Blanka to je hezké ![]()
Stěžovací vlákno
Pinot Noir, Janulik03 - Ďakujem, rada na to - na všetky pobyty s vnukmi - spomínam, a ony tie roky, kým sa dostanú do puberty, a trošku sa to všetko zmení , utečú tak rýchlo ! Ale je skutočne rozdiel mať deti občas, a na plný úväzok, ako tu niektoré písali.
Blanka to je presne, hlavne o te energii. Tech cca 40 let od doby, kdy jsem vicemene bez babicek zvladala moje dva kousky a celou domacnost, je sakra znat. Ta nase mrnka snad tajne sosa raketove palivo, energii to ma jak jadernej reaktor a pozadavky na soucinnost neustale. Ale hlavne ze byla spokojena a neplakala po mamince.
Blanka to je hezké, vzpomínám si, že už jsi kdysi psala, že si píšeš vzpomínky na prázdninové pobyty vnuků u vás.
V blízkosti tu probíhají nějaké motorkářské závody, či co, to je mazec! Připadám si jak na pile
Zuzuli Potrefenáhusa já nevím, co je levný, tyhle stály 550, čekala jsem míň. Nové asi budu muset koupit, co jiného. Tak třeba se objeví než je vybalím. Ale jak se mohly capáčky vejít pod koberec?
Evaeva měli jsme volnej kusovej koberec a hledali jsme jen jeden, byly to hodně tenoucky Babice. Ale fskt sotva jsem koupila nový, tak se našel
Tak Betty - no, možná sa opakujem, ale nemohla som tej spomienke odolať .
Zítra vezeme děti 10 a 7 k našim na týden až 14 dní. Když jsem to domlouvala, ptala jsem se mamky opět jestli to zvládnou ( i na na základě zdejší diskuse), a říkala že určitě. Nemám nic proti tomu, nechat je koukat na film nebo hrát hru na pc, sama ráda vzpomínám na prazdniny, kdy jsme strávily spostu času u Prince of Persia
. Je mi jasné, že dům se zahradou, houpačka, známé děti u sousedů jsou bonus oproti třeba paneláku. Je možné, že část toho druhého týdne si je vezmou druzí prarodiče, to je ještě otevřené. Ještě tam přijede i teta, mamčina sestra, kterou mají rádi. Teta má 65, důchodkyně, bezdětná, blbla už s náma, před 35 lety. To bylo koupaliště, les, výlety, nechala si česat spostu culíků, kreslit po sobě a tak. A za pár let druhé kolo se sestřenicí a bratrancem, a teď jede třetí kolo. Ale musí nám vydržet, sestřenice má miminko
. Podotýkám že vše dobrovolně a z vlastního zájmu. Takovou tetu bych přála každému
.
JankaM Já taky takovou měla
Škoda že pak měla vlastní děti a už s ní nebyla taková sranda!
(moje neteře si asi o mně říkají totéž!)
Jinak já dnes s hrůzou zjistila, že moje tchýně už v mém věku měla první vnouče! ![]()
Garfie mně zase tuhle napadlo, že kdybych to měla jako moje babička, tak už jdu za pár let do důchodu ![]()
Jinal dávám tip na jednoduché tvoření pro děti nebo drobné dárky, asi za 15 Kč v Action. Jen se vyloupne a slepí podle čísel. Mají různá zvířata, jednorožce, asi i princeznu nebo něco růžového tam bylo.

andulka01 napíši ti pohled ze strany prarodičů i když jsem mladší než tvá mamka. Ano býváme unavení, ale neměnili bychom. Unavení býváme i z kola, práce, fitka... Ovšem pokud je zájem, preferujeme čas strávený s vnoučaty a upřímně jsem ráda, že naše děti nesmýšlí jako ty. Vždy se tedy zeptají, zda by se nám hlídání hodilo a my mnohdy velmi rádi měníme své původní plány. Ten čas je totiž nade vše
nijak nerozporuji, že tvá mamka je vyčerpaná a je to na úkor času eventuálně stráveného s tebou. Ale ona to nejspíše cítí jinak než ty (zaregistrovala jsem vlažný přístup k vnoučeti přítele). A teda zcela na rovinu - kdyby se některé z mých dětí chtělo plést takto do hlídání vnoučat od druhého, vyběhla bych s ním velmi rychle. O svém čase si ráda rozhoduji sama
Kammila mám to jako babička úplně stejně. A taky občas melu s posledního jenže o tom si chci rozhodovat sama!
JankaM to je krásný!
A stěžuju si že papírové utěrky s kapybarama, co jsem si koupila, se mi nevejdou do držáku ![]()
JankaM Kdekdekde?
JankaM Kdekdekde?
Sweet Potato DM! Maj i toaletak a kapesniky:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.