andulka01 Já si zase říkám, že mi to nikdo nezaplatí, abych si tahala práci z korporátu domů. Něco jiného je druhá práce, což je vlastně koníček, chodím ve svém volnu na šišky, suším slaměnky a bodlaky, tam je to prostě relax.
Stěžovací vlákno
continuity vzdyt v jiznich cechach se to toci od noci
i ta nase mala ves vydala varovani.
Lamicka ona teda Sušice je v Plzeňském kraji, takže západ, ale dobře to tam asi nevypadá.
Myslíš, že zaměstnanec práci i ve svém tzv. volném čase nevykonavá? Právě, že jo, akorát z toho vůbec nic nemá, jen ho k tomu nutí určitý pocit zodpovědnosti a povinnosti. A ne, ve Škodovce fakt nepracuju, ale asi bych podle všeho měla
To já tě neposílám do Škodovky, ale "určitý pocit zodpovědnosti a povinnosti" bude spíš v nastavení osobnosti.
A ne že by plno lidí nemyslelo na práci i doma, trávíme tam dost času...
Raduza jo, mas pravdu. U nas v rodine se porad rika "na jih", tak mi to obcas nedojde![]()
continuityono už je červené skoro všechno, snad kromě Karlovarského kraje
V kontextu současného počasí mám takovou stížnost spíš pro pobavení, hádejte, kdo si na tenhle víkend s asi měsíčním předstihem zamluvil tepovač, protože chtěl vyčistit nejenom sedačku a křeslo, ale i auta, kočárek a všechno čalouněné doma? Tak na auta nedojde, protože ty parkují pod širým nebem, a doma zkusím asi jenom tu sedačku, která to potřebuje nejvíc, a budu se modlit, aby než uschne, dřív nezplesnivěla ![]()
continuityno vyvíjí se to rychle a ne k dobrèmu. Má pí ředitelka taky vymyšleno, jak se pak dostanou při celorepublikové povodni domů? Budou zavřené komunikace u řek, mosty kvůli stabilitě, vlaky budou kolabovat...
andulka01 řekla bych, že je evakuují do nějaké tělocvičny a budou čekat, až to opadne. (Osobně jsem zažila v Sušici, muhehe. Vodácký tábor před 100 lety, v 8 večer přijeli hasiči, že bude velká voda, v 10 už se po tábořišti brodili po kotníky.)
Mohučanka já jsem jezdila do Sušice leta letouci na letní tábory a bylo skoro pravidlem, že se rozlila Otava, popadaly stromy a řešila se evakuace. Přesně, z pohledu ditete na to vzpomínám jako na dobrodružství, ale byt v kuzi tech odpovednych osob....Držím palce, ať na to nedojde...
Myrtila my to taky zkusili, než se narodilo mimino a nějak mě to neoslnilo, všechno bylo cca v původním stavu a ještě k tomu mokrý ![]()
A komu se zítra vdává dcera? No, vedro jsem nechtěla, ale tohle je celkem na víte co![]()
Vilemina víš jak, prší štěstí
doufám, že to nemají venku a že nemáte příbuzné po celé republice
Vilemina Naprší jim štěstí ![]()
andulka01 Zrušila to, samozřejmě.
Vilemina to je mi moc líto ![]()
andulka01já už to nechci moc komentovat, protože se pokaždé naseru. O dítě se nebojím, je celkem otrla, zbalila si celovku, powerbanku a rezervní vodu, noc o hladu na parketách v tělocvičně ji spíš zoceli a zkušenost, že může přijít živel mimo kontrolu je v pubertě k nezaplacení. Úplně teda nečekám, že budou nějak odkládat evakuaci nebo něco podobného. A pokud tam zůstanou viset, no tak z jedné noci budou noci tři.
Štve mě to kvůli hasičům a záchranářům, kteří budou mít zbytečně na starosti dalších 100 lidí, ne kvůli těm dětem.
Mohučanka nojo, akorát se hasiči budou starat o partu detí, které tam vůbec nemusely být, než aby šetřili síly pro místní. S ohledem na aktuální vývoj (varování rozšířeno i na Sušici) bych prostě dítě ze zájezdu odebrala, adaptace neadaptace.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí