Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 09:43

Neonová bible se mi ale líbila. I On the road, ale četla jsem to teda ve čtvrťáku na gymplu, takže načasovaný to bylo určitě nejlíp, jak mohlo. 

Teď čtu, že ten Šťastnej Jim má taky novej překlad, kterej neni moc dobrej, to je fakt škoda, když to překlad zabije. 

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 09:49

ja na gymplu cetla basne jima morrisona a taky mi prisly naprosto nedostizny. dnes uz to vidim trochu rezervovaneji. i kdyz muzika the doors me zasahuje furt, nesmim ji kvuli tomu poslouchat moc casto, abych nesekla s praci a nestala se potulnym hipíkem :)))

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 10:39

Neonová bible je totiž lepší, spolčení hlupců je jen takovej kult - v určitým věku čtitelný a člověk si přijde kůl. Šťastnej jim nebyl spatnej, od něj asi to nej a kaplana sem sjížděla v pubertě, byly vtipný ty přeřeky, ale sám kaplan mě štval děsně (prostě debil) teď nevím, jestli bych to dala. Mě zas nenadchli Tři muži ve člunu..bylo mi u toho trapně až..a od Keseyho je daleko lepší Tak mě někdy napadá než Na cestě..to je taky spíš otázka věku asi.. 

opravila sem to ale měla sem spolčení hlubců 

Offline Janulik03
20273 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 10:50

Pred chvílkou odišiel audítor. Kolegyňa sa smeje, že nevie, či náhodou neušiel. Ked som sa pýtala čo si dá (kávu, čaj), tak si vybral čaj. A jeden čaj má názov "Čaj lásky". A ja ako že ešte je skoré ráno, som mu ho tak aj ponúkla. Že mu teda spravím čaj lásky. :D Potom už len tak divno pozeral a veľmi rýchlo sme mali audit za sebou. Gratulujem si, že bez pripomienok. Koncom mesiaca mám hlavný audit, asi ten čaj ešte nechám v zálohe. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 11:17
Reakce na Janulik03:

Asi se bál, že bys po něm vyjela.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 11:25

chcem sa postazovat ze sa mi nepodarilo zohnat listky na koncert na buduci rok do viedne na metallicu. na vstupenke musi byt meno takze som nemohla kupit rovno 2 lebo som nevedela kto pojde so mnou. manzel nechce a kamarat co slubil sa neozval a nedal sa skontaktovat aj ked povedal ze ked zabudne tak mam volat. do toho som skoncila v nemocnici a nejake listky som mala na haku. no a teraz uz je vypredane na totalku. nemam ani potencionalneho spolupartaka ani listky :( v prahe ostali len miesta na sedenie ale vzhladom k situacii co bude o rok je to az moc daleko

Offline Kokoska
34998 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 11:33
Reakce na Sweet Potato:

Mám Přidalův překlad a pocit, že tu knihu místy psal znovu :)

Offline Kokoska
34998 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 11:39
Reakce na Janulik03:

Čaj lásky?  Hlavně si na ten audit neber(te?) to oblečení pro vyzvedávání manžela z baru, to už by s nabídkou toho čaje mohlo pánovi způsobit potíže 

Offline Janulik03
20273 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 11:51
Reakce na Bledule:

Kokoska chudák, vyzeral trochu vykolajený. No, aspon to mám z krku. Takto  to mám po tej debate o pracovnom nerovnom postavení žien celkom pifku. ŽE?  Akože kúzlo nechceného sa mi podarilo perfektne a keby mi kolegyna o tom čaji nepovedala, po tom ako pán odišiel, ani by som si to sama neuvedomila. Proste zo mňa vyletel názov nami  bežne používaný. 

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 12:33
Reakce na Kokoska:

empiricky je dokazane, ze saty, ehm, napriklad s vascim vystrihom, bohuzial skratenie doby auditu nesposobuju. auditor moze byt mierne dezorientovany, co s prejavi tym, ze je zrazu velmi mily, ale rozhodne ho to nevystreli prec. ina situacia nastava, pokial je auditorkou zena.

Offline Kokoska
34998 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 14:24
Reakce na Janulik03:

My jsme od někoho jednou dostali sypaný čaj, manžel na to kouká a prý "Horká vášeň? Proboha, co nám to dali? " Pak si to přečetl pořádně a uklidnil se, byla to Horká višeň.

Offline Kokoska
34998 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 14:25
Reakce na continuity:

Před kontrolorkou je lepší být lehce zapraná šmudla než femme fatale 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 14:43
Reakce na Kokoska:

ehm, já jsem trochu z oboru a jako mám ráda hezké ženské:-D. I čaj lásky by mě docela dostal. Celkově těm hezkým a sympatickým se leccos snadno odpouští, nehledě na pohlaví:-D

Offline Kokoska
34998 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 14:48
Reakce na Karja:

Omlouvám se, neměla jsem to tak zobecnit. Vyšlo to z historky o jedné nepříjemné kontrolorce, která nesnášela, když byla nějaká žena naparáděná a oblečená líp, než ona.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 14:51
Reakce na Kokoska:

No jo, lidi jsou různí, ponejvíce blbí, jak se říká:-D. 

Offline slniecko admin
19581 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 16:31
Reakce na Janulik03:

Pred chvílkou odišiel audítor. Kolegyňa sa smeje, že nevie, či náhodou neušiel. Ked som sa pýtala čo si dá (kávu, čaj), tak si vybral čaj. A jeden čaj má názov "Čaj lásky". A ja ako že ešte je skoré ráno, som mu ho tak aj ponúkla. Že mu teda spravím čaj lásky. :D Potom už len tak divno pozeral a veľmi rýchlo sme mali audit za sebou. Gratulujem si, že bez pripomienok. Koncom mesiaca mám hlavný audit, asi ten čaj ešte nechám v zálohe. 

Offline slniecko admin
19581 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 16:32
Reakce na eless:

chcem sa postazovat ze sa mi nepodarilo zohnat listky na koncert na buduci rok do viedne na metallicu. na vstupenke musi byt meno takze som nemohla kupit rovno 2 lebo som nevedela kto pojde so mnou. manzel nechce a kamarat co slubil sa neozval a nedal sa skontaktovat aj ked povedal ze ked zabudne tak mam volat. do toho som skoncila v nemocnici a nejake listky som mala na haku. no a teraz uz je vypredane na totalku. nemam ani potencionalneho spolupartaka ani listky :( v prahe ostali len miesta na sedenie ale vzhladom k situacii co bude o rok je to az moc daleko

A ja mám!!! Dostala som ich k budúcoročným narodkám :).

Ale na sedenie, lebo do kotla boli už polhodinu po začatí predaja beznádejne vypredané....

Offline Janulik03
20273 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 16:39
Reakce na Kokoska:

U bas by to bola horúca višña. To by sa nepoplietlo. Zrovná tento pán je veľmi kultivovany a milý. Celkovo mám  šťastie na príjemných kontrolórov. Ale ten čaj si ešte na nejakú príležitosť ponechám v zálohe. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 17:43
Reakce na slniecko:

gratulujem a poriadne si to uzite :) (sem by mal ist headbang smajlik keby bol)

Offline slniecko admin
19581 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 18:18
Reakce na eless:

vďaka...a tebe to vyjde nabudúce!!!