andulka01 smarja! Tak hlavne at to dobre srusta!
Stěžovací vlákno
Co to tady čtu ![]()
Holky dávejte na sebe pozor. Ať vše dobře dopadne. ![]()
andulka01 teda, když něco děláš, tak pořádně. Hlavně ty žebra jsou bolestivý, co?
ať se ti to hojí co nejlíp ![]()
andulka01no nazdar! Už jen ten popis. Ať tě to nebolí!
andulka01
rychle uzdraveni!
Jedu po dlouhé době na delší dovolenou s maminkou, těším se, ale mamka v posledních letech začala neúnosně chrápat a já se upřímně řečeno děsím, jestli budu vůbec schopná se nějak vyspat... Špunty beru, ale z několika různých důvodů mi hodně vadí a není to pro mě úplně řešení. Už pracuju i s variantou, že snad případně půjdu spát někam ven na pláž ![]()
Jo a jedeme na Thassos - teď jsem ovlivněna diskusí koukala na předpověď a teda nevypadá to moc růžově.
Hwi na Thassosu je dost věcí k vidění i za ne úplně fajn letního pocasi,ale to není útecha. Držím palce všem...
stes Díky, my teda ani jedna nemáme řidičák, tak snad se nám podaří i tak aspoň něco prozkoumat. :) Na ostrov se těším moc.
Hwišpunty nepomáhají...akorát budeš naštvaná, že "drahá matinka" slastně spinká a ty se omezuješ
takže spíš doporučuju se přizpůsobit, prostě se tomu poddej, zas máti má člověk jen jednu a co by za to jiné daly, kdyby ji mohly poslouchat i za spaní ![]()
Hwisnaž se usnout jako první. A my už objednáváme větší apartmány, jinak bych fakt nespala vůbec...
Hwi pokud bude cestovka dělat výlet do hor, v uvozovkách, jeďte. Jede se džípem i do vnitrozemí a je to fajn.
stes Díky za tip, zaměřím se na to.
Hwihm, to mi povídej...
jen píšu, co pomohlo mně (a ne vždycky)
Hwi spešl špunty tyhle mi přišli minulý týden.
Dcera je s nimi velmi spokojená. Prý dobře sedí. Já si je nechala taky koupit, protože, považ, můj muž při spaní dýchá
. Ještě jsem je nepoužila - zrovna byl na služebce.
Makara Děkuju za odkaz, já mám problém, že mám extrémně úzký zvukovod a skoro nic do něho nenacpu, i ty klasické pěnové špunty musím kupovat dětské a stejně s tím zaváděním bojuju. Po delší doobě mě z toho ty uši i bolí, ale může to být taky tím, že spím na boku.
Hwi a co takova ta sluchatka co odhluci okoli? Nemusi do nich jit ani muzika. Pouzivaji je lidi na praci v kavarnach.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí