Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 31. března 2017 09:15
Reakce na rasaNori:

Kraťasy ale potřebujete, otlačenej zadek z kola je fakt peklo všech pekel!

Já si koupila fakt levný elasťáky a co myslíte, měla jsem je někdy na sobě? No neměla, protože jsou tak strašný, že se v tom vůbec nedá vylézt mezi lidi, takže to byly jenom vyhozený prachy a investice do nějakých onačejších (hlavně s tou zamaskovanou věcí mezi nohama) by se rozhodně vyplatila!!!

Online Sweet Potato
40410 příspěvků moje polička 31. března 2017 09:23

Stěžuju si na svou blbost. Šla jsem na poštu něco poslat a dva dopisy vyzvednout. Vyplnila jsem lístečky, podala dopisy a zatímco to úředník vypisoval, chystám si ty lístečky na vyzvednutí a peněženku s občankou. ouvej, já nechala peněženku doma. No, bez občanky mi to nevydají, ach jo. Říkám to pošťákovia nechápu, proč mi strká zpátky ty dopisy, co chci poslat??? "No když nemáte peněženku, tak to asi nemáte čím zaplatit?" No jo no. Nebo kartou? Fajn, zaplatila jsem kartou a jela domů pro občanku. Vracím se na poštu, tasím lístečky a zjišťuji, že jeden z dopisů není pro mne. Aspoň, že jsem to zjistila včas, pošťák by si musel myslet, že jsem pěkné trdlo...Dávám mu tedy jen jeden lístek, chvíli hledá "Ale mladá pani, to jste si vyzvedla už před 14 dny!"

Smát se povoleno

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 31. března 2017 09:30
Reakce na rasaNori:

Tomu rozumím. Já jsem taky z chudých poměrů, ale nějak se mi to v hlavě přetransformovalo spíš na to, že co si vydělám, to si sama rozhážu No nerozhážu, dobře, ale prostě jsem zvyklá si rozhodovat o svých penězích sama, i když by to mělo být pět korun. Jako aby mi partner zcela vážně kafral do toho, co jsem si měla a neměla koupit, to mi připadá přes hranici nějaké osobní hrdosti nebo integrity nebo jak. Prostě jsem dospělá, každý měsíc mám bokem peníze na potřebné výdaje na byt a stravu a hotovo.

Pokud by partner měl špatnou zkušenost s nedostatkem peněz např. na energie, pak bych chápala snahu hlídat výdaj za oblečení. Ale tohle není případ té kolegyně, co schovává nákupy. A jako nejde o kabelky za deset tisíc, to jsou legíny, trička atd. a jí to teda přijde normální.

Jinak kraťasy na kolo - jestli mají kvalitní molitan, tak hurá do toho, to se vyplatí. Já zas teď utratila hromadu peněz za lezecké hadry, ale ono se vyplatí koupit kvalitnější dva kusy než pět mikin, co profouknou.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 31. března 2017 09:37
Reakce na Potrefenáhusa:

Já mám asi patery :D jenže tyhle jsou prostě boží a hlavně drahý, takže reálně vím, že je nepotřebuju, ale já je chci :D A jako tyhle jsou navíc bez vložky, ale já kupuju bez a mám pod ně ze silvini kraťas tu vyndavací. Já už kupuju jen bermudy, můj zadek v obtažených kalhotech na kolo ještě s tou plínou, to mi moje hrdost nedovolí :D a na trailech v elasťákách bych asi vypadala hodně vtipně. Jenže sem si teď koupila boty, novou péřovkou a prostě už by to asi bylo moc na jeden měsíc.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 31. března 2017 09:39
Reakce na Guinea Pig:

Jenže partner je taky z chudých poměrů. Oba teď vyděláváme nadprůměrně, jenže u něj se to přetransformovalo do zvláštní formy skrblictví (navíc oblečení moc neřeší, jednou za půl roku vleze do obchodu, nakoupí vše najednou včetně bot a mizí) zatímco já rozhazuju :( to je tam stovka tam dvě stovky bože bič na mně :D

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 31. března 2017 09:43
Reakce na rasaNori:

a co, vždyť už je skoro duben, tak se vám to pěkně rozprostře.

Na těch mých elasťákách neni nejhorší ten zadek, ale co to udělá mezi nohama, dílo zkázy dokoná pak ten přiškrcenej silikonovej pásek v půlce stehna...

