprázdné ulici.
madluša no teda... tak hlavně že se našly
@madluša neva, hlavně, že se našly! ![]()
Samantha tak přišel chlap z práce, udělal mrsk, mrsk a bylo to. Na mou obranu chci říct, že jsem sestavila kolobezku i s brzdami, když on ji chtěl už hazet z balkonu.

tvHehe, ta kočka
U nás to byla částečně příčina těch vyhozených brýlí - kocour zabral bedničku, kam jsem házela hadry napadený molama a při té příležitosti mi tam nejspíš spadly.
madluša
. Super, že se našly! Viník nalezen, za mě uzavřený případ.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.