Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 30. března 2017 15:35
Reakce na paktofonika:

No, tohle přesvědčení ještě přežívá, ale není to tak. Úplně nej je jít k někomu přes dobrou referenci, ale ne vždycky člověktyhle info získá.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 30. března 2017 16:59
Reakce na continuity:

No to je blbý, jak dlouho ji máte? My pod tím máme beton, stěrka nebyla potřeba. Vůbec se to nehýbe.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 30. března 2017 17:06
Reakce na Potrefenáhusa:

Rozumím, my máme takový hodně tenký špalíčky, divočina to je, ale já ji prostě miluju. Kdybych zůstala ve starém bytě, asi bych zas trvala na parketách. To byla starší pražská zástavba. Všude se hodí něco.

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 30. března 2017 17:45
Reakce na dynda:

dlouho, ale ono to zaclo zlobit po prvni zime. mame jinak Heveu a neni to nijak extra strakate. zhruba jako bukova podlaha, navic je to tvrde drevo, nejake skrabance tam jsou, ale spis se odrel lak, hlavne na exponovanych mistech - kuchyne a tak.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 30. března 2017 17:46
Reakce na Candance:

Jeste mam historku k "menecennosti" dcer - manzel ma bratra, on ma jen syny. My dcery, uz u prvni se jeho rodice netvarili nadsene, druhou nekomentovali (do porodnice ani neprisli), ale staraji se o ne, dcery je miluji (z cehoz jsou namekko a asi cekaly, ze jim pres ne budu vracet krivdy). Manzel vede jejich rodinnou firmu uz leta, bratr toho neni schopny - sami to uznavaji. No a nedavno se na nejake navsteve zminili, ze manzelovi ji nepredaji, protoze po nem nema kdo dedit.

jojo! můj partner je vymodlený synáček po několika dcerách, vypiplaný dědic, pokračovatel rodu. A jak to dopadlo? žije se mnou, cha!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 30. března 2017 18:34
Reakce na Sweet Potato:

Díky, to mě uklidnilo :) 

viktorka A představa, že jsem nedokonale vyvinutý praclovek mě královsky pobavila :D 

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 30. března 2017 18:36
Reakce na MP Meri:

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 30. března 2017 18:44
Reakce na Lilly_Ku:

ještě zpětně opožděně reaguju, nějak jsem dřív nestihla, snad někoho nevynechám.

O moc starší nejsou, normálně kolem 40 všechny. Ono to přejde, stejně jako přešla moje vánoční výstřednost s používáním másla na cukroví.

jinx no jestli chceš chodit po Praze s děvčetem v maskáčových legínách, triku do pasu a v teniskách za ty bájné tři stovky, tak jí vyřídím pozvání :)

Ounz ona ta péče o moje výdaje asi bude trochu tím, že ta jedna si něco koupí a před manželem to schovává (?!) a tajně to nosí do skříně třeba týden, pak se tváří, že to má už dlouho...no neskutečné manévry. Případně z obchodu volá domů, že je v obchodě a mají tam kásné xy, jestli si to může koupit. Manžel prosím není žádný psychopat, znám ho. Tak ona je vždycky v šoku, že já jsem si něco sama koupila.

Bledule koleje jsou evidentně pro boty velké zlo, to jsem netušila!

betsey viz výše, evidentně vaše peníze nejsou jen vaše, když si některé ženy myslí, že se musí ptát manžela, co si můžou koupit! Je nutno každou korunu konzultovat, případně zakoupené věci vymáchat venku v kaluži, aby vypadaly dostatečně jetě.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 30. března 2017 19:12
Reakce na Guinea Pig:

Šiši..ale teda moje matka taky nakupovala zásadně s otcem, jako že on to koupil jí (pracovali oba). 

Offline brrr
12351 příspěvků moje polička 30. března 2017 19:28
Reakce na continuity:

Gratulace!

prosim vas, kdo jeste mel tento tyden narozky?

ja teda v pondeli. ono to uz tak bude, ze nejvic mladat se rodi na jare

Já v úterý Gratuluju všem Beranům z konce března!

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 30. března 2017 19:37

zkusilas zadat do googlu to číslo? ještě ev. i jméno jestli tam bylo?

Tak dnes jsme se sešli. Prý má autoservis a opraví mi to na vlastní náklady. Nic jsme nesepisovali, mám jen asd́resu, telefon. Snad mě neošulí a ozve se, až bude mít nové deře na Ibizu.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 30. března 2017 19:38
Reakce na brrr:

a jako my dubnoví nic? doufám, že na nás se nezapomene!

Offline brrr
12351 příspěvků moje polička 30. března 2017 19:43
Reakce na Guinea Pig:

Pěkně popořadě, nepředbíhat.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 30. března 2017 20:45
Reakce na Guinea Pig:

Koleje samotné ani ne, pokud nejsi gramla jako já a nezakopáváš o ně. Horší je to kamení, kterým je to kolejiště vystlané. Podrážka trpí. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 30. března 2017 21:42
Reakce na continuity:

Tak to jsme v pohodě, drží to už 3 roky, nikde žádný problém. Než jsme si ji nechali dělat, viděli jsme ji od stejného dodavatele udělanou v jiném domě a léta používanou. Lak nemáme, jen vosk, tak tu barvu nenáme tak zakonzervovanou. Škrábance vidět nejsou, prostě pohoda, když se vytře, připadá mi jak nová. Ty škrábance budou spíš v laku než ve dřevě, ne?

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 31. března 2017 07:26

Zaspala jsem, nemůžu vypadnout včas z práce, jsem oblečená jako šlapka, nemám hotovej ukol na poradu a ještě musím říct šéfovi, že jedu na dovolenou(omylem) v termínech školení!!! PS.: nejhorší je, že mě stejně na tom nejvíc štve to šlakpkoidní oblečení

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 31. března 2017 08:04
Reakce na Guinea Pig:

Bacha ale, manévry se skříní jsem používala taky (a úplně zbytečně), prostě jsem z velmi chudých poměrů, a nějak jsem si to utrácení nedokázala omluvit ani před sebou. Navíc manžel má vždycky připomínku co sis to zase koupila (ale nikdy to nijak dál nekomentuje, nepátrá po ceně, jen se občas tak opatrně zeptá kolik mám na účtu :D ). Teď se sama sobě snažím rozmluvit kraťasy na kolo za nehorázné kroupy, ale hlodaj holky, hlodaj...

Offline slniecko admin
19581 příspěvků moje polička 31. března 2017 08:44
Reakce na Karja:

Zaspala jsem, nemůžu vypadnout včas z práce, jsem oblečená jako šlapka, nemám hotovej ukol na poradu a ještě musím říct šéfovi, že jedu na dovolenou(omylem) v termínech školení!!! PS.: nejhorší je, že mě stejně na tom nejvíc štve to šlakpkoidní oblečení

No vitaj v klube...akurát ja nemám to šlapkoidné oblečenie, lebo by som sa do žiadneho nezmestila.

Zato napriek tomu, že som zaspala a nesíham, tak tu raňajkujem pri počítači a idem si pustiť aspoň na youtube niečo povzbudivé.

Offline Janulik03
20273 příspěvků moje polička 31. března 2017 09:09

Síce som nezaspala, ale som strašne lenivá a spomalená. Už nemám tréning na ponocovanie. V pondelok mám audit, boože, nestíham a horšie je, že sa mi ani nechce. Už mám tretiu kávu, a furt čumím sem a kývem hlavou do rytmu hudby. ooooch.