Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline brrr
12358 příspěvků moje polička 05. března 2024 21:34

Myrtila U nás rozváží obědy ze školní jídelny, není to jen pro důchodce. Myslím, že je to taky záležitost ibce jako zřizovatele.

Offline tv
4214 příspěvků moje polička 05. března 2024 21:37

Pinot Noir my jsme jezdili do Dlouhé Loučky na tábor, měli jsme tam tábořiště kousek od Resovskych vodopádu. Nejlepší vzpomínky.byl tam i ten nocni výsadek, ale na to nemysli!

Offline Tabea
8134 příspěvků moje polička 05. března 2024 21:43

Lilly_Ku asi je nejlepší koupit si ten byt (Betreutes Wohnen) jako investiční a pak se tam někdy nastěhovat. Ale pořád je to stěhování a vytržení ze známého prostředí.  

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 06. března 2024 10:21

Mne ty ceny bytů přijdou teď tak strašně moc strasny, ze fakt obdivuju kazdyho, kdo si na tu hypotéku troufne 

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 06. března 2024 10:27

Lilly_Ku jooo, Plinkout je součást Loučky. V DL teď bydlí celá moje rodina, ale až po mém přesunu do Prahy, dřív jsme bydleli ještě kousek severně a patřili pod obec Sovinec, resp. Jiříkov (ten z Divokých včel). Jedna díra větší než druhá.

Ale příroda krásná Myrtila

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 06. března 2024 10:30

tv tak ten tábor samozřejmě znám! Bydleli jsme na konci té osady Valšovský Žleb/Valšův Důl, dnes se to celé jmenuje Valšovský Důl, ten tábor byl na spojnici z téhle osady k Rešákům. 

Tak tam byl ten noční výsadek samozřejmě úplně bezpečný, tam jste mohli potkat akorát naši smečku vlkodavů, těch se nikdo nebojí!

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 06. března 2024 10:36

Pinot Noir vy jste měli vlkodavy?

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 06. března 2024 10:44

continuity Ano, jednu fenku, zřídili jsme si chovnou stanici. Měla jednou štěňata, rovnou 12! Jednoho psa jsme si nechali, jednu fenku z těch štěňat nám majitelé po pár letech vrátili v děsném stavu, brzy umřela. Oba ti "naši" psi taky zemřeli hrozně mladí (v porovnání s teriéry a vořechy, které jsme kdy měli) a s děsnými zdravotními problémy. Celkově ta prodaná štěňata často měla neslavný konec. Odradilo nás to od další chovatelské aktivity. Jsou to úžasní psi, strašně moc nám toho dali, ale přineslo to i hrozně moc bolesti. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 06. března 2024 11:00

Pinot Noir Cim vetsi pes, tim kratsi zivot. Ta superobri plemena se dozivaji klidne 6-7let. Nas fundlak kolem 8-10. Ale je to otazka. Meli jsme dva retrivry, co nedali ani 8 let a jednoho, co dal 15. 

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 06. března 2024 11:07

Pinot Noir

Jj, vlkodav, když se dožije osm let, je to už výkon. To je jedna z fakt negativních věcí. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. března 2024 11:20

Dneska mi na přednášce řekl jeden student, že si na zkoušku nastuduje určitou knihu (z předchozí konverzace vyplynulo, že to bude ta zkouška). Ta kniha nesouvisí s obsahem mojí přednášky časově ani místně a ani já nejsem žádný mistr v tom tématu. Ráda bych byla, je to zajímavé, ale nejsem.

Řekla jsem mu, ať si ji klidně nastuduje, ale že obsahem jeho zkoušky bude to samé co u ostatních...A byla jsem krapet v šoku.

Offline Jitka77
1935 příspěvků moje polička 06. března 2024 11:47

Mohučanka Třeba se chtěl vytáhnout, jaký má přehled...

Mně loni jeden student v semináři odmítl sdělit své jméno s tím, že jde o sociální konstrukt, s nímž není ztotožněný. Mají to dneska mladí těžké.

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 06. března 2024 11:49

Jos continuity jj, 6 let bylo maximum, to je pak ten smutek moc často. 

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 06. března 2024 12:32

Mohučanka U nás zase jedna uchazečka u přijímaček žádala zkoušejícího, aby jí nekladl otázky, na které ona nezná odpověď

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 06. března 2024 12:37
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. března 2024 12:42
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. března 2024 12:50

Jitka77 já jsem jen externista, ale tenhle student mě zaujal, tak jsem se na něj přeptala, on se jeví i jako nadprůměrně schopný...tak prý má obecně problém se sebestředností v tom smyslu, že je zahleděný do svého tématu a těžko chápe, že se věci kolem něj nedějí přesně podle toho, jak by on chtěl. 

Jinak jako studentka jsem znala holku, která se natolik neztotožňovala se svým křestním jménem, že se nechala oficiálně přejmenovat. Takže řešení existuje

Offline tv
4214 příspěvků moje polička 06. března 2024 13:06

Pinot Noir . Ten svět je malý, to je sranda.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 06. března 2024 13:07

zelene.oko no, je to rozumnej pozadavek, ne?

Offline Zuzuli
3781 příspěvků moje polička 06. března 2024 13:20

Tohle by melo byt spis do pobaveni, ale tematicky je to k te me stiznosti tady pred par dny. 

Posloucham pri praci podcasty, ted tam mam podcast na radiu Wave. Šatníky. Kde zeny popisuji svuj obsah satniku, proc co a jak a kde kupuji za obleceni, co to pro ne znamena... No a ted tam slysim "no ja bych si skrine predstavovala uplne jinak, my tyhle skrine chteli dat pryc a koupit jine. Ale pan majitel, co nam to tu pronajima, nam rikal, ze ty skrine vyrobil jeho tatinek a tak vubec nechce, abychom s nimi nejak hybali". Jak ja s ni soucitim