Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 04. června 2024 10:22

Garfie 

Pozítří čekáme hlášení

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 04. června 2024 10:23

Potrefenáhusa je jim to jedno/shodi vinu na druhy

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 04. června 2024 10:25

Potrefenáhusa Neuvědomí si to, jim vůbec nedojde, jaká je realita. Ty věci na kterejch jim záleželo, budou v jejich hlavě dobrý. 

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 04. června 2024 10:26

viktorka_od splavu hele, já si to tak třeba řeknu, ale vůbec nikdy to neudělám:-D

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 04. června 2024 10:28

1010 Ono hrozně záleží, jak velké děláš nákupy. Já dělám většinou dvakrát třikrát týdne nákup pro celou rodinu a normálně bych zdechla u té kasy, kdybych si to měla markovat sama:-D. Nedejbože za asistence děcek, na ten celej košík by tak čtyřikrát přišla obsluha. Jednou jsem byla nucená jet s takovým středně velkým nakupem na samoobslužnou a dopadlo to tak, že jsem na to "neměla" a celý mi to namarkovala ta prodavačka, protože s velkým nákupem je to fakt zoufalý. 

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 04. června 2024 10:32

Karja viktorka_od splavu jo, ale tady v tom konkrétním případě se přece musí stát, ze bude na jevišti uprostřed hry a nebude vedet, co říkat? 

49364 příspěvků moje polička 04. června 2024 10:33

Karja no ja mam jednu takovou znamou (nemuzu rict kamaradku, protoze to fakt nechces:-) a ta ma tu sebelasku fakt dobre vyvinutouale je rovna, nehazi vinu na druhy, proste si jede svoje a ostatni je ji fuk. je to uplne osvobozujici jen sledovat, jak muze byt clovek/zenska v pohode

49364 příspěvků moje polička 04. června 2024 10:34

Potrefenáhusa uvidime, jsem moc zvedava!

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 04. června 2024 10:35
Offline 1010
217 příspěvků moje polička 04. června 2024 10:35

Karja No do košíků těm lidem nekoukám, kolik tam toho mají Vlastně ani nesleduju, jestli mají s sebou děti. Já dělám právě jen menší a pořád dost podobné nákupy, tak tou samoobslužkou fakt prosvištím za dvě minuty. 

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 04. června 2024 10:35

Garfie Uff, uff. Držím palce, ať to dopadne. Přiznávam, že jsem celkem salámista (času dost!),ale tohle bych nedala.

49364 příspěvků moje polička 04. června 2024 10:37

Karja ja kdyz mam vic nez dve nebo tri veci, tak posledne ta prodavacka uz u me zustala stat, pac mi to tam nejak odklikla za zady, ja si toho nevsimla, tak jsem furt stelovala tu tasku tam a zpatky no fraskajenze ja potrebuju ctvrtku chleba a tu maji jen u vietnamcu nebo v tom albertu kde nejsou vubec jiny kasy

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 04. června 2024 10:42

Garfie Stejně jako ostatní obdivuju tvoje nervy, já bych na tohle neměla. Ale zvědavá jsem moc, jak to dopadne! Soukromě tipuju, že budou hrát hrozně, vy z příčetné části ansámblu to zpocení až bůhvíkde zachráníte a hra bude nakonec úspěšná (příspěvek k tomu, jak by ze sebe mohly mít dobrej pocit). Takže budou mít pocit dobrého výsledku a čerstvou manikúru navrch.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. června 2024 10:55

1010 já prosvištím za pár minut i s dětmi, tak do deseti věcí je to v pohodě. Co má kódy, markují částečně kluci, já mezi tím najdu ten ovozel, pak je pošlu s košíkem, zaplatím, mimino na nic nedosáhne narozdíl od normální poklady a frčím pryč. Občas se koukám na lidi, za které bych se zařadila v normální frontě a ještě se mi nestalo, že by byli odbavení dřív. Velké nákupy objednávám.

Offline Kokoska
35001 příspěvků moje polička 04. června 2024 11:01

viktorka_od splavu ja mam pocit, ze ty ctvrtky chlepa maji v pytliku a nalepeny nejaky kod, ale ted si nejsem jista, v kterem obchode. Taky mi teda vadi, ze k samoobsluzny kase nemuzu mit v jednom sacku vic druhu peciva, treba koblih a kolac nebo 2 rohliky a housku, coz bezne k te normalni kase davam.

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 04. června 2024 11:03

Potrefenáhusa Ale jim jde asi o vlastní zájmy, tj. budou mít pěkné nehty a zbytek je špatně vybraná hra...jde vidět, že jsi od toho ještě daleko:D

Offline letfenixa
10898 příspěvků moje polička 04. června 2024 11:04

Karja práveže malý skenuje kody, ja hľadám pečivo a zelovoc, na pás to tiež musíš vykladať, a ten priestor za pokladnou je väčší ako pri bežnej pokladni.

Offline Kokoska
35001 příspěvků moje polička 04. června 2024 11:05

Garfie asi bych se neudrzela a na Cinanky uz zarvala, at si nevymysli kraviny misto neceho, s cim driv souhlasily. Jsem zvedava, jak to vsechno dopadne, pocitam, ze budete mluvit i za ty cinsky kozy, stylem "Jiste jste chtela rict, ze..." a "Asi jste myslela..." Drzim palce!

49364 příspěvků moje polička 04. června 2024 11:06

Kokoska ano maji kod

a ty ruzny druhy do pytliku jdou myslim v tescu, tam ale obvykle jezdim jen pro nachystany nakup - a pak jednou za cas spotrebovat nejaky kupony prave na tu sammobsluznou

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 04. června 2024 11:08

letfenixa"Teď já chci" "ne, ona máčkla dvě" "proč máčkla rajčata, já chci taky máčknout rajčata" "ona si to vzala, já si to taky vezmu"....eeee, jako tam nákup za patnáctset fakt nedáš aniž by ti nevytekly nervy asi tak 5krát a nepřišla obsluha asi tak 10krát:D. Je to uplně debilní