711990 Podľa toho, čo píšeš o švagrinej, je dosť zvláštna, tak to ani neprekvapuje.
Synovca vidíme tak 3x za rok, naši už k bratovi nevycestuju, oni chodia buď na otočku alebo na 1 nic, plus majú obrovského psa.
711990 Podľa toho, čo píšeš o švagrinej, je dosť zvláštna, tak to ani neprekvapuje.
Synovca vidíme tak 3x za rok, naši už k bratovi nevycestuju, oni chodia buď na otočku alebo na 1 nic, plus majú obrovského psa.
711990 a nemela by teda mama trvat na tom, at ji taky vezme na dovolenou?!![]()
711990 a to to fakt řeší nahlas s tvoji mámou (její tchyní)? Nebo si jen povzdechla manželovi a ten to propálil? ![]()
711990Lidi jsou tak divný, že mě to taky nepřekvapuje. Z
...
viktorka_od splavu to moje mama taky brachovi rekla, ze kdyby ji pozvali na dovolenou oni, ze s nima rada pojede![]()
Tabea vzkazala po bratrovi. Tyhle nespravedlnosti uz totiz resi dlouho a i moji mame napsala dlouhou zpravu, kde ji vysvetlovala, ze ji to nici manzelstvi...Jinak muj bracha bydli treba kilak od nasich, zatimco ja 100km, takze nasi vyzvedavaj ze skolky pres tejden, hlidaj pres den a jsou k dispozici pokazdy kdyz bracha potrebuje, zatimco moje dite si berou jednou mesicne na vikend. Ale podle svagrovy to neni spravedlivy, protoze ja mamu beru na tu dovolenou.
711990
že bych to taky začala počítat? A co teprve mimino, to z toho vychází suverénně nejhůř, to se babička uhlídá k smrti, aby to vyrovnala.
711990 no jako....taky něco podobného znám od rodiny moji kamarádky.
Já vím, že je to nemůžeš psát, ale jak jako zvládla vysvětlit, že ji to ničí manželství?:D
No ignorovat, někdy to nejde:D Když jsou to ti nejbližší příbuzní, nebo myslíš jako myslet si svoje?
Karja protoze "opakovane chtela po mym bratrovi, aby to vyresil, ale on se porad podle ni stavi na stranu moji mamy". A ona se nemuze koukat na to, jak se moje dite cejti u nasich jako doma, zatimco jeji ne a nechce tam bejt pres noc.
711990 když tam nechce být přes noc, tak asi neuděláš nic, ne? Nechce, nechce. (Jako chápu, že jí to štve a chce mít po pěti letech nějaký čas s mužem o samotě, ale "problém" bude spíš to dítě než vztah k vaší mámě, když ho vidí několikrát týdně) Zbytečně kope okolo a ničí vztahy.
711990 moje dieťa tiež nechce byť nikde na noc bezo mňa, ale nie je to vina starých rodičov ![]()
Paneboze, mne keby muž povedal, že niečo takéto mám odkázať mojej mame, v žiadnom prípade by som jej nič nepovedala.
711990 tak to ještě že jsou děti skoro stejně starý. Kdybyste měli starší, tak by to mama musela dohledat, aby se to vyrovnalo. ![]()
Pro venkovního pozorovatele je to vtipný, i když dost absurdní. Muset to řešit bych nechtěla.
Stezuju si, ze kdyz uz se odhodlam nekam zavolat, abych to vyridila rychleji, nez po emailu... tak pokazde akorat dlouhe minuty posloucham otravnou hudbu a "vyckejte, nasi operatori hovori s klienty, kteri se dovolali pred vami". Vsadim se, ze vybiraji tu hudbu tak, aby to volajici nevydrzel, zavesil a neotravoval.
711990 to je fakt úplně absurdní, já se bavím, ale chápu, že být přímý účastník takového "sporu" není nic moc.
Pinot Noir jako mne to taky prijde uplne ujety, ale je mi fakt lito moji mamy a hlavne nechapu jak moc muze bejt muze bracha dement, ze ji to fakt rekne...
711990 dobře víš, jak umí být některý ženský urputný ![]()
Já myslím, že o tu dovolenou vůbec nejde, že jde o to přespávání. Asi synovec nechce spát a i u druhé babičky.
Evaeva no vim, ale tak proste at se muj bracha nauci lip lhat!!!:D q jasne ze jde o to spani, ale tvl za to nemuze nikdo z nas
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.