hrozné! ešteže je v poriadku.
Stěžovací vlákno
Já to tu nedávám, jdu domů, zítra a pozítří tu prý budu sama, juchů!
jakože pořád studny, dveře, nové kachle? nová střecha? ![]()
...vápno, cement, cihly, tvárnice, překlady, trámy, krovy, latě, tašky, odpad, hřebíky, vruty, šrouby, dráty, dvojlinky, trojlinky, okapy, elektroměr, pojistky
https://www.youtube.com/watch?v=-W5UNus6Lao
:-)
stazujem sa na to ze len co stihnem vyliezt z nemocnice tak uz mi po par dnoch hrozia dalsou hospitalizaciou s inou diagnozou! ![]()
nechcem! chyba mi internet a ten mobilny je nanic![]()
Musíš umět vypnout. Dá se to trénovat, já bych se jinak zbláznila. Já se nastavim do takovýho modu, že jako slyšim proud nějakých slov a informací, ale absolutně nevim o čem jsou.Mám totiž děsně ukecanou mámu, sourozence i partnera, to jsou monology, že by z toho jeden brečel.
Blbý je, že teď jak mám natrénováno, se mi to stává i v pracovních věcech, na poradách a tak. A já normálně kejvám a vůbec nevim, jestli se baví o vaření nebo uzávěrkách, nebo jestli jsou ty informace na mě nebo někoho jiného. Myslim, že mě mají všichni za debila.
Připadalo by tady někomu vtipné, kdyby k vám přišla kolegyně a začala nad váma se smíchem třepat hlavou a povídat o tom, že si včera našla 2 vši a už si hlavu umyla diffusilem, takže haha pohoda, co děláš, se chováš jak malé děcko prosimtě, však mám hlavu umytou...?! Protože mě to leda tak nas+alo. A od té chvíle mám pocit, že mě všechno svědí ![]()
nas.alo strasne a nebrala bych si sevitky. asi jako kdyz jedna podobna vypravela o strasnym kasli kteryho se nemuze zbavit (chraplak a leskle oci included) a pak ochutnala jidlo z meho talire. talir jsem dala pred ni a odesla jsem. boze to sou lidi![]()
No už sa mi to stalo!!! Kolegyňa tiež tvrdila, že si našla len jednu a že to je v pohode, že si večer nafarbí hlavu a je pokoj. Stála odo mňa ani nie na pol metra. No asi týždeň mi musel priateľ každý večer kontrolovať vlasy či tam niečo nieje. V noci sa mi o všiach snívalo. A keď som sedela zdalo sa mi, že ich cítim ako mi chodia po hlave. No mám panický strach dostať vši. Takisto mám panický strach z bĺch.
![]()
Tak to je fakt hrozný, začínám si znovu cenit práce z domova. Tohle by mě fakt ani ve snu nenapadlo. Jsem nešla ani na cvičák se psem, když se mi zdálo, že se drbe (měl alergickou kožní reakci), neumím si představit, že bych při podezření na vši šla do práce.
Hrůza, to je uroveň tak 6. třídy, ne dospělé ženy.
no pohoda, má to přece umytý!!! ![]()
paktofonika jako mě to vytočilo hrozně, taky z toho mám úplnou hrůzu, kdysi asi před 10 lety jsem takhle chytla vši od jednoho dítěte z rodiny při návštěvě a dost jsem se tenkrát v lékárně styděla.
viktorka_od splavu jako o lidech s kašlem raděj nezačínejme, to jsme takhle několikrát absolvovali návštěvu u kašlající tchýně, kterou jsme nesměli zrušit, aby se neurazila. A další týden jsme se léčili ![]()
ehm, 40 let.
Tak hanba je jedna vec, ale ten pocit, že mi niečo lozí vo vlasoch....No strašné. A ešte s tým ísť aj do práce a ešte sa s tým aj pochváliť ![]()
U druhé kolegyně mi to nevadí, ani když sedím u mikroskopu nahoře a vedle v kanclu se baví ostatní. Problém je v tom, že ona si pak chce o těch svých hovorech i povídat, a rozebírat s ní několikrát denně její stavbu se mi nechce. Včera jsem telefonovala se šéfovou a řešily jsme jednu zakázku, a do toho ona si začala zase něco hovořit o té studni! Kdyby se aspoň zvedla a šla si to vyřídit ven, když vidí, že já něco řeším přes pevnou, sakra. Měla jsem sto chutí na ni zařvat, ať s těma jejíma telefonama jde do háje.
já mám panický strach hlavně z debilních lidí...
vůbec se to teda netýká studně, ale vždycky když si přečtu, žes seděla u mikroskopu, úplně mi poskočí srdéčko. taky chci sedět u mikroskopu!
Tak debilných ľudí sa dá zbaviť ľahšie než vší alebo bĺch :D
tak zarvat uplne ne, ale pozadat si myslim by byvalo bylo uplne v poradku. jinak-dva tydny v openspace a ses vylecena;-))
no když máte debila v práci, tak fakt moc ne...jako proti vším si fakt umyjete párkrát hlavu, ale co s debilním kolegou, když místo měnit nechcete?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.