Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 10:40

andulka01 Tlapkám!! Věřím, že v Trutnově se postarali dobře, tam jsou asi na podobný úrazy zvyklí (jako tady u nás).

barbucha

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 10:55

Aranel Ano, pecká horská a všichni v Trutnově maj velký palec nahoru všichni milí, chápaví (občas jsem řvala bolestí a přesuny nešly tak rychle), nikde jsem zbytečně nečekala. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 11:16

Tak jsem se hned ráno vnutila zubaři, vzal mě zakrátko (čemuž asi napomohlo moje zubožený vzezření)... rychle detekoval konkrétní zub - toho jsem nebyla schopná anžto mě bolela celá huba - a pravil, že je ještě docela dobrej, takže trhat se nebude, vytáhneme nerv a uvidíme. Pracoval na něm skoro hodinu, vrtal, čistil, rejpal, přípravky různý do něj cpal... a následně zabetonoval s tím, že se mám ukázat příští tejden. Mno. Šla jsem tam s brekem a sinalá hrůzou... načež se ukázalo, že nejhorší byly jeho velký ruce, takže mi skoro natrhnul ret  Zato si však u práce krásně zpíval, jak je jeho zvykem

No, mám to za sebou a teď jen s lehkými obavami čekám (v bezpečí domova, kam jsem se obratem vrátila), až to všechno přijde k sobě. Ale žiju

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 11:22

barbucha jestli vytahl nerv,  tak to uz bude dobry, drzim palce!

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 11:26

barbucha Taky držím palce, snad ti napsal nebo poradil dostatek různejch drog!

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 11:27

Kokoska Aranel 

Dík holky. Taky doufám že už to bude v cajku.

Drogy mi žádný neporadil, na druhou stranu když jsem mu líčila co mám aktuálně v sobě (brufen vystřídal nalgesin), nenamítal nic.

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 11:47

barbucha nalgesin je super, jen se dopuj, přeju brzkou úlevu

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 11:51

andulka01 zní to hrozně, mě žebra bolely půl roku a to byly jen naražený, takže moc tlapkám, taky se dopuj a určitě víš, že tělo se nejlíp uzdravuje a regeneruje v klidu, takže odpočívej a moc to s tím pracovním elánem nepřeháněj. 

Vydrž, třetí den bývá nejhorší, to se ozve i to co vypadalo, že je ok. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 11:54

Catherinne 

Hele mně nefungovalo nic... resp. chvíli jo, ale jen ve stoje! Jakmile jsem si lehla nebo jen sedla, do tří/pěti minut to začalo pekelně bolet i s jakýmkoliv práškem. (víkend jsem prakticky prochodila) Už jsem si říkala co si to na mě osud přichystal za schválnost, jako by to už tak nestačilo... zubař mě dneska vyved z omylu, že to není jakože cílený jen na mě osobně ale že jak se víc prokrví hlava tak holt to taky víc bolí. No já myslela že zdechnu, bolestí i únavou! Nicméně se mi ten nalgesin taky zamlouvá víc než jiný.

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 11:57

barbucha no něco na tom bude, takže spát v polosedě...kolik si jich bereš? Když mě začne bolet hlava dám si dva naráz a když to do půlhodiny nepoleví, beru si další dva...

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 12:12

Catherinnejakože čtyři nalgesiny za půl hodinu?

A já jsem si říkala, že se s těma migrenama predavkovavam. 

Lidí, už se to tady řešilo, NSAID není dobre ani kombinovat navzájem ani nějak zásadně překračovat (líp to nezabere a akorát se zvednou nežádoucí účinky). Pokud s něčím,tak s paralenem, na zuby ještě trochu zabírá paralen s kofeinem. A hlavně ty záněty ledovat. 

barbucha pokud ty vyndal nervy a vyčistil kořeny, bude to dobrý. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 12:17

Catherinne 

Proboha! Do půl hodiny?! Mají se brát tři denně... no polkla jsem teda čtyři, ale za celej den!

Já ve finále v posteli prakticky seděla, mám dost polštářů, ale stejně pomohlo jenom doslova vstát... navíc vsedě (a jakože na zádech) spát neumim. Ani v křesle to nebylo lepší. No a vestoje se už spát vůbec nedá, že jo takže jsem tomu moc nedala za celej víkend. Dneska to dohoním!

continuity 

Ledovat? To jsem se neodvážila, protože když jsem se napila i odstátý vody, píchalo do mě tisíc ostrejch nožíků! Tak jsem se studenýho dost bála...

Jo, snad to bude dobrý, doufám že jo! Už bych to nechtěla znova.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 12:22

CatherinneTo je hrozný skok.

Dítě má připravenu úžasnou skautskou výpravu a fodiče jí děti hromadně odhlašují.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 12:24

andulka01 Ježiš holka zlatá. Lituju moc.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 12:24

barbucha jj, ledovat, zabalit nějaký hrášek do tlustějšího ručníku. Ne rovnou na obličej a ne do pusy. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 12:47

Tady jsou teda pěkné kalamity, andulka01 , barbucha tlapkám moc, ať jste obě brzy bez bolestí..!

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 12:53

Pavlena 

Díky, mně je aktuálně už do skoku (i ten malíček cajk) a andulka01 držím palce! Ta to bude mít chudák asi delší...

Offline Lenka22
2656 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 13:00

barbucha jezusmarjá, ty zuby! Taky mám nějaký potíže, musím jednat rychle,  než  to skončí podobně.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 13:01

continuity a myslím 20 minut chladit, 20 ne.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 13:02

Sweet Potato Ach jo přitom není cílem skautů poradit si i s nepřízní počasí?