rasaNori tohle je moje noční můra, když půjčuji nebo si půjčuji drahou věc.
Stěžovací vlákno
Spis nez stiznost me to rozesmalo. Objednala jsem dceri preplatne casopisu Slunicko. Na jeji jmeno do nasi schranky. K predplatnemu byl darek, ktery dorucovala ceska posta. Poprosila jsem tedy kuryra, kdyz volal, ze je pred domem, at mi to ulozi na postu, ze nejsem doma. Jdu pak vecer s dcerou na postu pro balicek, na prepazce rovnou vytahuju jeji obcanku, ze je ten balicek na jeji jmeno, darek k predplatnemu. A pan na prepazce mi vynadal, ze ctyrlete dite si nema co predplacet casopisy a nechavat posilat baliky ![]()
Zuzuli No to je ale zlý poštovní pán! Dcera má taky od čtyř let předplacený časopis a ta její nefalšovaná radost, že je ve schránce každý měsíc zásilka na její jméno je k nezaplacení :o)
Tak jsme půjčili obytňák, škoda za cca 200 tisíc, plus potřeba kvůli opravě rozmontovat celou vestavbu...zabila bych jak muže, který se tváří že se to opraví, tak toho kdo nás v rámci rodiny doporučil...
Jakože cože?
co se stalo?
Zuzuli :D:D:D
continuity já z toho pujceni nadšená nebyla, ale významně jsem mlčela...
tv jak je to dodávka, tak si málo najel a orval zadek auta vedle šoupaček, jenže je to celý plech od kola až po střechu, takže se musí vyměnit komplet celý. A na tom plechu zevnitř je primontovana vestavba (kuchyňka, lednice, skříňky pod postelí a postel) a ta se musí demontovat, takže velká šance že to pak nebude jak z výroby ![]()
Evaeva Já budu muset starší vybrat od první třídy nějaké náročnější čtivo, jí nemůžu nechat bez vlastního časopisu :o) Mladšího to bohužel moc nebere.
Evaeva víš co, já nejsem člověk, který by se po telefonu vykecaval, já vždycky věcně a stručně. Když se potrebuju na něčem domluvit hned, protože to ovlivní X dalších věcí, tak prostě ten hovor je účinnější než si psát zprávy. Já na to psaní nemám čas. ![]()
A už toho nechám.
DruI našeho to bere až letos, takže tak od čtyř, tři a půl možná. Ale tak zapálený jako býval starší není, a taky nemáme tolik času na čtení jako když jim bylo 1,5 a 3,5. Staršího už to tolik nezajímá, ale chci zkusit tu Tečku. K lego Ninjago se zatím uchylovat nechci ![]()
Raduzajá jednu dobu využívala to diktování. Bylo to překvapivě přesné a bez chyb.
Raduzajá ti rozumím, jdu ven a řeknu Imogenam, ať si rozmyslí, co chtějí k večeři, že jim zavolám až se budu vracet. No zvedne to jestli jedna, tak mladší.
A ne, nemají žádné urgentní činnosti, které nejdou přerušit, protože by ohrozili deset koťátek na životě, vejraji do notebooku.
Imogena 1 nemá určitě fobii z telefonování, ta nemá nervy vůbec z ničeho, jen má prostě na háku.
continuitykdyby ti to zvedly, stejně by to bylo samé émm, já nevím, protože určitě ještě neměly čas to promyslet ![]()
Když to náhodou zvednou, tak z nich normálně něco vypadne. Ono je to tak, že alespoň moje pubertální děti mají imrvere hlad.
Já jsem poměrně tolerantní a vydržím dost. dítě mi z Anglie napsalo na WhatsApp přesně jednou(!), když jsem jí oznámila, že vidím, že ji dochází data, tak jsem ji je dokoupila. Tchýně už byla na prášky jakto že JÁ s ní nekomunikuji a že mě to bude mrzet.
Ale občas se prostě potřebuješ na něčem domluvit čistě a když to protistrana ostentativně nezveda, je to fakt otravný. Já opravdu nejsem člověk, co někam telefonuje, aby si pokecal.
rasaNori no to je radost teda, to by mě namíchlo šíleně. Jak se k tomu staví ten, co to provedl?
continuity hele, mít hlad a vědět, co máš vařit, jsou dvě odlišné věci. Ale jestli holky vědí, tak ti gratuluju ![]()
Jako tohleto? To už v ty pubertě trochu ustoupilo. Ne žeby to bylo lepší, protože vím zni třeba: sushi. ![]()

Tak ![]()
continuity sushi je lehký, to dáš
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.