No ppl je peklo..nikdy víc a asi to taky záleží na řidiči..
Stěžovací vlákno
já mám s ppl zatím dobrý zkušenosti, co je fakt tristní snad skoro pokaždý, je Česká pošta, naposledy jsem se rozčilovala včera, kdy mi do práce, kde je vrátnice s 24 hodinovým provozem, nedoručili balík, jakože ho nemohli doručit kvůli nepřítomnosti, pošta se k tomu nezná a prý zavolejte si do depa ...
jak je vubec mozne: chlap, ktery dela v IT, se me rano zepta jestli neprisla nejaka odpoved na JEHO email. ja mu reknu: ano, vcera vecer, jsem na kopii a ty si v adresatech. a on ho pak 15 minut hleda a jeste je nastvanej? kdybych mu nerekla, ze ten email ma, tak na nej nebudeme reagovat nebo jak?! hlavne ze za tech 15 minut vystridal asi 5 scenaru, kde se mohla stat chyba jinde nez u nej. to jsou ti frajeri, co si nastavi milion pravidel na prichozi postu a pak emaily od sefa skrabou ze spamu.
ja uz s nim radsi vubec nemluvim, ten mesic to uz vydrzim, navic mam tolik prace a schuzek, ze nastesti temer nejsem v kancelari. co bude s mnou zadanymi ukoly vi Buh, ale ja uz nemam silu ho k necemu, co by se alespon vzdalene podobalo praci na plny uvazek, dokopat.
že se ještě rozčiluješ:-) jako fakt peklo vůbec připustit tyhle diskuse... kdybych měla někomu šéfovat, asi by to byl boj o holej život:P
O ČP mi ani nemluvte. Čekám na dva balíky (z toho jeden zaslán z Prahy) a jsou již druhý den v Depu 704 (Rudná) "připraveny k odpolednímu doručování!". Je mi naprosto jasné, že cca zítra najdu v kaslíku upozornění "adresát nezastižen", v horším případě ani to ne. ![]()
Já si jdu stěžovat na sebe. Našla jsem si novou práci a hned po Velikonocích nastupuju. Je to práce v oboru, ve kterém jsem chtěla pracovat, dlouho mi trvalo, než jsem se k tomu dohrabala a teď se tam vůbec netěším
Jsem nervózní už teď a nejradši bych zůstala ve staré práci. A pořád přemýšlím, jestli jsem fakt vybrala dobře, jestli jsem neměla počkat na něco jiného...Magor prostě ![]()
nebojte, to jsou úplně normální stavy, já to měla, i když jsem šla za lepším
(ale během prvního tejdne mě to přešlo, když se ukázalo, že to fakt bylo za lepším)
Stezuju si na predpoved pocasi
Taky jsem měla na Velikonoce venkovní plány.
copak velikonoce, ale ten tyden po tom! 8 stupnu, snezeni
soucítim!
To je jen nervozita a je to normální při takové změně. Také jsem to tak měla. Rozhodla jste se dobře podle nejlepších informací, které jste v danou chvíli měla k dispozici. Bude to fajn. ![]()
Ježíš kdo jako objednával to počasí? Nebo to doručuje Ppl?
Tak ČP opět nezklamala. Jen tedy žádný lístek, jen e-mail, neúspěšný pokus o doručení, zásilka uložena na poště XY (a samo opět na špatné poště
. Nesnáším ČP. ![]()
No ja jsem posledni dobou strasne lina chodit ven se psem, asi prechodna krize, jinak me to bavi, sama pred sebou si to omlouvam dost blbe, takze to pocasi....no radsi nic![]()
To je jasný, může za to počasí, co jiného
.
CHA, taky jsi naivně doufala, že když budou letos Velikonoce tak pozdě, mohlo by být líp než loni? Taky jsem se napálila, zhrdla teplými kraji a vybrala destinaci s výmluvným jménem Studeno. Checht. i kdyby byly v červenci, stejně bude hnusně. ![]()
Zjišťovala jsem ti to Minymo, bohužel nikdo jiný to sem nedováží. Kdyžtak prý máme zkusit německý Amazon.![]()
Cože? Loni byly extra teplé a slunečné Velikonoce, si to pamatuju, byli jsme v Prachovských skalách a lidí tam bylo jak mravenců, jak je vylákalo ven slunce.
No, my byli v jiných skalách kousek severovýchodněji, všude sníh a led, ráno jinovatka. Ale aspoň nepršelo. Z Prahy nám psali, jak prý nám to počasí hezky vyšlo, ale za námi oteplení dorazilo až v neděli odpoledne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.