Kan ano, tak.
Stěžovací vlákno
Karja mně byl taky hrozně sympatický! Doufám, že se najde v pořádku, ale nevím:(
Raduza Dny se krátí, proč by šel do lesa, když může jít domů? ![]()
![]()
Myrtila jo, já ho úplně vidím jak mazal dovnitř, když jsem mu šla objednat tu vraždu. ![]()
Karja taky doufam, ze bude v poradku...vcera jsem zrovna poslouchala uryvky rozhovoru u Cestmira S.,ach jo...![]()
Pinot Noir my meli site v Treboni a zdalo se mi, ze to pres ne vubec nevetra!
Nedám na sítě dopustit, ale s tímhle souhlasím. Logicky to průchod vzduchu trochu omezuje.
Jinak kdo by uvažoval o sítích - jedině černé!
Už ho našli a není to dobrý konec ![]()
Je mi ho moc lito. Měla jsem ráda jeho názory, prispevky, rozhovory.
Jsem z toho hodně smutná a myslím na jeho rodinu. Takový chytrý, příjemný chlap s rozumnými názory, už nikdy žádná jeho přednáška, kam jsem vždycky chodila rada, ach jo ![]()
Malenge No ty jo teda. Veliká škoda pro naši společnost, ve 48 letech...co ještě všechno mohl předat. Ač v těchto případech neprahnu po senzacích a motivech, umím si je představit nebo i pochopit, tohle mi nějak nedá nad tím nepřemýšlet, co a jak mohlo takového člověka dohnat k takovému činu
Garfie pro mne je to profesně nepochopitelný. To je jak kdybych uměla zapojit elektriku, světla, všem radila, psala revize a doma chodila se svíčkou bez elektriky. Stejně tak rozvedený vztahový terapeut v manželské poradně. Osobně ho neznám, zaznamenala jsem pouze kauzu plaváček.
Kan tak zase kovarova kobyla...
Treba my mame kancelar v dome, ktery patri statikovi. On tam ma i vlastni kancelar, takze tam je denne. A cely ten dum je popraskany, stropy se houpou a jsou prohnute. My si vzdycky rikame, ze kdyz statik s tim je v pohode, tak asi budeme i my ![]()
Zuzuli Já asi žiju v iluzi, že každý se snaží z té své profese vtěžit pro sebe a pro blízké to nejlepší. Mám v rodině automechanika, jeho ,,pracovní,, auto je děš.
Kan No jasně, a doktoři jsou nejhorší pacienti atd. Podle mě ani profesor psychologie nedokáže sám sebe nahlídnout s potřebným odstupem.
Tohleto zase... Bylo by taky divení, kdyby to byl onkolog a zemřel na rakovinu?
Kan Já si myslím, že to nejde úplně srovnávat, sama si auto do kupy dát můžeš, ale dělat sobě psychologa asi můžeš jen těžko.
Tohleto zase... Bylo by taky divení, kdyby to byl onkolog a zemřel na rakovinu?
![]()
Navíc někdy práce vztahoveho terapeuta spočívá prostě v roce ok, že páru pomůže se rozvést co nejvíc slušně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí