Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. srpna 2024 11:46

Karja neposlala. Dokud se nenaučí pořádně zdravit Zcela bez legrace si myslím, že takhle se nechovají dospělí lidé a fakt bych se bála, jak budou reagovat, když holkám bude třeba smutno nebo nebudou chtít třeba něco jíst nebo co já vím.

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 05. srpna 2024 11:50
Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 05. srpna 2024 11:52

Evaeva Jo, ale já jim asi neřeknu, že tam holky nechtějí, jako nějak to zaobalim, že se nám to nevyplatí je tam vezt a pak zpátky. Víš co, mně přijde že s nimi se nedá bavit prostě normálně nebo tak. 

Offline Zuzuli
3799 příspěvků moje polička 05. srpna 2024 11:53

711990 ja si predstavuju, jak na te spolecne dovolene odchazis vecer spat do jineho hotelu a nechavas Tondu s babickou, aby pak bylo treba to vyvazit pobytem druheho vnuka bez rodicu u ni

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 05. srpna 2024 11:59

Karja samozrejme by tam deti nešli. Teraz na L. narodeninovej oslave mu druhá babka, ktorá ho vidí raz za polroka, povedala, že či by ku nej na týždeň  nešiel!

Ja neviem, čo ti starí rodičia sú takí urputni na to prespavanie vnúčat. Hlavne na modrom koniku to stále čítam. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. srpna 2024 12:03

Karja já si myslím, že by se prarodiče do výchovy motat neměli. Jestli se jim to nelíbí, tak ať si holky neberou. Tohle mi zavání nějakou převýchovou, když je tam pošleš.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. srpna 2024 12:07

letfenixa já bych ocenila, kdyby si babičky brali kluky na přespání častěji, teda až bude mimino starší. Ale musí obě strany chtít. Což při kontaktu dvakrát za rok ještě u někoho citlivějšího jako je Lukášek asi nevyjde.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 05. srpna 2024 12:08

Evaeva tiež mi to zaváňa prevychovou.

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 05. srpna 2024 12:09

Evaeva Tak já zase ctím jako jejich dum, jejich pravidla nebo tak. Ale spíš oni by chtěli furt převychovávat ještě nás, ale kdo kdy řekl, že ty jejich standardy jsou dobrý? No nejsou, viděla jsem toho dost a mám ty obavy:-D

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 05. srpna 2024 12:09

letfenixa Ale převýchovou nás:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. srpna 2024 12:12

Karja jasně, ale jen do určité míry. Nemůžou se pak divit, že tam holky nechtějí, když je chtějí vychovávat.

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 05. srpna 2024 12:17

Garfie sice si to nepíšu, ale příspěvek "na botičky" zjara a na podzim jsem dávala stejný (a tyjo, letos nedostali nic, babička zapomněla!) 

A teda synova rodina měla dítě o 3 roky dřív než dcera, to bych měla ještě propočítat a vyčíslit to hlídání, to by dělalo hromadu hodin!

Makara bože, jak to tu čtu, jsem vděčná, že máme tu mládež normální!

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 05. srpna 2024 12:25

Karja mě dost štve, když k nám chodí děti od manželova syna ve školním roce jeden den odpoledne skoro každý týden, chodí na palčinky, tak pozdravit moc neumí. Ty dvě starší už teď jakžtakž, ta nejmladší ani omylem a to jí je 7. Ona je vůbec číslo, už kvůli ní byli rodiče několikrát u ředitele ve škole, že je drzá a zlobí. Ale zlobí třeba tak, že napíše něco hnusnýho o učiteli, strčí to pod dveře do ředitelny a pak tvrdí, že to napsala jiná holka.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 05. srpna 2024 12:26

Kokoska

já zjišťuju, že si ty "příspěvky na botičky" budu muset psát, protože už teď k dětem jsem nespravedlivá - si nepamatuju, co kdo kdy dostal k narozeninám, a občas se ta hodnota dost významně liší, protože kluci nic nepotřebují, tudíž nechtějí, zato holčička vždycky ví, co chce

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 05. srpna 2024 12:29

Kokoska Garfie nasi se fakt od narozeni urputne snazej, abysme dostavali vsechno stejne, jak my s brachou, tak nase deti, takze jakmile neco koupej jednomu, totez dostane i druhej. Ale zjevne proste zalezi jen na poctu prespavacek:)

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 05. srpna 2024 12:29

Kokoska No já doufám, že toto není náš případ, mně právě přijde, že třeba s našima komunikují pěkně, děda si je teda dobírá, tak to umí oplatit a nenechají se. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 05. srpna 2024 12:30

Uvědomujete si, asi úplně stejně mimo přijdete vy té druhé straně? A v jejich sociální bublině pomlouvaji oni vás? My si s mužem vždycky říkáme, jak je možný, ze k sobě pasujeme už 25 let, když naše rodiny jsou úplně rozdílný. Kde se to jako tak stane, ze si rozumí lidi z odlišných rodin. U nás je to teda naštěstí bez konfliktu, ač si každý řekne nebo myslí svoje. 

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 05. srpna 2024 12:30

Makara jejda, připomněla jsi mi, že musím do konce týdne sehnat něco s Annou a Elsou, starší holčička má taky jasno a v sobotu narozky. Menší měla teď, chtěla autobus Šly jsme spolu do Dráčka a náhodou měli ten z Cocomeloon, takový žlutý školní, co tam je o něm písnička. A má teď období prasete Pepy, tak ještě chtěla prasátko, ale ne Pepu, ale tatínka!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. srpna 2024 12:30

Makara hele a myslíš, že si to ty rodiny sdělují? Jasně, mrzelo by mě, kdyby moje děti u babičky pod stromečkem rozbalily nějakou blbost a synovec dárek za tři tisíce, ale že bych vyzvídala, jestli náhodou nedostali "na botičky" víc než my, to fakt ne. I když teď mě napadá, že my dostáváme příspěvek akorát při narození, musím zjednat pořádek

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. srpna 2024 12:32

711990 na které nechce hlavně to dítě Vy jste totiž hrozní materialisti, ne jako švagrová