Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Sweet Potato
40467 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 21:29

711990 Ha! Díky. 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 03. srpna 2024 21:32

Sweet Potato to tady proběhlo asi před 2 dny, že kapybary mají v DM. Já bych chtěla vombaty

Offline Tabea
8142 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 21:34

V Rossmann jsem dneska viděla  toaleťák s medvědama a úlama. 

Offline JankaM
3108 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 21:47

A Albert údajně Bob a Bobek, trefné pro toaleťák

Offline Garfie
28581 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 21:51

JankaM Boba a Bobka mám, myslela jsem že z DM! Ale nevylučuju (safra, pořád trefné), že už začínám být dementní a bylo to jinde! 

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 21:51

JankaM Bob a Bobek má Rako obklady do koupelny. Jsou docela populární a mají ve školce, a dokonce jsem je viděla i vyfocené na netu u někoho doma:D

Offline Anaj
234 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 22:00

Mám pocit, že se to stočilo někam úplně jinam, jak už to tak u internetových diskuzí bývá, každý (pochopitelně) promítne svou situaci... Můj, možná mylný,  dojem je, že si andulka01 posteskla, že by chtěla s maminkou trávit taky nějaký společný čas, a ta že je "vyblokována" (z mého pohledu babičky) celkem nadstandardním hlídáním vnoučat, včetně situací, že neplánuje nic jiného, protože "co kdyby bylo potřeba hlídat"   - což po mém osudu není totéž jako "chci být s vnoučaty   a nechci přijít ani o minutu s nimi" . A koneckonců, přece i dcera má nárok na nějaký čas s maminkou, ne jen vnoučata s babičkou.

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 22:16

Anaj vidim to stejne. Ja si teda z pohledu babicky neumim predstavit, ze bych rezignovala na svoje veci jen proto, ze mozna bude potreba hlidat. Pokud by to bylo nutne, jsem samozrejme ochotna odlozit nebo opustit sve plany, ale pro jistotu vzdycky hlasim, kdy opravdu nemuzu, coz byva dovolena nebo doktor.

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 22:20

Anajpřesně. Taky je rozdíl, vzít si vnoučata "pro radost" a ne je vyzvedávat třikrát týdně z ustavů plus večer hlídat. A taky to "my". Maminka andulky je na to očividně sama, ve dvou je to jednodušší. A moje máti má 75 let, takže to srovnání tam mám, to musí být hrozný zahul.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 03. srpna 2024 22:41

Anaj souhlasím, taky jsem to tak pochopila.

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 03. srpna 2024 23:24

Kde to bylo? Nakazila jsem se! Rozbila se mi pračka, sambo ji ted v tento hrozný čas lepí:-D, protože se tam urvala jen ta těsnící guma, což je taková závada nezávada - tedy kravina, co slupne 2.500 určitě. Rozeprané utěrky mi dopral soused....

Offline olte
755 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 05:53
Offline Raduza
příspěvků moje polička 04. srpna 2024 09:55

Anaj přesně tak

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 10:10

Blanka 

"Po pár dňoch som ale musela okrem chlapcov /popri všetkom tom hraní tu boli aj  drobné  bratské  hádky, občasný  vzdor, občasné prezliekanie postieľok  / riešiť aj dědu.  Doteraz bol vždy  stredobodom  našej domácnosti  on, a teraz  je na druhej koľaji ? Ako k tomu príde ? Veď aj on je len človek, aj on potrebuje  pohladkať, utíšiť, potešiť -   nemôžu si predsa všetku  pozornosť babičky uzurpovať len deti, nie ?"

A kdo pohladká babičku?!

Stredobod domácnosti to čtu nějaký zápisky z 19. století?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. srpna 2024 10:53

Nemoc o prázdninách Děti mají od zítra tábor, to jsem zvědavá jestli zvládnou aspoň jeden den.

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 10:57

Evaeva neee! a co mají?

My zítra jedeme na dovolenou a trochu se bojím, jestli něco nepřijde, u nás v maloměstě rádi nějaká blico-kadici záležitost.

Offline stes
9282 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 11:05

Kokoska někdy je ta rezignace dobrovolná,jiný zájmy už třeba nebaví,nejsou....dost často jsou vnoučata prostě stredobodem vesmiru, hlavně v případech, kdy je člověk single důchodce. Tady, nejen tedy tady, je to fakt indivindi záležitost. Chápu původní stížnost,ale ne ve smyslu co tím dělat.. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. srpna 2024 11:12

tv jim zatím nic. Muž odpadl v pondělí, já dneska, teplota, bolest svalů, trochu rýma. Vypadá to jako nějaká těžší viróza, i když muži doktor diagnostikoval angínu - už potřetí a podruhé nejspíš chybněKluci mají příměšťák, takže to ani není, že bysme je tam schovali před bacily.

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 11:18

Garfie Zina Moje matka v mém věku už mohla jít do důchodu a měla osmiletý vnouče :-).

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 11:18

Evaeva tak to je pech . Ať je lépe a dopadne to dobře.