Mermaid Dekuju za uklidneni, snad mas pravdu. Ja obecne na predpovedi moc nedam, ale tady se vsechny vzacne shoduji :-D.
Stěžovací vlákno
Já používám Morecast, pokusné jsem.zadala Krétu a

Raduza No Ja tam zadala Korfu a pokračují v modleni :-D. 
Ja tem Norum dost verim, vetsinou jim to vychazi. Trochu se ta predpoved pro nas zlepsila, ale 5 dni nebo tyden je jeste docela dlouha doba. Stejne je to fuk, proste jak bude, tak bude, nic s tim clovek nenadela, leda ze prihodi do kufru mikinu a teply ponozky.
Vari ono to tak tři dny dopředu většinou vychází, dal už je to jak kdy. Já myslím, že nebude tak zle. Koukat u more jak prší je blbý.
Nicméně pro zdejší podmínky jdu aktivovat podzimni satnik. A už se fakt těším.
Kokoska pokud doma zapomenes plavky a zabalis ty mikiny a fusekle, určitě bude pěkně. ![]()
Vari to vypadá spíš na nějaké odpolední bouřky, to zvládnete.
KokoskaNorům to vychází, ale tak ty tři dny (a ještě obvykle prší o dost míň - ukazuje to totiž pravděpodobnost v jednotlivých hodinách), ale na těch pět a víc dní to spíš nesedí než sedí. Například ještě ve středu hlásili na příští týden pořád hic a teď hlásí déšť a ochlazení.
Varipredpovede viac ako 2-3 dni dopredu sú dosť nespoľahlivé, to hovoria aj meteorológovia. Z tej fotky predpovede, čo ste dali, nevyplýva, že bude pršať cez deň, pokojne sa to môže vypršať v noci, tiež to nevyzerá podľa tych úhrnov na celodenný trvalý dážď každý deň. Úhrny okolo 3 - 4 mm sú nízke. Veľmi záleží aj na tom, kde presne budete, aký je tam reliéf krajiny, ktorý ovplyvňuje prúdenie vzduchu. Viackrát sa mi stalo, že podla predpovede bolo riziko zrážok aj 60-70 % a nepršalo vôbec.
Chcela som povedať, že to nebude také zlé. Možno nebudete mať po celý čas slnečné bezoblačné počasie, ale podľa tej predpovede to tiež nevyzerá na trvalý dážď každý deň. Držím palce, nech vám počasie vyjde. A ak bude pršať, nech neprší veľa a každý deň.
Norové myslím rusili nějaké monitorovací stanice a ty jejich předpovědi už dávno nejsou co bývaly. Koukám na Windy a nejhorší vypadá úterý, kdy přejde nějaká fronta, jinak je to vše maximálně modré, což je často, že se to v teple vypaří než to padne na zem. Úplně bych trvalý dezd celý týden v tomto ročním čase nečekala.
Byly jsme takto na pevninském Řecku cca stejný čas a jeden den strašně chcalo a jeden den jsme ještě jeli do Meteory. Jinak jsme se normálně koupali. Ještěrky nevím, ale s dětma mi trochu pod mrakem přijde vlastně i lepší. Teplota cca odpovídá tomu, co máte v těch předpovědích, to spíš bude konečně trochu fajn než na mikiny a bundy.
Pche, vy skuhralky.
Až vás bude bolet zub tak, že nebudete vědět jestli je to ten nahoře nebo dole a třeštit vám z toho bude půl hlavy... a až si k tomu v ranních mrákotách (protože se kvůli zubu vůbec nevyspíte) ukopnete malíček, kterej se okamžitě změní v pěknou bakuli... pročež nebudete moct ani chodit - a to při vědomí, kolik je dneska zrovna akcí který jste chtěli obrazit... tak teprv budete mít proč skuhrat!
Tak kdo je největší chudák na celým světě?! ![]()
edit: A to vám ještě čokl zeblije a zesere půl bytu ![]()
barbucha Ty umíš žít prostě! (lituji)
barbucha nojo, zase vyhravas!
continuity mne to teda ukazovalo podobne i windy a ventusky, ale jak jsem psala, jeste je cas, aby se to zmenilo, ja jedu az v noci na ctvrtek. Doufam, ze ne k horsimu!
barbucha chudák milostpán!
barbucha a co třeba na úplným začátku zážitkovýho pobytu (na pozvání, takže zadarmiko) v Krkonoších přeletět řidítka u elektrokola, zlomit si loket a pár žeber, sedřít půl těla o asfalt a tím kolem ještě dostat herdu do zadku. A ten krásný slunný víkend strávit v Trutnovským špitálu místo výletu na Pomezky, neomezeným wellness, drinky ve skybaru...
andulka01 au![]()
#andulka01 Fíha. Lituju strašně moc.
andulka01 uff tak to je slušný. Hlavně dobře srůstej!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí