Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 02. července 2024 19:59

rasaNori tohle je moje noční můra, když půjčuji nebo si půjčuji drahou věc. 

Online Zuzuli
3796 příspěvků moje polička 02. července 2024 20:15

Spis nez stiznost me to rozesmalo. Objednala jsem dceri preplatne casopisu Slunicko. Na jeji jmeno do nasi schranky. K predplatnemu byl darek, ktery dorucovala ceska posta. Poprosila jsem tedy kuryra, kdyz volal, ze je pred domem, at mi to ulozi na postu, ze nejsem doma. Jdu pak vecer s dcerou na postu pro balicek, na prepazce rovnou vytahuju jeji obcanku, ze je ten balicek na jeji jmeno, darek k predplatnemu. A pan na prepazce mi vynadal, ze ctyrlete dite si nema co predplacet casopisy a nechavat posilat baliky

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 02. července 2024 20:23

Zuzuli No to je ale zlý poštovní pán! Dcera má taky od čtyř let předplacený časopis a ta její nefalšovaná radost, že je ve schránce každý měsíc zásilka na její jméno je k nezaplacení :o)

Offline tv
4232 příspěvků moje polička 02. července 2024 20:24
Reakce na rasaNori:

Tak jsme půjčili obytňák, škoda za cca 200 tisíc, plus potřeba kvůli opravě rozmontovat  celou vestavbu...zabila bych jak muže, který se tváří že se to opraví,  tak toho kdo nás v rámci rodiny doporučil...

​Jakože cože?co se stalo?

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 02. července 2024 20:52

Zuzuli :D:D:D

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 02. července 2024 21:00

continuity já z toho pujceni nadšená nebyla, ale významně jsem mlčela...

tv jak je to dodávka, tak si málo najel a orval zadek auta vedle šoupaček, jenže je to celý plech od kola až po střechu, takže se musí vyměnit komplet celý. A na tom plechu zevnitř je primontovana vestavba (kuchyňka, lednice, skříňky pod postelí  a postel) a ta se musí demontovat, takže velká šance že to pak nebude jak z výroby

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2024 21:04

Zuzuli

DruI my máme puntíka dokonce od dvou let. Pořád je psaný na staršího, ale tu obrovskou radost teď má mladší. (A pak ho asi tak 15 minut vysvobozuje z igelitu nůžkami)

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 02. července 2024 21:16

Evaeva Já budu muset starší vybrat od první třídy nějaké náročnější čtivo, jí nemůžu nechat bez vlastního časopisu :o) Mladšího to bohužel moc nebere.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 02. července 2024 21:31

Evaeva víš co, já nejsem člověk,  který by se po telefonu vykecaval,  já vždycky věcně a stručně.  Když se potrebuju na něčem domluvit hned, protože to ovlivní X dalších věcí,  tak prostě ten hovor je účinnější než si psát zprávy.  Já na to psaní nemám čas. 

A už toho nechám.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2024 21:32

DruI našeho to bere až letos, takže tak od čtyř, tři a půl možná. Ale tak zapálený jako býval starší není, a taky nemáme tolik času na čtení jako když jim bylo 1,5 a 3,5. Staršího už to tolik nezajímá, ale chci zkusit tu Tečku. K lego Ninjago se zatím uchylovat nechci

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2024 21:33

Raduzajá jednu dobu využívala to diktování. Bylo to překvapivě přesné a bez chyb.

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 02. července 2024 21:43

Raduzajá ti rozumím, jdu ven a řeknu Imogenam, ať si rozmyslí, co chtějí k večeři, že jim zavolám až se budu vracet. No zvedne to jestli jedna, tak mladší. 

A ne, nemají žádné urgentní činnosti, které nejdou přerušit, protože by ohrozili deset koťátek na životě, vejraji do notebooku. 

Imogena 1 nemá určitě fobii z telefonování, ta nemá nervy vůbec z ničeho, jen má prostě na háku. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2024 22:12

continuitykdyby ti to zvedly, stejně by to bylo samé émm, já nevím, protože určitě ještě neměly čas to promyslet

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 02. července 2024 22:21

Evaeva

Když to náhodou zvednou, tak z nich normálně něco vypadne. Ono je to tak, že alespoň moje pubertální děti mají imrvere hlad. 

Já jsem poměrně tolerantní a vydržím dost. dítě mi z Anglie napsalo na WhatsApp přesně jednou(!), když jsem jí oznámila, že vidím, že ji dochází data, tak jsem ji je dokoupila. Tchýně už byla na prášky jakto že JÁ s ní nekomunikuji a že mě to bude mrzet. 

Ale občas se prostě potřebuješ na něčem domluvit čistě a když to protistrana ostentativně nezveda, je to fakt otravný. Já opravdu nejsem člověk, co někam telefonuje, aby si pokecal. 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 02. července 2024 22:40

rasaNori no to je radost teda, to by mě namíchlo šíleně. Jak se k tomu staví ten, co to provedl?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. července 2024 22:43

continuity hele, mít hlad a vědět, co máš vařit, jsou dvě odlišné věci. Ale jestli holky vědí, tak ti gratuluju

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 02. července 2024 23:36

Evaeva

Jako tohleto? To už v ty pubertě trochu ustoupilo. Ne žeby to bylo lepší, protože vím zni třeba: sushi.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 03. července 2024 06:43
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. července 2024 07:23
Online Potrefenáhusa
38893 příspěvků moje polička 03. července 2024 08:26

continuity sushi je lehký, to dáš