Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline notna
9460 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 15:24

continuity To držím palce, at k tomu škola přistoupí nějak rozumně. Chápu, ze tohle clovek dítěti zkazit nechce.

Offline olte
755 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 15:31
Reakce na Samantha:

​Kouřová clona, blíží se volby... 

​no tak to řekni lidem, kteří bydlí v zátopové oblasti

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 17:04

andulka01také to konečně vypadá alespoň trochu jak má krizový management vypadat a třeba z toho vyvázneme líp než před těmi lety. 

Všechny modely se shodují, že to bude průser, drobná neshoda panuje jen v tom, kde přesně. 

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 17:12

notna no takže jižní Čechy, přišel email od ředitelky, že mluvila se starostou, obec počítá s případnou evakuaci I našeho objektu v záplavové zone Q20.

Někteří lidi fakt nejsou normální. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 17:28
Reakce na olte:

​no tak to řekni lidem, kteří bydlí v zátopové oblasti

​Uff... nedělejte ze mně necitu. 

Myslela jsem to tak, že před volbama novinářům každé rozptýlení dobré. 

A dál to vysvětlovat nebudu, buďto to čtenář pochopí nebo to nebo to nemá cenu pitvat.

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 17:38

continuity tak držím palce

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 17:42

andulka01 pry susice hlásí, že to bude v pohodě a teď tam vůbec neprší. Myslím, že před týdnem tam dokonce svítilo slunce. Tvl to jsou argumenty!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2024 17:42

continuity a stejně jedou, jo? To je fakt ani Rakušanovo zrušte akce je nepřesvědčilo?!

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 17:44

Evaeva

Copak by se mohlo stát. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2024 17:56

continuity jako evakuace je určitě stmelí a vzpomínat na to budou i na srazu po padesáti letech, ale k IZS to není moc fér, no.

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 18:08

Evaeva no asi tak. Tady má máslo na hlavě i starosta si myslím. No já ji nějak vybavím, i pro případ, že zůstanou bez proudu a bez vody, krámů máme doma dost. 

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 18:15

continuity Sušice bude asi v poho, ale i tak. Ještě ten vítr. A moc doufám, že se jich to nedotkne a užijou si to nejlepší

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 18:21

continuity a ano, takhle se mi líbí komunikace krizového managementu, konečně. I kdyby se nic moc nestalo, tak byť jako cvičení je to přínos.

Offline continuity
43193 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 18:29

andulka01 no přesně, vzdyt se po lidech zas tolik nechce, aby si zbalili doklady, koupili vodu a uklidili na dvorku. Nepříjemné jsou ty zrušené akce, ale je otázka je kolik lidí by tam v dešti přijelo, kdyby se nezrušily. 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 18:35

No my jsme v sobotu pozvaní na svatbu, lokalita je kousek od řeky, tak jsem zvědavá...

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 20:38
Reakce na continuity:

notna no takže jižní Čechy, přišel email od ředitelky, že mluvila se starostou, obec počítá s případnou evakuaci I našeho objektu v záplavové zone Q20.

Někteří lidi fakt nejsou normální. 

​No nazdar! Clovek si mysli, ze v takových situacích jsou ti, kteří tu situaci nepochopili nějakého mdlejšího ducha. Ředitelku gymnázia by v tom clovek nečekal.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 12. zaří 2024 21:02
Reakce na Aranel:

​Pořád je ale na tom zaměstnanec líp než podnikatel (což je podle mě Kokoska manžel). Protože ano, může mu zaměstnavatel asi nařídit, ať se z dovolené vrátí, ale u většiny profesí se to nestává... ve Škodovce prostě sundáš montérky a jedeš na dovolenou a po fabrice ani nevzdechneš. Podnikatelé nejen na tu práci můžou myslet, ale ještě ji (ve většině případů) můžou kdykoliv kdekoliv vykonávat!

(Já se rozhodla, že prostě nechám počítač doma. Na mobilu se překládat nedá. Tak mi držte palce )

​Myslíš, že zaměstnanec práci i ve svém tzv. volném čase nevykonavá? Právě, že jo, akorát z toho vůbec nic nemá, jen ho k tomu nutí určitý pocit zodpovědnosti a povinnosti. A ne, ve Škodovce fakt nepracuju, ale asi bych podle všeho měla 

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 07:45

Mermaid tak samozřejmě jsou obory, ve kterých jdeš domů s čistou hlavou, nepředpokládám, že popelář ve svém volnu bude přemýšlet jak lépe nasadit popelnici do držáku, nebo pokladní, jak příště namarkovat lépe a rychleji.
A nebo taky ne, jsem zaměstnanec, ale z povahy svého oboru v podstatě trochu pracuju neustále, podněty přicházejí furt, ale není to z pocitu zodpovědnosti a rozhodně ne povinnosti... prostěmě má práce baví a chci ji dělat dobře.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 08:00

Fakt mě překvapuje, kolika lidem přijde úplně v pohodě otřít o vás svůj mokrej deštník v metru, když vystupují z trojsedacky. Hlavně že do poslední vteřiny koukají na mobil, pak se hlava nehlava zvednou a osprchujou vás

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 13. zaří 2024 09:16

žluťásek mně zas, že lidem s těmi dlouhými deštníky s deseticentimetrovou špicí na konci, nedochází, že když jdou po schodech nahoru (do autobusu, v metru), tak tou špicí šermují těm za nimi před obličejem. Dnes jsem málem přišla o oko.