Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 11. března 2024 20:37

JankaMAj v Lidli sa dajú kúpiť dobré veci. Viackrát sa mi stalo, že mi kolegyne pochválili oblečenie z Lidla, napr. letné plátenné šaty.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 11. března 2024 21:16

JankaMProsím tebe, nebud stádní! Já třeba jediná v práci nemám iPhone, o dalších kravinach ani nemluvě. I mezi přáteli jsem skoro největší chudák, co se týče téhle materialností. Buď na sebe pyšná, jaká seš!

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 11. března 2024 22:36

Raduza Karja dorota Ounz nebojte, věšet se nebudu. Třeba bych si mohla vzít zitra cosí tričko naruby, aby viděly

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 11. března 2024 22:37

JankaM Já myslím, že to nebudou znát:-D. 

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 11. března 2024 22:45

Karja tak že bych prohodila ještě něco o Pařížské

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 12. března 2024 06:41

JankaM a není to jedno? Normální člověk snad značku neřeší a kupuje si na co má a co se mu líbí.

Mám mikinu Hugo. Materiál je super a značka na tom viditelně není. No a mám ji na venčení

Jinak jediné nositelné boty mám momentálně z Pepca za dvě stovky. Za ty se teda stydím, ale nevím kam jít pro něco nositelného.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 12. března 2024 07:29

bublifuk Nemáte tam CCC? tam mi přijde, že jde vybrat vždycky (kromě sportovních bot, ty neumí) a bývá to i v menších městech;-)

Offline berush
465 příspěvků moje polička 12. března 2024 16:02

Dcera začala pracovat COS a já už teď vím, jak neblahý vliv to bude mít na mé cash flow. Jako přeju jí ten přivýdělek, ale mám pocit, že takto se stanu zprostředkovaně jejím hrdým sponzorem.  

Offline baltik
4986 příspěvků moje polička 12. března 2024 16:06

berush uuu, tak to budeme mit nejake zakulisni zpravy :)

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 12. března 2024 16:49
Offline bublifuk
příspěvků moje polička 12. března 2024 19:37

Karja jo, to tu určitě bude, akorát z osobních návštěv jsem asi vyléčena. Člověk ztratí spoustu času a odchází s prázdnou. Dám dohromady dotaz do správného vlákna a snad se k nějakému výsledku dopracuju.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 12. března 2024 22:52
Reakce na marieu:

barbucha viděla jsem dvě taková zařízení- jedno bylo jako obojek na krk- to mě přišlo od pohledu vyloženě nekomfortní. A pak Nurosym- na ucho/do ucha. Ale ta cena je fakt pekelná. Mám v merku aplikaci na pohyb/relaxaci/meditaci, potřebuju mimo jiné srovnat záda, takže začnu s ní.

​Jakou, jakou!?

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 13. března 2024 08:23

MP Marge vloni jsem používala VOS, ta je čistě jen pro mentální zdraví a byla moc fajn. Teď potřebuju navíc posílit záda a zvýšit flexibilitu kloubů, zvažuju, že si připlatím za ALO moves.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 13. března 2024 12:28

Upustim to tady, a ono se to vyřeší, jako všechny mírné zdejší stížnosti, klíče a brejle ztracené.... Zase ta problémová persona z práce! Přitom jsme se viděli, bavili jsme se spolu, domluvili jsme se a ted zase takové peklo. Je to poděs toto, já na tyto lidi fakt nemám, už si na nějaké sháním kompro, potřebuji asi vědět, že je to Blbec prostě od dalších lidí aby se mi udělalo líp a trochu se mi ulevilo:D

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 13. března 2024 14:42

Milé děti. Když si koupíte novou sukničku, navíc s laclem, nechoďte v ní zrovna odšťavňovat pomeranče, navíc krvavé!

A když už jste tak pitomé, tak děkujte bohu, že jste si koupily červenou a ne tu béžovou!

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 13. března 2024 15:58
Reakce na marieu:

MP Marge vloni jsem používala VOS, ta je čistě jen pro mentální zdraví a byla moc fajn. Teď potřebuju navíc posílit záda a zvýšit flexibilitu kloubů, zvažuju, že si připlatím za ALO moves.

​Diky moc, podivam se na to - tohle vsechno potrebuju taky.

Offline Myrtila
5344 příspěvků moje polička 13. března 2024 17:45

Možná je to spíš pro pobavení, ale je u nás havárie vody, vůbec neteče - a kdo jde zítra hned ráno na gynekologii? Máme doma asi 3 petky vody, pro celou rodinu, na všechno

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. března 2024 17:50

Myrtila tak to ta lutujem moc. Rodinu pobliz nemate, ze by si sa nanominovala k nim do sprchy?  Ja to tak robim pri kazdorocnej letnej odstavke teplej vody :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2024 17:51

Myrtila aj. No tak jedině si ráno jít zaplavat

Offline Myrtila
5344 příspěvků moje polička 13. března 2024 18:01

Mrakoplas Evaeva Taky nad tím přemýšlím, ale tu doktorku mám tak brzo ráno a k tomu tak z ruky, že bazén ani sprchu u kamarádky před tím nedám. Ale připravila jsem si krizový plán, jak se kdyžtak umyju celá v té jedné petce bože, snad to do rána opraví