Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lamicka
14201 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 16:28

continuity ted si predstav, ze ja mela 2 roky takoveho sefa a zatimco ja jsem pryc, tak on tam porad sedi, na co sahne pokazi, porad nic nevi a spoleha na me 2 byvale kolegyne. 

Pritlac na nej. Tohle je pro zbytek tymu desne demotivujici. 

Offline Lamicka
14201 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 16:31
Reakce na Garfie:

"mami to je v pohodě, to dám, já jsem spíš zvědavej, jak budu stíhat školu!!!!"

​ti nasi kluci jsou si fakt podobni! syn mi ted rekl, kdyz jsem mu rikala, ze fotbal se mu tam opravdu nevejde, ze pohyb je dulezitejsi nez ukoly a stejne je  casem zakazou, protoze v Polsku uz se tak stalo.

Offline Lamicka
14201 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 16:45

Neni to stiznost, spis povzdech. Dnes mi napsal muz, ze delaji na dulezitem projektu a zatimco oni na tom makaji dnem i noci, tak se vsichni vsude chlubi, jak k tomu prispeli. Uz jsem bouchla a zeptala se ho, kolikrat jsem mu rikala, ze by to taky, krome remesla, chtelo nejaky marketing a PR. Nepotrebujeme, nechceme... a to jsem mu v dobe, kdy jsem byla na rodicaku, a jeste to umela, nabizela, ze to pro ne budu za par kacek delat. Ne. Tak uteklo par let a oni se najednou divi, ze nikde nejsou videt. Maji skvele projekty, ktere ovsem nikdo pod jejich jmenem nekomunikuje. 

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 20:39

Lamicka no tak šéf to je ještě jinačí liga.

No uvidíme, takto to určitě nenechám, na to jsem už příliš stará. Dneska jsem rozdělila odpovědnosti trochu jinak než jsem měla původně v plánu a uvidíme, kdo co a jak zvládne..

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 11. zaří 2024 00:07

Kan Jo, je to fajn. Akorát jsem si loni říkala, jak je to fajn, že hraje v podstatě 5x týdně, 2x mají hudebku ve škole, 2x jazz band a jednou soukromou lekci....že nebude muset trénovat doma, ale pak se ukázalo, že v každém z těch uskupení hrají něco jiného a všude mají koncert, takže to musí znát, v soukromé lekci na konci mezinárodní zkoušku, no pěkná pakárna!

Lamicka

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 11. zaří 2024 17:23

Ja bych si tady chtela postezovat na workoholiky. Toho v praci uz jsem castecne vyresila, ale nevim co s tim doma. Jako ja vim, ze na to, ze to neni OK si musi prijit kazdy sam,aby to zmenil, ale trpim u toho. Cert vem dovolenou na kterou jsme neodjeli, to je to nejmensi, ale obavam se, ze to skonci brzo nejakym kolapsem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. zaří 2024 18:21
Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 11. zaří 2024 18:47

Černá kočka držím palce

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 11. zaří 2024 19:21

Černá kočka lituju te, mam to doma. Zatim jsme teda vzdycky odjeli, ale pokud to nebylo letecky, misto rano jsme dost casto jeli v pozdnim odpoledni. Je to trochu na nervy, planovat zivot podle prace.

Offline miuu
413 příspěvků moje polička 11. zaří 2024 19:57

Černá kočka Až zjistíš co s tím, tak se ozvi, zajímalo by mne to. Protože u nás všechno funguje jen chvíli.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 11. zaří 2024 19:58

Kokoska tak normální zaměstnanec musí pořád plánovat život podle práce, protože jaksi ten zaměstnavatel má rozhodovací pravomoc i právo veta 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. zaří 2024 20:30

Mermaid ale ne ze dne na den. Nebo tě nemůže nutit vrátit se z dovolené předčasně. (Asi vyjma nějakých mimořádností )

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 11. zaří 2024 20:34

Mermaid kdo nezazil, nepochopi

Offline Raduza
příspěvků moje polička 11. zaří 2024 20:44

Kokoska já chápu a mám doma taky. Přesně,  pokud neletime a odjezd je plánovaný řekněme v poledne,  vím,   že ještě v pět odpoledne mám času dost.  Uz jsem to vzdala.  I na té dovolené sedí minimálně dopoledne u ntb.

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 11. zaří 2024 21:28
Reakce na Evaeva:

Mermaid ale ne ze dne na den. Nebo tě nemůže nutit vrátit se z dovolené předčasně. (Asi vyjma nějakých mimořádností )

​Samozřejmě, že může. Není to zas upraveno nějak přesně, má se za to, že by to mela být poslední možnost, ale spíš je ochranou v tomto případě, že musí zaplatit vzniklé náklady nebo mu prostě než ednes telefon, než cokoliv jiného. Znám firmu, kde se to dělo ne úplně výjimečně. 

Udělat to šéf mne, obratem tam nesu výpověď, ale udělat to opravdu může. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 11. zaří 2024 21:31

Raduza ano noťas jede vzdycky s nama a vecery jsou pracovni. A telefony se taky berou skoro vzdycky, to mi vadi moc, ale nenadelam nic.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 11. zaří 2024 21:52

Kokoska a pak jsou jeste jedinci, kteri na dovolenou nejezdi vubec. nikdy.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 11. zaří 2024 22:07

viktorka_od splavu tak to uz je uplne v haji.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 12. zaří 2024 05:20

Kokoska Workoholika jsem nezažila, to máš pravdu. No já zase neznám takové to, zavřu za sebou dveře od práce a čistá hlava, jak máme stejnou práci, tak ty naše případy řešíme i v mimopracovní době, u vaření, cestou na nákup, na dovolené...oprostit se od toho neumím(e)

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 09:12
Reakce na Mermaid:

Kokoska tak normální zaměstnanec musí pořád plánovat život podle práce, protože jaksi ten zaměstnavatel má rozhodovací pravomoc i právo veta 

​Pořád je ale na tom zaměstnanec líp než podnikatel (což je podle mě Kokoska manžel). Protože ano, může mu zaměstnavatel asi nařídit, ať se z dovolené vrátí, ale u většiny profesí se to nestává... ve Škodovce prostě sundáš montérky a jedeš na dovolenou a po fabrice ani nevzdechneš. Podnikatelé nejen na tu práci můžou myslet, ale ještě ji (ve většině případů) můžou kdykoliv kdekoliv vykonávat!

(Já se rozhodla, že prostě nechám počítač doma. Na mobilu se překládat nedá. Tak mi držte palce )