Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Myrtila
5357 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 10:17

Mermaid chápu sice tu o nich píšu, ale kromě těch třesavek se jich strašně bojím a muž je musí likvidovat. 
Raduza ...třeba se mezitím přestěhoval domů

Manžel mi vloni na podzim popisoval, jak šel domů a periferně viděl pod autem asi 2-3 m od vstupních dveří obrovského pavouka (tipuju pokoutníka), a prý jakmile otevřel dveře, pavouk vyrazil neuvěřitelnou rychlostí dovnitř! Prý ho s ohledem na mě radši zneškodnil, protože mě by z něj určitě kleplo. Jako... tohle jsme se ve škole o pavoukách teda neučili

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 10:17

Raduza je to agresivni invazni druh puvodem z ciny. fuj

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 10:20

Raduzavleze do cizí sítě (jak říkám, drzá ) a tam se třese, takže pavouk vyrazí v domnění, že si jde zabalit kořist, a zatím na něj třesavka vrhne vlastní síť! Dokáže tak udolat mnohem větší oběť než je ona sama. 

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 10:20

Já letos zaznamenala fakt divnej druh hmyzu - neviditelný komáry. Jakože mě něco štípne, ale ani to nebzučí, ani to není vidět, takže plácnu jenom po sobě.

Tvrdila jsem dřív, že jestli chtějí komáři moji krev, ať si ji teda vezmou, ale NEBZUČÍ u toho. Teď si tím přestávám bejt jistá

Offline Raduza
příspěvků moje polička 03. zaří 2024 10:22

Pinot Noir holka šikovná

Offline Raduza
příspěvků moje polička 03. zaří 2024 10:26

Myrtila no co myslíš,  už je to cca 4 dny a já každej večer prolézam celej barák,  já prostě nevěřím,  že šel do lesa.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 03. zaří 2024 10:28

viktorka_od splavu ale furt min fuj nez to co.mi sedělo na ty terase 

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 10:35

My máme na zahradě obrovský citronově žlutý křižáky pruhovany, jako neprokousne kuzi, jedu minimalne, ale teds

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 10:41

Potrefenáhusa tvl to jsem videla jen na fotce, dikybohu! ale zas je vidis zdalky:-))

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 10:46

viktorka_od splavu Jo, třeba když trhas s detma na zahradě maliny a zjistíš, ze ji mate deset čísel od nohou

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 10:47

Potrefenáhusa ty máme taky, jsou krásní

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 10:49

Pinot Noir mne pavouci nevadí, ale jsem rada, když se drží aspoň půl metru ode mne

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2024 10:53

viktorka_od splavu (ráno teda bylo po dlouhé době 19, ale jen ve stínu)

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 10:56

Potrefenáhusano já je taky obdivuju jen vizuálně. Když jsem věděla, že má domeček v konkrétním zakrouceném listu maliny, trhat plody na té větvi se mi taky nechtělo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2024 10:56

Pinot Noir mně pavouci taky připadají hezcí, i kobylky a větší brouci. A sahat mi já ně nevadí. Ale nenuťte mně dotknout se žížaly nebo hada

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2024 10:58

Pinot Noir to teda teda drsná "pavoučice"

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 12:31

Zaznamenali jste, že se pohřešuje ten psycholog Radek Ptáček? Prý poslal nějaké sms manželce, které působí jako loučení...tak jestli to zabalí i psycholog, tak to jako je fakt hrozný. Snad bude v pořádku a má jen nějaké bilanční blues, viděla jsem ho ted v pár dokumentech a byl mi hrozně sympatický. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 12:49

Lenka22 A to jako přijdeš do místnosti, nasaješ nosem, receptory se ti promění v měřič kvality ovzduší, tvůj čich dá signál mozku o 20% málo čerstvého vzduchu? A co když je to 17% nebo 15% Ono taky hodně záleží jestli má kdo doma nějaké zvíře, protože tam už nejde jen o vydýchaný vzduch a asi to větrá pomaleji a nebo vůbec, pokud původ smradu přetrvává, ale za to nemůže síť.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 03. zaří 2024 12:51

Karja já jsem z toho hotová od rána, kdy jsem se to dozvěděla, furt aktualizuju zprávy. 2 semestry mě učil, hrozně vzdělanej, kultivovanej a příjemnej člověk. Doufám, že se to nějak vysvětlí a nedojde na nejhorší 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 12:57

Mermaid Já doufám taky, že někde hýří! Fakt, jako on na mě působil tak sečtělej, no prostě byla by to ta kovářova kobyla, člověk by si myslel, že při psychických problémech je on člověk, co nejlíp víc, co má dělat, ba že se ho snad ani netýkají...Snad to dobře dopadne!