andulka01 Já jsem proti konání té akce, ale pokud se nevzepřou všichni rodiče ( je to problém, oni se zatím neznají), tak bych dítě poslala. Kdyby na sebe měli kontakty, věřím, že by se domluvili. Ale v tuto chvíli je na prvním místě moje dítě a pokud chce jet, poslala bych ho.
Stěžovací vlákno
Torrah Moc držím palce.
Torrah Ať to dopadne dobře ![]()
andulka01 Tak oni mají máslo na hlavě i ty lidi z krizového štábu, kde lidi ze záchranných složek asi jsou, když ředitelce napíší přijeďte, počítáme s váma, zahrnuli jsme vás do evakuačního plánu. Zrovna na tyhle bych spoléhala, že jí napíší, zůstaňte doma.
Pinot Noir Adapťák je fajn, ale určitě se dá kolektiv stmelit i bez něj. Jenže ztížit nástup na nové škole dítěti v pubertě, to nechceš. Obzvlášť, pokud chce jet. To už není malé dítě, kterýmu to zakážeš.
Díky všem. Zatím má Svitava něco přes dva metry, když jsem šla domů o půl sedmé od vlaku, vypadala takhle: (Ovšem předpoklad je, že vodní sloupec bude mít přes pět metrů).
Je tam ještě dost výšky nahoru, než se naplní. Lámat se to má v pondělí v noci. 
Vilemina to chápu! Věřím, že si to všichni užijete i tak. Přeju dceři a nastávajícímu dlouhý spokojený život.
Mrakoplas zatím zůstáváme doma. Ono je to tu tak, že řeku od nás odděluje vlakový násep. Ovšem pod tím náspem jsou samozřejmě podjezdy, minule to prolilo tudy. Nicméně zatím se tu o evakuaci nemluví. Zítra zapytlujeme co půjde a budeme se rozhodovat podle stávajícího stavu. Blbý je, že máme ty čtyři kočky, které netuším, jak bych evakuovala, když máme dvě přepravky a s Rozárkou dát nikoho nemůžu, protože by se vzájemně zabily. Tak nevím, no. Svírá se mi z toho trochu žaludek. Ale snad to nějak dopadne, třeba moc plaším.
Vilemina ať vám ta propršená svatba dopadne dobře! Určitě bude hezká i vevnitř, doufám, že nejste někde blízko nějaké vody, co by mohla napáchat škody.
andulka01 Já jsem proti konání té akce, ale pokud se nevzepřou všichni rodiče ( je to problém, oni se zatím neznají), tak bych dítě poslala. Kdyby na sebe měli kontakty, věřím, že by se domluvili. Ale v tuto chvíli je na prvním místě moje dítě a pokud chce jet, poslala bych ho.
Máš naprostou pravdu. Ta situace se by se určitě jinak řešila, kdyby se znali. A myslím, že by se našli i studenti, kteří by se bouřili. soudím podle dcery. Ona je velký diskutér, vyjednavač, na základce měla několik debat s učiteli, ředitelem buď za sebe nebo za parlament, ale teď na nové škole se zatím neprojevuje, je poznat, že to ještě není úplně místo, kde se cítí samasebou.
Torrah myslím na tebe moc ![]()
Torrahdržím palce ![]()
Torrah Ať je u vás dobře ![]()
Torrah
myslím na vás!
999 nechápu ředitelku a nechápu rodiče, právě jsme 100 dětí naučili, že zneužití záchranných složek je naprosto ok. Ale hlavně že budou stmelení už tento víkend, protože týden by to fakt nepočkalo
úplne presné!
Torrah a další díky všem, budem ve Vršovicích![]()
Děkuju vám všem. Zítra sem zas dám fotky, jak to u nás vypadá dál. Nejhorší má být noc z neděle na pondělí. Pořád doufám, že se třeba ty nejhorší scénáře nenaplní. Ale aspoň se snažíme něco dělat.
Tak u nas uz pekne fouka. Zrovna spadl velky strom pres hlavni silnici do Bedrichova. Tak davejte vsichni pozor. Torrah drzim moc palce, budou to nervy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí