Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline evik77
758 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 00:27

Paní učitelce (jako kontaktní osobě a organizátorce) jsem v únoru napsala, že dcera nepojede na třídní zájezd do Anglie v květnu. To bylo více než 60 dní před odjezdem, tedy podle smluvních podmínek se neplatí žádné odstupné. Já myslím, že z toho plyne, že by měli vrátit i zálohu, kterou jsem platila na školní účet.  

Zprávu si přečetla, nereagovala. Nyní mí pí. učitelka napsala, že pokud dcera nepojede, budu platít 60 % z celkové ceny zájezdu jako storno. To odpovídá cca 6.000,- Kč. Dívala jsem se do smluvních podmnek. Taková částka se platí v situaci, že odřekne klienta 30 dní před stanoveným odjezdem...  

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 09:48
Reakce na evik77:

tak stačí jen doložit, že jste splnila smluvní podmínky a nic jí neposlat.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 10:06
Reakce na Candance:

a nejsou to ledviny?

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 10:07
Reakce na evik77:

požádala bych o vrácení zálohy písemně oproti podpisu nebo doporučeným dopisem

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 10:34

Ja uz fakt nevim. Nejdriv me to bolelo na boku na zebrech,  pak zada. Maser mi rekl, ze svalove to nebude. Ted me boli druha strana 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 11:05
Reakce na evik77:

Tipla bych si, že se vás odhlásilo víc a ona má ted strach, aby to nebyla epidemie a tak se, velmi nevhodně, snaží rodiče zastrašit, aby se neodhlašovali.

Máte právo na plné vrácení peněz. 

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 11:21
Reakce na Jiná Realita:

tak stačí jen doložit, že jste splnila smluvní podmínky a nic jí neposlat.

Ano tím jsem reagovala, že moji zprávu prokazatelně převzala a tudíž na radu mého právního zástupce a v souladu s podmínkami nic platit nebudu, protože jsem odřekla více jak 60 dní před odjezdem. Já si myslím (jen moje domněnka), že to neřešila. Začala to řešit až  teď 30 dní před odjezdem. Ale to, že nekonala (a jako kontaktní osoba a organizátor měla) není moje věc. Za její chybu platit nehodlám. No ale....čekám, že se jen tak nevzdá.... 

Offline Kokoska
34998 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 12:10
Reakce na evik77:

Trochu se divím, když se vám neozvala a nereagovala, že jste ji znovu nekontaktovala, nejlíp osobně.

Offline slniecko admin
19581 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 16:25
Reakce na barbucha:

Slava nazdar vyletu. A slava prvnimu aprilu 

Vylet zacal tak, ze nas z letadla (zvici mensiho autobusu, ktery se celou cestu traslo fakt jak stara Karosa) vyhodili este pomalu na ranveji, nacez nasledoval pesi pochod pres plochu... v desti a vichru.

Pote jsem ulevne dosedla do vlaku. A sedela. A sedela a cekala... Po pul hodine jsem lehce znervoznela. Pochopila jsem, ze pravidelny podivny chrchlani, linouci se z tlampacu, nejsou zkouska rozhlasu, ale patrne nejaky hlaseni pro nas nebozaky. Celkem me neudivilo, ze - ac zasadne a pouze ve svedstine, nerozumeli tomu ani domorodci. Na svetelny tabuli pak naskocil novej cas odjezdu a nejdriv jsem to pokladala za preklep, pac hlasil cas za dve hodiny...

Nahradni doprava nula nic, zadna jina moznost.

I zkusila jsem volat o pomoc protilehlyho dedecka, kterej mel do myho prijezdu o zritelnici pecovat. A jejda, pravil ten dobry muz. Ja myslel ze uz kazdou chvili prijedes, a jsem uz pryc (a prijet pro tebe nemuzu)!

S vidinou osamoceny zritelnice, hladovy, zanedbany a strachy se tresouci v koutku, jsem vybehla na stanoviste taxiku, lec stejnej napad melo i dalsi osazenstvo vlaku. Pricemz vsichni taxikari si dneska udelali hezkej volnej den. No, s vyse zminenou vidinou jsem svedla litou bitvu o jedinej dostupnej vuz... sice jsem nasedla, ale o vyhre se veru mluvit neda: taxikarka mi po par kilakach vesele sdelila, ze doufa ze mam cash, pac ji nefunguje terminal. wtf!! takze sice mam bankomat hned u baraku, ale uz se tesim kolik mi banka napari poplatku za vyber - a kdyz k tomu prictu to jizdny, mohla jsem si rovnou z Prahy najmout soukromy letadlo.

Blizila jsem se strachem, v jakym stavu najdu to nebohy opusteny nunatko, pokud uz vubec kvartyr nelehl popelem... Mno.  Opusteny nunatko,  zivy a zdravy, me privitalo sice radostne, ale se slovy: To je dost ze ses UZ tady, ja musim za kamaradkou, v peti minutach vytancilo do viru predmesti.

Tak to bysme meli.

ale človek si aspoň povie, že to úbohé opustené ňuňátko bude evidentne životaschopné...

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 16:28
Reakce na slniecko:

No jo, nunatku uz je 10... ale ja tam vidim porad to miminko 

Offline slniecko admin
19581 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 17:08
Reakce na barbucha:

tak, to už asi nikdy inak nebude, no...

Online dzizisketa
8968 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 08:42

Pomoc! Jsem tady pět minut a otravná kolegyně (už jsem si na ni stěžovala) vyřizuje už druhý hovor ohledně stavby jejich domu! Empirie nasvědčuje, že dnes jich uslyším ještě asi tak dalších pět o stavbě a dva až tři o jiných záležitostech.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 08:47
Reakce na dzizisketa:

a co na to nadřízený? 

Online dzizisketa
8968 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 08:51
Reakce na Jiná Realita:

Hádej, já zase prudím tady

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 08:54
Reakce na dzizisketa:

ok, očividně všichni máme velmi pracovní pondělí. já se přiznávám, že po nesmírně pracovním víkendu jsem naprosto vycuclá a čekám, až naskočím. děkuji sama sobě za volnou pracovní dobu.

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 08:56
Reakce na slniecko:

tak, to už asi nikdy inak nebude, no...

No, nebude.

Rano jsem vstala o pul hodiny driv, nahodila slusivy outfit, decentni makeup a zlila se vonavkou... miminko na me ziralo s udivem: Kam se chystas? Ja jedu do skoly na kolobezce! Sama!

Jinymi slovy: doprovod dychavicne stareny nepotrebuju! 

Beee... fnuk... 

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 08:57
Reakce na Jiná Realita:

nadopotme, pracovala jsem o vikendu a ted taky ted uplne neoplyvam elanem. nekdy to ale kvuli terminum jinak nejde, no.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 09:10
Reakce na Lilly_Ku:

Výraz "nadopotmě" si zařazuji do slovníku. Tak nějak vyjadřuje mé pocity v pondělí ráno po 3 hodinách spánku.

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 09:11
Reakce na Krehutka:

to je ale fakt starý, minimálně 30 let, dál to nepamatuju :-D

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 09:14
Reakce na Potrefenáhusa:

Fakt?! Já to brala jako překlep. Kouzlo nechtěného, ale velmi výstižné.