andulka01 Tlapkám!! Věřím, že v Trutnově se postarali dobře, tam jsou asi na podobný úrazy zvyklí
(jako tady u nás).
Stěžovací vlákno
Aranel Ano, pecká horská a všichni v Trutnově maj velký palec nahoru
všichni milí, chápaví (občas jsem řvala bolestí a přesuny nešly tak rychle), nikde jsem zbytečně nečekala.
Tak jsem se hned ráno vnutila zubaři, vzal mě zakrátko (čemuž asi napomohlo moje zubožený vzezření)... rychle detekoval konkrétní zub - toho jsem nebyla schopná anžto mě bolela celá huba - a pravil, že je ještě docela dobrej, takže trhat se nebude, vytáhneme nerv a uvidíme. Pracoval na něm skoro hodinu, vrtal, čistil, rejpal, přípravky různý do něj cpal... a následně zabetonoval s tím, že se mám ukázat příští tejden. Mno. Šla jsem tam s brekem a sinalá hrůzou... načež se ukázalo, že nejhorší byly jeho velký ruce, takže mi skoro natrhnul ret
Zato si však u práce krásně zpíval, jak je jeho zvykem ![]()
No, mám to za sebou a teď jen s lehkými obavami čekám (v bezpečí domova, kam jsem se obratem vrátila), až to všechno přijde k sobě. Ale žiju ![]()
barbucha jestli vytahl nerv, tak to uz bude dobry, drzim palce!
barbucha Taky držím palce, snad ti napsal nebo poradil dostatek různejch drog!
barbucha nalgesin je super, jen se dopuj, přeju brzkou úlevu
andulka01 zní to hrozně, mě žebra bolely půl roku a to byly jen naražený, takže moc tlapkám, taky se dopuj a určitě víš, že tělo se nejlíp uzdravuje a regeneruje v klidu, takže odpočívej a moc to s tím pracovním elánem nepřeháněj.
Vydrž, třetí den bývá nejhorší, to se ozve i to co vypadalo, že je ok.
Hele mně nefungovalo nic... resp. chvíli jo, ale jen ve stoje!
Jakmile jsem si lehla nebo jen sedla, do tří/pěti minut to začalo pekelně bolet i s jakýmkoliv práškem. (víkend jsem prakticky prochodila) Už jsem si říkala co si to na mě osud přichystal za schválnost, jako by to už tak nestačilo... zubař mě dneska vyved z omylu, že to není jakože cílený jen na mě osobně
ale že jak se víc prokrví hlava tak holt to taky víc bolí. No já myslela že zdechnu, bolestí i únavou! Nicméně se mi ten nalgesin taky zamlouvá víc než jiný.
barbucha no něco na tom bude, takže spát v polosedě...kolik si jich bereš? Když mě začne bolet hlava dám si dva naráz a když to do půlhodiny nepoleví, beru si další dva...
Catherinnejakože čtyři nalgesiny za půl hodinu? ![]()
A já jsem si říkala, že se s těma migrenama predavkovavam.
Lidí, už se to tady řešilo, NSAID není dobre ani kombinovat navzájem ani nějak zásadně překračovat (líp to nezabere a akorát se zvednou nežádoucí účinky). Pokud s něčím,tak s paralenem, na zuby ještě trochu zabírá paralen s kofeinem. A hlavně ty záněty ledovat.
barbucha pokud ty vyndal nervy a vyčistil kořeny, bude to dobrý.
Proboha! Do půl hodiny?! Mají se brát tři denně... no polkla jsem teda čtyři, ale za celej den!
Já ve finále v posteli prakticky seděla, mám dost polštářů, ale stejně pomohlo jenom doslova vstát... navíc vsedě (a jakože na zádech) spát neumim. Ani v křesle to nebylo lepší. No a vestoje se už spát vůbec nedá, že jo
takže jsem tomu moc nedala za celej víkend. Dneska to dohoním!
Ledovat? To jsem se neodvážila, protože když jsem se napila i odstátý vody, píchalo do mě tisíc ostrejch nožíků! Tak jsem se studenýho dost bála...
Jo, snad to bude dobrý, doufám že jo! Už bych to nechtěla znova.
CatherinneTo je hrozný skok.
Dítě má připravenu úžasnou skautskou výpravu a fodiče jí děti hromadně odhlašují. ![]()
andulka01 Ježiš holka zlatá. Lituju moc. ![]()
barbucha jj, ledovat, zabalit nějaký hrášek do tlustějšího ručníku. Ne rovnou na obličej a ne do pusy.
barbucha jezusmarjá, ty zuby! Taky mám nějaký potíže, musím jednat rychle, než to skončí podobně.
continuity a myslím 20 minut chladit, 20 ne.
Sweet Potato Ach jo
přitom není cílem skautů poradit si i s nepřízní počasí?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí