Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 08:41

continuity mě teda "mámv.....zmus" štve výrazně více, než když je člověk méně "obdařený". To dokážu akceptovat, že některé práce nemají takové nároky na intelekt/schopnosti, takže lidí, co je dělají,  nemůžu očekávat zázraky. Ale pokud je někdo flink, jako že mu to nestojí zato se soustředit a udělat jednoduché ukoly správně, aby nepřidávali práci okolí, tak ti mě vytáčí mnohem víc. Teda on to má asi taky dané povahou, ale pro vedoucího/kolegy je to peklo. 

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 08:41

rasaNori V rámci prezentace eventové agentury byl výlet na elektrokolech, takže půjčené kolo, úplně jiná geometrie, bez nášlapů, šíleně široký řidítka. Ale zcela moje chyba, najela jsem ve sjezdu na nejhlubší část odvodňovacího kanálu přes cestu (ani jsme nejela nijak rychle), vykoplo mě to do předního kola, já zabrzdila a bylo hotovo. Přesně si pamatuju ten okamžik, kdy hlava říká "ty krávo, nebrzdi" a ruce brzdí. Jen jsem to stihla maličko natočit na bok, abych neletěla úplně na tlamu.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 08:44

andulka01 no teda, já bych se to jako sluzebku snažila uhadat. Ať si jen šéf představí, že by se to stalo klientovi.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 08:47

Makaramám tam dvě juniorni holky, obě se hrozně snaží a tohle jim má být vzor? Už jsem byla rozhodnutá, že na něj trochu pritlacim (on je samozřejmě se sebou spokojený) a uvidíme, jestli neodejde sam, ale jedna je těhotná.

Tak bych ho spíš potřebovala vychovat a nevím, jestli je to reálné.

Offline Garfie
28585 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 08:51

continuity Jo, to ukaž, je v sedmé třídě.

Mimochodem, říkala jsem mu, že si toho nabral moc a že teda nevím jak bude všechny ty kroužky stíhat (kromě odpoledních má něco i během obědové pauzy) a on prý "mami to je v pohodě, to dám, já jsem spíš zvědavej, jak budu stíhat školu!!!!"

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:07

Garfie ona je v osmé a teda nemá kroužky. 

Ale jak bude stihat školu taky netuší. Zas abych ji nekrivdila, ještě tam nechodí ani týden a už má tři známky a dnes první písemka, zítra druhá. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:15

Garfie ten konec, to je jak větší ségra

Zvládne syn nějakou přípravu do školy při tom čekání? Určitě toho má na doma dost.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:21

Garfie tak uvidite, kdyby to fakt neslo, snad by byl ochotny to nejak zredukovat. Je mi teda jasny, ze by nejradsi zredukoval tu skolu

Offline Garfie
28585 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:29

Evaeva Právě že nezvládne. Teda slibuje, že jo, ale nakonec kouká na youtube nebo hraje hry, klasika. 

Kokoska Ona škola sama o sobě vyhrožuje, že kroužky může mít jen ten, kdo má dobré výsledky, tak ho tím vydírám. Uvidíme. První by pochopitelně chtěl zredukovat sport, ale to zase nechci já a jeho fyzioterapeutka.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:37

Garfie no nezávidím vám to 

Offline Garfie
28585 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:44

Evaeva Dcera by zase nejraději nechodila nikam, potřebovala bych ty děti tak nějak zprůměrovat.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:47

Garfie dcera to už bude i věkem,moje starší je dost akční,doma nesedí, ale už si program zorganizuje sama.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:55

Garfie mojí ségře šla škola dobře a nudila se tam. Když při nemoci zjistila, že doma to zvládne mnohem rychleji, chtěla po mámě domácí vzdělávání, aby stíhala víc kroužků To byla teda na prvním stupni 

continuity je to i typem dítěte. Ségra má teď v 15 každý den minimálně jeden kroužek, druhá ségra na tom byla stejně. Já mívala akorát dva tréninky týdně.

Offline Garfie
28585 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 10:03

continuity Jenomže moje si program moc neorganizuje, nejraději je zalezlá doma, čte si, kouká na filmy nebo poslouchá muziku. Jako já vím, že to je taky program....ale uvítala bych, kdyby byla trochu společenštější. Teď o víkendu tady měla poprvé kamarádku na přespání a to jen proto, že měla narozeniny a my vypadli na noc pryč. (a kamarádka prý konstatovala, že máme "velmi evropské" bydlení, nevím co tím myslela!

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 11:11

Garfie

Ti introverti to tak mají. Ta moje sice doma nesedí, ale jde se třeba projet na kole, nebo se projít sama do Prahy. Občas se se mnou sveze do bazénu si zaplavat. Zároveň chce nějak víc pomoct organizovat skautské výpravy + začít dělat časopis. Do toho úplně nová škola, na to taky potřebuje prostor.

Já si myslím, že je to dobře, jak to je. 

Škola rozhybala i mladší, léto dost prozevlovala, ale ve čtvrtek jsem dorazila že sluzebky a tam upecenej perník a uklizena kuchyň!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 11:47

continuity každý to má jinak a je to v pohodě, ale zrovna moje introvertní ségra má kroužků několik. Jí vyhovuje stabilní kolektiv a pak má něco individuálního.

Offline Garfie
28585 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 13:45

Evaeva continuity Já mám právě takový pocit, že dcera v tomto zrovna na ten přesun do JP doplatila, já vím, že k tomu má sklony, ale v Česku měla takové ty kamarádky "od školky", sestřenice, skautskou partu, jezdila na výpravy, na tábory....prostě už byla v tom kolektivu usazená a měla tam své místo. Tady nic takového nemá a prožije tady ta důležitá pubertální léta. No ale nenadělám nic. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 14:02

Garfie no jo, něco tím získá, něco ztratí

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 15:29

Garfie No ale to je skvělý, 30,45 nebo šedesát. To skupinový hraní dá člověku kolikrát víc jak sólo hodina. 

Offline Lamicka
14201 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 16:26

Sweet Potato to je skoda, napsala bych o suche variante a taky mozna info, ze situaci budou monitorovat a vcas vyhodnocovat. Oni se asi neboji deste, ale  zaplav, kterymi vsude strasi.