711990 Ha! Díky.
Stěžovací vlákno
Sweet Potato to tady proběhlo asi před 2 dny, že kapybary mají v DM. Já bych chtěla vombaty ![]()
V Rossmann jsem dneska viděla toaleťák s medvědama a úlama.
A Albert údajně Bob a Bobek, trefné pro toaleťák ![]()
JankaM Boba a Bobka mám, myslela jsem že z DM!
Ale nevylučuju (safra, pořád trefné), že už začínám být dementní a bylo to jinde!
JankaM Bob a Bobek má Rako obklady do koupelny. Jsou docela populární a mají ve školce, a dokonce jsem je viděla i vyfocené na netu u někoho doma:D
Mám pocit, že se to stočilo někam úplně jinam, jak už to tak u internetových diskuzí bývá, každý (pochopitelně) promítne svou situaci... Můj, možná mylný, dojem je, že si andulka01 posteskla, že by chtěla s maminkou trávit taky nějaký společný čas, a ta že je "vyblokována" (z mého pohledu babičky) celkem nadstandardním hlídáním vnoučat, včetně situací, že neplánuje nic jiného, protože "co kdyby bylo potřeba hlídat" - což po mém osudu není totéž jako "chci být s vnoučaty a nechci přijít ani o minutu s nimi" . A koneckonců, přece i dcera má nárok na nějaký čas s maminkou, ne jen vnoučata s babičkou.
Anaj vidim to stejne. Ja si teda z pohledu babicky neumim predstavit, ze bych rezignovala na svoje veci jen proto, ze mozna bude potreba hlidat. Pokud by to bylo nutne, jsem samozrejme ochotna odlozit nebo opustit sve plany, ale pro jistotu vzdycky hlasim, kdy opravdu nemuzu, coz byva dovolena nebo doktor.
Anajpřesně. Taky je rozdíl, vzít si vnoučata "pro radost" a ne je vyzvedávat třikrát týdně z ustavů plus večer hlídat. A taky to "my". Maminka andulky je na to očividně sama, ve dvou je to jednodušší. A moje máti má 75 let, takže to srovnání tam mám, to musí být hrozný zahul.
Anaj souhlasím, taky jsem to tak pochopila.
Kde to bylo? Nakazila jsem se! Rozbila se mi pračka, sambo ji ted v tento hrozný čas lepí:-D, protože se tam urvala jen ta těsnící guma, což je taková závada nezávada - tedy kravina, co slupne 2.500 určitě. Rozeprané utěrky mi dopral soused....
Anaj přesně tak
"Po pár dňoch som ale musela okrem chlapcov /popri všetkom tom hraní tu boli aj drobné bratské hádky, občasný vzdor, občasné prezliekanie postieľok / riešiť aj dědu. Doteraz bol vždy stredobodom našej domácnosti on, a teraz je na druhej koľaji ? Ako k tomu príde ? Veď aj on je len človek, aj on potrebuje pohladkať, utíšiť, potešiť - nemôžu si predsa všetku pozornosť babičky uzurpovať len deti, nie ?"
A kdo pohladká babičku?!
Stredobod domácnosti
to čtu nějaký zápisky z 19. století? ![]()
Nemoc o prázdninách
Děti mají od zítra tábor, to jsem zvědavá jestli zvládnou aspoň jeden den.
Evaeva neee!
a co mají?
My zítra jedeme na dovolenou a trochu se bojím, jestli něco nepřijde, u nás v maloměstě rádi nějaká blico-kadici záležitost.
Kokoska někdy je ta rezignace dobrovolná,jiný zájmy už třeba nebaví,nejsou....dost často jsou vnoučata prostě stredobodem vesmiru, hlavně v případech, kdy je člověk single důchodce. Tady, nejen tedy tady, je to fakt indivindi záležitost. Chápu původní stížnost,ale ne ve smyslu co tím dělat..
tv jim zatím nic. Muž odpadl v pondělí, já dneska, teplota, bolest svalů, trochu rýma. Vypadá to jako nějaká těžší viróza, i když muži doktor diagnostikoval angínu - už potřetí a podruhé nejspíš chybně
Kluci mají příměšťák, takže to ani není, že bysme je tam schovali před bacily.
Evaeva tak to je pech
. Ať je lépe a dopadne to dobře.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.