zachytila jsem si náramek o oblečení a přetrhla ho ![]()
Stěžovací vlákno
Může se už to počasí zlepšit?
Ne nemůže, je hnusně kvůli tomu, abych nemusela jít běhat:-D.
Já mám doma běžeckej pás, ale nechce se mi se psem, dávám počasí palec hore!
A pes by sa nevybehal na bežiacom páse?
Kdo že to tu před časem zmiňoval trylkující ptáky po ránu? Dneska mě v sedm ráno, když jsem ještě opravdu nechtěla vstávat, vzbudila hrdlička, která se rozhodla mocně cukrovat celou hodinu jak flašinetářova opička![]()
. Fakt jsem litovala, že nejsem Spiderman, protože jsem měla sto chutí na tu lampu vyšplhat a zakroutit jí krkem![]()
.
Určitě by se vyběhal, ale blbý by bylo, kdyby tam i udělal hromádku ![]()
Jáááj, to mi nedoplo...
Zlepšit asi ne, ale brzy se ještě zhorší ![]()
Teraz sa budem báť dňa,kedy sa mi vypáli žiarovka
Každopádne súcitim s Tebou a dúfam,že budeš čo najskôr ok.
PS:kúp si radšej žiarovky do zásoby ![]()
To si nás nepotešila...Ale aspoň ešte využijem kabát,čo som si nedávno kúpila (snažím sa v tom nájsť niečo pozitívne,keď už nás v oblasti počasia nečaká v najbližších dňoch nič pozitívne)..
@pecka No, tu na stredu hlásia 1 stupeň cez deň a -5 v noci. To sa mi teda vôbec nepáči. ![]()
Ajaj, to je smola. Ako píše pecka, žiarovky do zásoby. Každopádne potľapkávam a prajem skoré uzdravenie ![]()
Ja si nedavno chtela jeden objednat, ale usoudila jsem, ze ho nevyuziju a do podzimu zhubnu prece. Paradne bych ho vynosila.
Což o to, že bude zima. Ale tady zase pomrznou všechny stromy, takže letos zase nebude ovoce. Už si na to začínáme pomalu zvykat. :(
Taky jsem si měla nějaký nový koupit, protože ty, co nosím celou zimu už nemůžu ani vidět ![]()
paktofonika a ve středu má sněžit...jako mám sníh ráda, ale ne v půlce dubna ![]()
tohle je hrozný a už je to fakt několik let v kuse :-(
To je na tom najhoršie.Príroda v posledných rokoch je to ako na húsenkovej dráhe.Pár týždňov dozadu bolo 25,skoro leto a teraz toto...![]()
Jestli ve "svým věku" nemáte vrásky, tak se s klidem můžete mazat i omaštěnou vodou, protože důvod toho bude úplně jinde, než v krému. A nás ostatní už asi nic nezachrání ![]()
Dadoo Jiná Realita pecka paktofonika dakujem za podporu, vyzera to, ze antibiotika zabrali/zaberaju a neskoncim na chirurgii :-) aj ziarovky su uz vymenene a nakupene :-) a od analgetik som prijemne letargicka :-D az tak, ze som si dnes objednala infantilny ruzovy batoh s motivom psov
budem ho nosit na cvicak, samozrejme.
stavim sa, ze pri mojom stasti u nas zacne snezit uz v noci...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.