Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 12:33

Blanka to je hezké

Offline Blanka
příspěvků moje polička 03. srpna 2024 12:40

Pinot Noir, Janulik03 - Ďakujem, rada na to - na všetky pobyty s vnukmi - spomínam,  a ony tie roky, kým sa  dostanú do puberty, a trošku sa to všetko  zmení , utečú tak rýchlo !  Ale je skutočne rozdiel mať deti občas, a na plný úväzok, ako tu niektoré písali. 

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 13:08

Blanka to je presne, hlavne o te energii. Tech cca 40 let od doby, kdy jsem vicemene bez babicek zvladala moje dva kousky a celou domacnost, je sakra znat. Ta nase mrnka snad tajne sosa raketove palivo, energii to ma jak jadernej reaktor a pozadavky na soucinnost neustale. Ale hlavne ze byla spokojena a neplakala po mamince.

Offline Tak Betty
6150 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 13:10

Blanka to je hezké,  vzpomínám si, že už jsi kdysi psala, že  si píšeš vzpomínky na prázdninové pobyty vnuků u vás. 

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 13:22

V blízkosti tu probíhají nějaké motorkářské závody, či co, to je mazec! Připadám si jak na pile

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2024 13:23

Zuzuli Potrefenáhusa já nevím, co je levný, tyhle stály 550, čekala jsem míň. Nové asi budu muset koupit, co jiného. Tak třeba se objeví než je vybalím.  Ale jak se mohly capáčky vejít pod koberec?

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 14:43

Evaeva měli jsme volnej kusovej koberec a hledali jsme jen jeden, byly to hodně tenoucky Babice. Ale fskt sotva jsem koupila nový, tak se našel 

Offline Blanka
příspěvků moje polička 03. srpna 2024 15:25

Tak Betty - no, možná sa opakujem, ale nemohla som tej spomienke odolať .

Offline JankaM
3108 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 17:18

Zítra vezeme děti 10 a 7 k našim na týden až 14 dní. Když jsem to domlouvala, ptala jsem se mamky opět jestli to zvládnou ( i na na základě zdejší diskuse), a říkala že určitě. Nemám nic proti tomu, nechat je koukat na film nebo hrát hru na pc, sama ráda vzpomínám na prazdniny, kdy jsme strávily spostu času u Prince of Persia . Je mi jasné, že dům se zahradou, houpačka, známé děti u sousedů jsou bonus oproti třeba paneláku. Je možné, že část toho druhého týdne si je vezmou druzí prarodiče, to je ještě otevřené. Ještě tam přijede i teta, mamčina sestra, kterou mají rádi. Teta má 65, důchodkyně, bezdětná, blbla už s náma, před 35 lety. To bylo koupaliště, les, výlety, nechala si česat spostu culíků, kreslit po sobě a tak. A za pár let druhé kolo se sestřenicí a bratrancem, a teď jede třetí kolo. Ale musí nám vydržet, sestřenice má miminko . Podotýkám že vše dobrovolně a z vlastního zájmu. Takovou tetu bych přála každému .

Offline Janulik03
20298 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 17:33
Offline Garfie
28581 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 18:29

JankaM Já taky takovou měla Škoda že pak měla vlastní děti a už s ní nebyla taková sranda! (moje neteře si asi o mně říkají totéž!)

Jinak já dnes s hrůzou zjistila, že moje tchýně už v mém věku měla první vnouče!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 18:33

Garfie mně zase tuhle napadlo, že kdybych to měla jako moje babička, tak už jdu za pár let do důchodu

Offline JankaM
3108 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 18:57

Jinal dávám tip na jednoduché tvoření pro děti nebo drobné dárky, asi za 15 Kč v Action. Jen se vyloupne a slepí podle čísel. Mají různá zvířata, jednorožce, asi i princeznu nebo něco růžového tam bylo. 

Offline Kammila
771 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 19:39

andulka01 napíši ti pohled ze strany prarodičů i když jsem mladší než tvá mamka. Ano býváme unavení, ale neměnili bychom. Unavení býváme i z kola, práce, fitka... Ovšem pokud je zájem, preferujeme čas strávený s vnoučaty a upřímně jsem ráda, že naše děti nesmýšlí jako ty. Vždy se tedy zeptají, zda by se nám hlídání hodilo a my mnohdy velmi rádi měníme své původní plány. Ten čas je totiž nade všenijak nerozporuji, že tvá mamka je vyčerpaná a je to na úkor času eventuálně stráveného s tebou. Ale ona to nejspíše cítí jinak než ty (zaregistrovala jsem vlažný přístup k vnoučeti přítele). A teda zcela na rovinu - kdyby se některé z mých dětí chtělo plést takto do hlídání vnoučat od druhého, vyběhla bych s ním velmi rychle. O svém čase si ráda rozhoduji sama 

Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 20:48

Kammila mám to jako babička úplně stejně. A taky občas melu s posledního jenže o tom si chci rozhodovat sama!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. srpna 2024 20:50

JankaM to je krásný!

Offline JankaM
3108 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 21:22

A stěžuju si že papírové utěrky s kapybarama, co jsem si koupila, se mi nevejdou do držáku

Offline Sweet Potato
40467 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 21:27

JankaM Kdekdekde?

Offline Sweet Potato
40467 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 21:27

JankaM Kdekdekde?

Online 711990
18322 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 21:28

Sweet Potato DM! Maj i toaletak a kapesniky:D