Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zuzuli
3781 příspěvků moje polička 06. března 2024 19:23

tv presne jak tu nekdo psal, skoda, ze se ty extremy nepotkaj vzajemne

Nasi teda taky pronajimali byt po prababicce a posledni najemnik tam pestoval ve velkem travu a pak zmizel bez zaplaceni najmu. V byte sileny bordel a vsechno pomalovane. Nase se tenkrat nastvali a nez ten byt zase davat dohromady, radeji ho prodali. 

Offline tv
4214 příspěvků moje polička 06. března 2024 19:39

Zuzulichápu, že to může být hrozné z obou stran, nikdy nevíš. Ale když už potkáš slušného nájemníka, tak se snažíš si ho udržet, nebo? Věřím, že bychom to dělaly obě dvě, kdybychom pronajímaly byt.a na ty naše pronajimatele snad čeká karma, když si nás neumí vážit. Tak.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. března 2024 19:39

Vari boží

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. března 2024 19:41

notna nosíš mu na jednání svačinu?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. března 2024 19:43

tv my jsme za slušné nájemníky rádi. Právě ani za nájem nechceme až tolik, kolik bysme třeba mohli, protože nechceme hledat nikoho jiného. Je to byt mamky a prodávat ho zatím nechce.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. března 2024 19:47

Zuzuli Lituju tě. To musí být trochu děs, i když jen "přestupní stanice". Někdy mi přijde, že ti lidé se zasekli někde v dětství, kdy ten byt nějak vypadal a chtěli by zachovat skanzen. 

Offline Vari
2221 příspěvků moje polička 06. března 2024 19:51
Reakce na Zuzuli:

Vari

Prisli oba?

​Jo . Do ty doby jsem s nima mluvila jen po telefonu :-D.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 06. března 2024 19:55
Reakce na Vari:

​Jo . Do ty doby jsem s nima mluvila jen po telefonu :-D.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 06. března 2024 19:56

notna Míváš u sebe aspoň snickers

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 06. března 2024 20:13

Vari neeee

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 06. března 2024 20:20

notna bych mu preventivně nosila krabičku halovej chlap je fakt neštěstí 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 06. března 2024 20:35

Pinot Noir neslavný konec štěňat tos mi připomněla - naši mají u přes 30 let boxerky. Jednou jedinkrát jsme měli štěňata, ještě když jsem byla na VŠ, takže před 20ti letd. Byly bez PP a krom jednoho šly všechny z domu- dva do jedné rodiny známých, jeden šel k "tatínkovi", jednu fenku majitelka nezvládla, chtěla ji v roce a půl "vrátit", ale vzal si ji její bývalý manžel a měla se milionově. No a jedno štěně si vzala taková zvláštní rodina z Prahy- pán Čech, paní odněkud z bývalých republik SSSR, výrazně jiného vzhledu,  chování, ověšená zlatem, nápadně vyoblíkaná..., dva kluci kolem 20ti let vzhledově po ní. Moc toho nenamluvili, vzali štěně a odfrčeli. Máma jim ho tak trochu nechtěla dát, ale pak se nějak domluvili. Ten pán rodičům doteď volá každý vánoce, děkuje za roky, které to štěně měli a přeje jim hezký svátky, což mi přijde v dnešní době prakticky neuvěřitelný

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 06. března 2024 21:13

Evaeva andulka01 Bledule To mě nikdy nenapadlo, dat mu jidlo Ted v době elektronické už se vídáme minimálně. Ale dřív se mi podařilo k jeho chování slušně ale rázně ohradit a získala jsem si respekt a vůči mě se hodně krotí a sice to poznám, ale jde to. Ale vím, co dokaze. 

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 06. března 2024 21:51

VariJežíšmarja:D

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 06. března 2024 22:49

Zuzuli Já se přiznám, že mám pro ty plechový skříňky slabost (jakože na chalupu bych si je dala hned, ale bydlet chci taky jinak).

Ale vlastně jsme donedávna bydleli v něčem podobným. Malej byt v původním 70 let starým stavu včetně elektřiny, původní lino apod. Jenže majitelka byla slušná, nájem nízký a kdykoli se cokoli stalo, vyřešila to hned. Vašemu majiteli přeju hodně mizerný nájemníky. Btw o ten "náš" byt se zájemci skoro poprali.

Offline Zuzuli
3781 příspěvků moje polička 07. března 2024 08:33

Len ja se obavam, ze s ohledem na stav najmu v Praze se zajemci poperou i o ten nas. Teda pokud nastavi nejakou rozumnou cenu a tech 30+ ho prejde. On je naraz pak spis u tech oprav, ten byt, na ktery se desitky let nesahlo, se proste sype. Ja se ted jen modlim, at to vydrzi do naseho stehovani

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 07. března 2024 08:35
Reakce na Evaeva:

tv my jsme za slušné nájemníky rádi. Právě ani za nájem nechceme až tolik, kolik bysme třeba mohli, protože nechceme hledat nikoho jiného. Je to byt mamky a prodávat ho zatím nechce.

​Mame to stejně. Starám se o pronajímají bytu mámy. Velmi slušní nájemnici jsou tam už skoro 10 let a jsme šťastní , ze je mame. Nájem zvysujeme jen o inflaci, už dávno jsme dost pod současným beznym  tržím nájmem, ale lepší fajn nájemce než víc peněz a riskovat, kdo to bude. 

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 07. března 2024 09:49

Zuzuli 

30 za takovou špeluňku! I půlka je moc, v tomhle případě.

S tím novým nábytkem, úpravama apod. mám podezření, že se bál že to budete chtít od něj proplatit, proto nic nechtěl... pan domácí bude asi pěknej škrt, řekla bych. Jako nouze o bydlení je, vo tom žádná, ale vždycky se divím, co jsou lidi ještě všechno ochotný spolknout, já bych asi hned po prvním rozhovoru (zejména o zachování toho krásnýho zařízení ) prchala tryskem... třeba mu ten kvartýr zůstane na krku, tak jak je. Pochybuju, že by se o něj lidi prali, máme přece jen 21. století

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 07. března 2024 09:50
Reakce na Vari:

Karja Ja taky takhle jednala s clovekem, co byl jednou zlatej a jednou uplne hroznej, nikdy jsem to nevedela dopredu. A pak jsem zjistila, ze to jsou jednovajecny dvojcata :-D.

​To je luxusní příběh

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 07. března 2024 10:01
Reakce na Catherinne:

Já bych taky nic cizího nechtěla, takže to chápu, my bydlíme u majitele 26 let, je skvělej, majitel i byt , máme to oba 15min pěšky do práce a jsme tady strašně spokojený. 

​Hele, nedělalas nedávno dveře, nebo se pletu? Jako lakování, žes to dělala vlastnoručně... To bych totiž byla řekla, že je zrovna věc majitele

Přece za to, že pobírá od lidí nájem, musí ten byt udržovat v pořádku - to teda myslím teď obecně, protože vidim že ne každej majitel je k tomu ochotnej. Nejradši by si nechali ten nájem celej a do svýho majetku by nevrazili ani korunu, chytráci. Fakt není divu, že u nás pronájmy nejsou tak populární.