711990 nene
. Byt tvoji mamou tak bych s ni stejne nikam nejela!
Stěžovací vlákno
711990 jo, ten závod, kdo dřív, si ještě dobře pamatuju. I to, že ses v rámci jistého vítězství nechala kuchnout. ![]()
![]()
711990 jasně, že nemůže. A ona z toho vychází fakt nedobře ![]()
711990
ty jo, takže ho předá přede dveřmi....ty jo
711990 jak že nesmie ku nim domov?!
...
711990Jojo, takovejch prdelí je víc, tuhle mi vyprávěla kamarádka, co mě co se týče rodinných vztahů dost drží nad vodou vyprávěla, co se u nich dělo s manželovou rodinou, uplnej bizár. No jo, jenže oni jsou taky o 15 let starší, děti mají větší, ono to u nás k tomu taky může dosáhnout!
Jo a pouštění na narozeniny taky znám od naší kamarádky. Přesně denní hlídání, prázdninové hlídaní, ale do domu dětí se nechodí... Že to je nějaký narušení soukromí nebo co:-D
Karja tvl to je taky dobrý bizár! Jak ty děti, fakt
Jeden by čekal, že chtějí mít s vnoučaty hezký vztah, ale prd.
Já jsem nesměla ke své tchýni kdysi, když jsme bydleli v podnájmu. Napsala tehdejšímu mužovi něco jako "a domů smíš přijet jen ty sám, dokud nebudete mít byt, kam bych mohla přijet já". No, když jsme pak ten byt měli, přijela za 15 let asi 3x a my jsme u ní s dětma byli jednou, jinak jsme radši bydleli v hotelu. Nějak mi to kupodivu nevadilo ![]()
711990 ona se doma za něco stydí nebo co je to za pravidlo? Já jsem v pozici té ženy bratra a tchýně má od nás normálně klíče, i švagrová.
Musím spravedlivě přiznat, že asi hlídám víc dceři než synovi. Ale oni od syna jsou jako rodina takoví akčnější a už děti větší, jsou pořád někde v trapu, a taky hodně jezdí ke druhé babičce. Samozřejmě když je potřeba a můžu, tak se zapojím vždycky. Teď pojedu na týden se starším vnukem do Třeboně, aspoň "vyrovnám" týden s Adélou!
Evaeva Ale jo chtěj mít s nimi hezký vztah, ale je to prostě mimoplanetární no:-D. ted si je chtějí vzít na dve noci...no tak poslala bys je tam? když ti doma a hodinovou cestu budou bulet že nechtějí? No nejedou.
711990 tvl, ta tvoje švagrová je pěknej dáreček! ![]()
Kokoska Já myslím, že to je docela normální. Moje tchýně měla kdysi dokonce takový sešit, kam si psala třeba co komu dala a tak, aby jako byla spravedlivá na obě strany. Kdysi v pravěku mi ho pyšně ukazovala. No myslím, že už někde propadl v dějinách a tchýně doufá, že jsem na něj zapomněla.
(já jí to vůbec nemám za zlé, ale výsledek by byl jednoznačně ve prospěch švagrové).
Kokoska hlavně si to dokumentuj, ať máš důkazy. Třeba budou fotky stačit, ale možná pro jistotu účet z hotelu
?
letfenixa To jsou sambovi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.