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 31. března 2017 09:50
Reakce na Potrefenáhusa:

My právě hodně jezdíme traily a terény, takže postupně dokupuju výbavu na tenhle styl, jenže kraťasy už mám, a potřebuju nový rukavice a ty maj taky krásný (a drahý :D) a šikl by se i dres, protože doteď jezdím v triku s liškou (a pod tím mám funkční tílko) ale už začíná být trochu jeté. Jenže nové by v první škarpě se taky stalo jetým...Je to dilema, co si budem povídat :D

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 31. března 2017 09:52
Reakce na rasaNori:

velký bič a malý dvůr? to snad nebude potřeba, já vám věřím. Pokud kraťase nepotřebujete, počkala bych týden. No a buď to přejde nebo ne (nebo je vyprodají :) ).

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 31. března 2017 10:10

No a zkáza je dokonaná. Teď jsem vlezla na aliexpres a ty dresy! Ty barvy a vzory! Už přepočítávám dolary

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 31. března 2017 10:15
Reakce na Sweet Potato:

nene  

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 31. března 2017 10:37

Já mám  cyklokraťasy  , které  jsou ze dvou kusů, vnitřní vyvložkované a na to nahoru normální klasické, takže ty vnitřní nejsou vidět a ty normální se dají nosit i samostatně. Když nad tím tak přemýšlím, tak nějaké jakékoli volnější kraťasy by na to měly jít obléct ne?

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 31. března 2017 10:45
Reakce na Berta:

no a nebude v tom šílený vedro?

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 31. března 2017 11:53
Reakce na Sweet Potato:

Miluju tvoje zážitky z pošty a s různými dopravci

Online Sweet Potato
40410 příspěvků moje polička 31. března 2017 12:18
Reakce na žluťásek:

Hrozný ty služby, že jo?

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 31. března 2017 12:39
Reakce na slniecko:

No vitaj v klube...akurát ja nemám to šlapkoidné oblečenie, lebo by som sa do žiadneho nezmestila.

Zato napriek tomu, že som zaspala a nesíham, tak tu raňajkujem pri počítači a idem si pustiť aspoň na youtube niečo povzbudivé.

No já právě přišla pozdě i kvůli tomu, že jsem narychlo zmírňovala tu šlapkovinu. Ale vzala jsem si jen jinou kabelku a boty a tim jsem to moc nezachránila. Už jsem i potkala jeden udivený pohled, ovšem dotyčný byl z oddělení, kde mě jednou počastovali štětkou, tak abych ještě nakonec byla ráda, že si držím svůj standard.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 31. března 2017 12:45
Reakce na Karja:

Tak to snáď ani nieje možné. 

Pôvodne som sa chcela opýtať ako také šlapkoidné oblečenie vyzerá, ale to že Vás niekto počastoval štetkou to ma vyviedlo úplne z miery a zíram na ten monitor a neverím. 

Ja som tiež nemala dobrý deň, ráno som sa zobudila totálne nachladená, po príchode do práce som si pošpinila blúzku čučoriedkami a po kancelárii som sa premávala s nezapnutým zipsom na nohaviciach. 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 31. března 2017 12:55
Reakce na paktofonika:

Aaale, to už je takové kultovní. Já jsem se tomu smála a směju vlastně teď. Vzhledem k tomu, že mám partnera asi tak milion let a jsem k okolí chladnější než je zdrávo, můžu být potěšena, že o mě ještě vůbec někdo smýšlí v takovejhle souvislostech.

Já jsem jednou v práci v open officu vytratila takovou tu miniponožku - jen takový to našlapávátko a jako chlapi koukali docela nevěřícně, protože to neznali a dlouho trvalo, než se ozvalo, čí to je. Ale já byla ráda, že jsem ráda, protože to vypadlo z šátku, kterej se mi omylem připletl do poliček, kde mám ponožky a kalhotky, takže díky bohu za ponožku!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 31. března 2017 13:01
Reakce na Karja:

No ešteže to neboli tie kalhotky. 

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 31. března 2017 13:08
Reakce na Karja:

tak jsem si poposedla..:-) slapka=silonova tapka do bot, ok. a ted by me jeste vic zajimalo to dnesni "slapkoidni obleceni":-))