Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 31. března 2017 13:21

Jojo, ťapky se tomu vlastně říká:-D. Já je teda nosim nesilonové, ale normálně bavlněné, ty jsou příjemnější.

No prostě moc černé, moc kůže, moc krátké šaty, do kanclu se to nehodí. Ale já si vždycky oblečení připravuju v hlavě, když se probudim a on ten výsledek často neodpovídá představám.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 31. března 2017 13:23
Reakce na :

Já taky o sukni uvažuju, ale už jsem jednu měla, při sjezdu se mi zachytila a já se málem přizabila... Jenže to jsme jezdili opravdu hodně, rychle, terény... Teď budu jezdit maximálně na výlety s dětmi, budu kolem nich poskakovat, bude víc zastávek, tak se mi nechce mít zadek jen v elasťákách s cyklo vložkou. Hodně žen v sukni i běhá. Dokonce si hodně chválí takové péřové sukně na zimu (běh a běžky), že to zahřeje zadek a neprochládá močák a zadek.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 31. března 2017 13:25
Reakce na Karja:

Bavlnené mám super z Calzedonie. Vzadu majú zvnútra tri dlhé silikónové pásy, neexistuje že by sa pohli. Majú rúzne farby. Doporučujem, tie sa nestratia. 

S obliekaním ráno mám tiež problém. Vstávam o 4ráno a to som ešte prispatá, takže nakoniec to v práci stojí za houby. Buď som overdressed a všetci pozerajú, alebo je to úplne totálne o ničom v rifliach. No ako na hojdačke. Ale veľa kože, veľmi krátke šaty..to znie zaujímavo :D

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 31. března 2017 13:39
Reakce na paktofonika:

Díky, půjdu se na ně podívat. Já mám obyčejné z CaA a občas se mi botě srolují.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 31. března 2017 13:47
Reakce na Karja:

Akurát, žeto nie sú úplne vykrojené. Do balerín asi nevhodné. Ja ich nosím do tenisiek, toms, poltopánok a tak. Tie viac vykrojené vyskúšané nemám. 

Online Ounz
20532 příspěvků moje polička 31. března 2017 13:50
Reakce na paktofonika:

Tyhle fusky se silikon páskama mam z nextu (akorate teda barevny se zvířátkama  )

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 31. března 2017 13:51
Reakce na Ounz:

Tie moje sú s jahodami  

Online Ounz
20532 příspěvků moje polička 31. března 2017 13:52
Reakce na paktofonika:

Taky dobrý :) já mám lišky a mývaly 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 31. března 2017 13:53
Reakce na Ounz:

Ja ani neviem či k nám Next zasiela...

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 31. března 2017 13:54
Reakce na paktofonika:

super, ďakujem za tip, presne také nie úplne vykrojené zháňam. Ja mám pár takých ponožiek od FALKE, ale potrebovala by som ich viac, a FALKE finančne celkom bolí :-)

Online Ounz
20532 příspěvků moje polička 31. března 2017 13:58
Reakce na paktofonika:

To taky nevím, tady maj obchody..ale tak calzedonie bude fajn

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 31. března 2017 13:58
Reakce na betsey:

Sú to tieto, mám ešte šedé a béžové. Musím si ísť kúpiť ešte iné.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 31. března 2017 14:21
Reakce na paktofonika:

tie vyzerajú super, a že budú aj držať

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 31. března 2017 14:23
Reakce na betsey:

No ja som to teraz pozrela, a tie silikónové pásiky sú dokonca 4. A fakt držia

Online Ounz
20532 příspěvků moje polička 31. března 2017 15:03
Reakce na paktofonika:

Ty z nextu nejsou tak vykrojený, klasický pod kotník, to mi nějak ušlo, že se mluví o takovýchhle. Moje chyba.

Online Sweet Potato
40410 příspěvků moje polička 31. března 2017 15:18
Reakce na Ounz:

Pěkné bambusové, hodně vykrojené majítaky v Ecco.

Offline Kokoska
34998 příspěvků moje polička 31. března 2017 15:28
Reakce na Potrefenáhusa:

Mám cyklokraťasy typu jako Berta , ta vnitřní část je tenoučká a jak jsou ty svrchní kraťasy volnější, je mi v tom menší vedro než v elasťákách.

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 21:22

Slava nazdar vyletu. A slava prvnimu aprilu 

Vylet zacal tak, ze nas z letadla (zvici mensiho autobusu, ktery se celou cestu traslo fakt jak stara Karosa) vyhodili este pomalu na ranveji, nacez nasledoval pesi pochod pres plochu... v desti a vichru.

Pote jsem ulevne dosedla do vlaku. A sedela. A sedela a cekala... Po pul hodine jsem lehce znervoznela. Pochopila jsem, ze pravidelny podivny chrchlani, linouci se z tlampacu, nejsou zkouska rozhlasu, ale patrne nejaky hlaseni pro nas nebozaky. Celkem me neudivilo, ze - ac zasadne a pouze ve svedstine, nerozumeli tomu ani domorodci. Na svetelny tabuli pak naskocil novej cas odjezdu a nejdriv jsem to pokladala za preklep, pac hlasil cas za dve hodiny...

Nahradni doprava nula nic, zadna jina moznost.

I zkusila jsem volat o pomoc protilehlyho dedecka, kterej mel do myho prijezdu o zritelnici pecovat. A jejda, pravil ten dobry muz. Ja myslel ze uz kazdou chvili prijedes, a jsem uz pryc (a prijet pro tebe nemuzu)!

S vidinou osamoceny zritelnice, hladovy, zanedbany a strachy se tresouci v koutku, jsem vybehla na stanoviste taxiku, lec stejnej napad melo i dalsi osazenstvo vlaku. Pricemz vsichni taxikari si dneska udelali hezkej volnej den. No, s vyse zminenou vidinou jsem svedla litou bitvu o jedinej dostupnej vuz... sice jsem nasedla, ale o vyhre se veru mluvit neda: taxikarka mi po par kilakach vesele sdelila, ze doufa ze mam cash, pac ji nefunguje terminal. wtf!! takze sice mam bankomat hned u baraku, ale uz se tesim kolik mi banka napari poplatku za vyber - a kdyz k tomu prictu to jizdny, mohla jsem si rovnou z Prahy najmout soukromy letadlo.

Blizila jsem se strachem, v jakym stavu najdu to nebohy opusteny nunatko, pokud uz vubec kvartyr nelehl popelem... Mno.  Opusteny nunatko,  zivy a zdravy, me privitalo sice radostne, ale se slovy: To je dost ze ses UZ tady, ja musim za kamaradkou, v peti minutach vytancilo do viru predmesti.

Tak to bysme meli.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 21:31
Reakce na barbucha:

to je snad aprílový příspěvek, ne? 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 01. dubna 2017 23:46

Silene me boli zada. Nzabral ani ibalgin. Ulevilo se mi az vecer po zavorovem a zaludecnim caji.