Sweet Potato s ohledem na vývoj počasí a výzvy IZIS bych ale celkem zvážila přesun té výpravy na jiný termín. Hasiči budou mít plný ruce práce i tak, než ještě odněkud zachraňovat skupinu dětí. Ono stačí, když se rychle rozvodní dva potoky a už můžou být odříznutí, má foukat a není doporučené lézt do lesa, můžou být přerušené dopravní cesty... Já bych to odpískala, pokud nejedou někam hodně na západ.
Stěžovací vlákno
andulka01nemůžeš to napsat k nám do skoly?
Sweet Potato s ohledem na vývoj počasí a výzvy IZIS bych ale celkem zvážila přesun té výpravy na jiný termín. Hasiči budou mít plný ruce práce i tak, než ještě odněkud zachraňovat skupinu dětí. Ono stačí, když se rychle rozvodní dva potoky a už můžou být odříznutí, má foukat a není doporučené lézt do lesa, můžou být přerušené dopravní cesty... Já bych to odpískala, pokud nejedou někam hodně na západ.
měli jsme jet na vikend do Brd a přesně kvůli tomuhle jsme to zrušili... budou mít všichni dost jiných starostí... a ta případná záchrana někoho, kdo by to nepotřeboval, kdyby respektoval varování, mi přijde prostě zbytečná
continuity a kam jedou? Mě to varování přijde jako dostatečně důrazné, zejména organizace typu škola by to měly brát fakt vážně...
continuity já nejsem žádnej panikář, ale tentokrát to vypadá, že to meteorologové myslí vážně. Nevzpomínám si, že by někdy bylo kvůli počasí takové haló.
Raduzavždyť já vím, jenže s tím nemám co udělat, pokud půjde půl školy na adaptační kurz a já přinutím dítě zůstat doma, tak mi to za A nikdy neodpustí a za B ji ty začátky v novém kolektivu dost zásadně zkomplikuji (ona je dost introvert a nenavazuje ty vztahy úplně snadno, naposled ji díky covidu trvalo nalezení nové tlupy rok a půl a toho bych ji ráda ušetřila).
andulka01 no ale musí škola a ta zatím preplanovala vlak kvůli výluce na trati - možná i program, ale ten byl v tajnosti i předtím, takže nevím nic.
continuity já nejsem žádnej panikář, ale tentokrát to vypadá, že to meteorologové myslí vážně. Nevzpomínám si, že by někdy bylo kvůli počasí takové haló.
Kouřová clona, blíží se volby...
continuity A nebudou jen sedět někde na chalupě? Dcera na adapťáku byla minuly tyden ještě za hezkého počasí a ač byli v horách, většinu času byli v penzionu nebo u něj. Hráli, hry, vedli hovory apod.
Kouřová clona, blíží se volby...
OMG! Tohle napsal jeden známý mému muži, který od středy řeší rušení jedné akce zadruhou ![]()
continuity chápu, tak ať to děcka přežijou pokud možno v suchu.
ty to vždycky rozštípneš ![]()
Samantha jo, vrtěti psem už mi taky přišlo na mysl ![]()
Pinot Noir jakože by "ti oni" podplatili hydrology?
tak jasně, Fyjalo octup!
Já jsem naopak hodně ráda, že konečně jsou schopni varovat dopředu, věcně a bez hysterií. Nebo snad zase chceme pohodičku ala Svoboda, nic se neděje a pak probuzení do šesti metrů vody? Jen ať to počasí lidi začnou brát trochu vážně, ať se ti, co maj postaveno nebo maj bordýlek na zátopových místech aspoň zamyslí.
andulka01 Samozřejmě! Pak se Fiala za setrvalého mrholení vyfotí ve větrovce u pytle s pískem, jak to dokonale zvládl, a preference porostou! ![]()
andulka01ježiš, neber to tak vážně.
Aranel OK, tak si povíme v pondělí. Budu ale celkem ráda, když pravdu mít nebudu.
Pinot Noir sorry, uklízela jsem (u cizích i blízkých lidí) po všech velkých povodních a nic pěknýho to nebylo. To braní na lehkou váhu mi fakt nedělá dobře.
andulka01 tak já 97. žila na Moravě, že jo. Děti na škole v přírodě bych třeba nepustila.
notna no původně fakt neměli sedět vevnitr a na tu chalupu trefit nějak sami lesem. Ale musím se doma podívat, kde to přesně je, možná budou dostatečně na západ. Jsou tam GPS souřadnice a www odkaz na objekt + vlak někam směrem na Plzeň a další dva přestupy, tak nemám moc tušení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí