Objednala jsem si v antikvariátu knížku, moc jsem se na ni těšila, otevřu ji a zjistím, že majitel si v ní podtrhával. Já to tak nesnáším.
Stěžovací vlákno
999 Teda, to bych byla taky zklamaná....
999na knihobotu mají vždycky poznámku o stavu knihy a když je v horším, je levnější..to mi přijde fér..
Jinak, pokud by se dělala nová anketa, tak v učebnicích si podtrhávám, bez toho mi to prostě nejde, ale pouze ve vlastních (kdysi dávno na vejšce půjčený učebnice jen hrály barvama, jak si tam každej podtrhal to svý, to bylo taky peklo)
Ounz Tahle je z knihobotu, je v perfektním stavu, jako nová, kromě podtrhávání :-(.
Díky všem za zprávu, mi to pomohlo to nějak vysypat, protože tohle člověk nosí v sobě a není to vlastně komu říct. No tak jsem si odpoledne trochu pobrečela, ale teď musím zase začít přemýšlet. Musím na to přijít a vyřešit to.
Lama_z_Lana začni u doktorů,fakt. Pomůže ti to aspoň něco vyloučit. Já Tě hrozně lituji, já mám ráda ticho a hluk mi ruší, pokud to tedy není ten,co cíleně vyhledam. A stejně třeba v kině mám pocit,že to zbytečné řve.
Lama_z_Lana Moc držím palec, ať hučák dohučí a další věci naberou správný směr ![]()
stesvčera v kině vedle mě kluk držel v náručí největší kýbl popcornu (fakt jak mimino) a chroustal a chroustal. A chroustal. Hodinu a půl,
pak jsem ho už opravdu požádala, jestli alespoň na chvíli nemohl přestat zvejkat. za mě ten film mohl být i mnohem víc nahlas.
Já si do knížek dělám poznámky a zatrhávám a podtrhávám. Však k tomu jsou okraje, teda původně byly okraje, ke vpisování komentářů k přečtenému. Případní příští majitelé se s tím budou muset nějak vyrovnat ![]()
continuity tak v tomhle případě na plný koule
999 aha, no tyo tak to bych čekala, že tam zrovna napíšou! Tak to je blbý!
stesvětšinou to lidi stihnou sníst během reklam, tento měl toho i po hodině a půl furt 2/3. Já hrozně nerada někoho vychovávám, ale tohle bylo fakt strašný.
dzizisketa no..no já si vlasně učebnice buď půjčila a ty koupený mám pořád doma..
continuity chroustani mi nevadi. ale treba posmrkavani![]()
Co to sakra s tou přírodou je? Dneska jsem potkala živou ropuchu.
brrra dalas' jí pusu?
Lama_z_Lana Jen si tu odkladej Hele tak se objednej i někam na tu psychosomatika, čekací doby jsou dlouhé a odříct to můžeš pak vždycky;-), ať pak zbytečně nečekáš. Snad se na to přijde brzo!
Samantha Ne, co kdyby se z ní vyklubala princezna a ne princ. Nohou jsem ji opatrně odstrkovala tak dlouho, až se odkulila z cesty. Navečer už byla trochu ztuhlá.
podělaný střevní chřipky! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.