Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 15. dubna 2017 19:31
Reakce na Dadoo:

No, to sou ty slavný bione, jak tu někdo velebil ty šampony? Myslím, že pro ně platí to samý, co pro ostatní, sou lidi, kterým sednou a vyhovují, určitě nejsou o to zázračnější oč sou levnější..

Offline viktorka_od splavu
49359 příspěvků moje polička 15. dubna 2017 19:49
Reakce na Solathis:

já bych řekla že prostě V TÉ CHVÍLI jsi to měla jak jsi to chtěla mít - a kdyby tě někdo přesvědčoval jak je to zlý a že to máš hned skončit, tak bys ho stejně neposlechla. prostě si k tomu každá musí(me) dojít sama. blbý teda je, když jedna dostane co chce a okolí jí to ještě chválí... a když se to pak "nějak" zvrtne, nemá smysl si stěžovat, protože by tomu stejně nikdo nevěřil

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 15. dubna 2017 20:08
Reakce na Dadoo:

Ve smyslu, že Vám po Bione zmizely vrásky? No, tak asi jo, zázraky se dějí. 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 15. dubna 2017 20:16
Reakce na whiskas:

@ounz

Kdybych měla hluboké, výrazné vrásky, tak by asi úplně nezmizely, nevím.. Já si všimla ochabování pleti a náznaku drobných, pavučinkových vrásek. Už jsem se připravila na to, že se s nimi budu muset smířit, že už je to tady. A dneska vidím, že mám pleť zase vypnutou, a ty jemné pavučinky zmizely. Jasně, že napětí pleti není jako ve dvaceti, ale já jsem maximálně spokojená. 

Já si na vrásky nestežuji, protože je nemám.

Jen jsem přesvědčená, že ty nejdražší krémy nejsou o tolik účinbější, o kolik víc stojí. Marketing a sláva značky něco stojí. Současně neříkám, že všechny levné jsou lepší, než všechny drahé. A všechny drahé nejsou lepší, než všechny levné. 

A určitě si myslím, že ten nejdražší neznamená, že je nejlepší.

Já a Bione jsme si prostě sedli  

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 15. dubna 2017 20:19
Reakce na Dadoo:

Tak asi záleží na "formě" vrásky a z toho co popisujete, šlo spíše o "vrásky" způsobené suchostí pokožky? Protože, popravdě, hlubokou, klasickou vrásku neodstraní žádný krém, bohužel. 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 15. dubna 2017 20:25
Reakce na whiskas:

Já nevím, možná. Pleť mám dnes trochu sušší, ale já se prostě nepozoruji, neprohlížím, nehledám chyby.

Ráno v koupelně na sebe naplácám krém,  za deset minut se namaluji - místy máznu korektor, přepudruju se,  a večer si umyju obličej mýdlem. 1-2x za půl roku si pak namažu obličej na noc, protože si vzpomenu. Nic jiného nedělám.

Když dostanu nějaká mléka, vody, toniky apod. (protože si to nekupuju) obvykle to za čas vyhodím skoro plné.

Krémem se mažu jen ráno. 

To je veškerá péče o pleť. Vlastně to mám podobně jako s vlasama. Taky se s nima moc nemažu. Slouží mně, ne opačně. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 15. dubna 2017 20:28
Reakce na Dadoo:

Tak máte prostě štěstí a dobré geny, buďte ráda . Já jsem od Bione zkoušela jen šampon a kondicionér a za mě šílený propadák, od vůně, až po výkon. 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 15. dubna 2017 20:38
Reakce na whiskas:

Ty já nezkoušela. Jen ty krémy, protože si to koupila sestra i dcera a obě spokojené. 

Na vlasy jsem používala cca 2 roky šampuky, předtím vždy šampon, který mi právě padnul do ruky. Ted si myju cca půl roku?  nějakým fialovým šamponem, aby mi nežloutly melíry, a stejně kondicionér. Ale.. jak se to jmenuje, si nepamatuji. Jít dnes do drogerky, hledám NĚCO na melíry  Ale s melíry mi vlasy přijdou taky trochu sušší, tak si do nich po umytí vtírám nějaký olej. Takový oranžový. 

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 15. dubna 2017 21:22
Reakce na Dadoo:

S tím druhým dlouhým odstavcem souhlasím 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 15. dubna 2017 23:24
Reakce na Dadoo:

Taky si občas říkám, jestli by nebylo jedno, kdybych si místo těch drahejch krémů plácala na obličej indulonu. Ale šampuky mi teda těžce nesedly, měla jsem vlasy jak seno, vysušené a skoro neučesatelné.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 08:12
Reakce na Ounz:

dakujem za tento pohlad nestrannej osoby. za chudacika som ju prestala mat uz davno - jednoducho je to v istych veciach strasna truba

ja neviem cim to je ale fakt asi pritahujem typy ludi co sa potrebuju emocne prizivit v akejkolvek forme a mna to len unavuje. extremny bol najma jeden pripad kedy som po rokoch neuspesnej pomoci takmer nevydrzala a vykrikla na neho tak to teda sprav a uz neotravuj ked o pomoc nestojis! no jasne ze som to nepovedala ale fakt som nemala od toho daleko. (vecne lutujuci sa jedinec a stavajuci sa do pozicie trageda to zaklincoval vyhrazkami o samovrazde). ked som mala mizerne obdobie ja tak som sa moralnej podpory nedockala. jedinec si isiel svoj tragicky pribeh ako obohrana paska. utla som kontakt po dlhom premahani a som za svinu. a nech. mne sa konecne ulavilo. po rokoch to vidim a tukam si na celo ze som tak neurobila skor

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 08:21
Reakce na Solathis:

tiez sa mi podarilo narazit na takeho typka. najskor sama pretvarka a po case sa zacali rysovat skutocne motivy a povaha. bezcharakterna svina a manipulator. nic neurobil bez toho aby na to sam akokolvej neprofitoval a ked videl ze u mna nedosiahne veci podla svojej predstay tak pretvarka skoncila a s nou casom aj on v mojom zivote. urobil vela hnusnych veci aj po rozchode a doteraz sa mi dviha tlak len si na neho spomeniem ze ako mozu existovat taki hajzli

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 08:25
Reakce na eless:

Tak tohle nezávidím. A určitě je dobrý něco takovýho utnout. Jako je normální z času na čas, když má člověk bad day, svěřit se třeba dobrý kamarádce, ne nadarmo se říká 'sdílená starost, poloviční starost' člověk si to stejně musí vyřešit sám, ale už jenom to, že ho někdo vyslechne je úleva. ALE nesmít bejt moc často a jen jednostraný a hlavně nesmí to bejt jen to stěžování pro stěžování, jakože ta osoba ve skutečnosti ty svoje problémy nebo 'problémy' řešit nechce, chce si jenom stěžovat. To začne bejt po určitej době pro toho chudáka, co to poslouchá vysilující. To je práce pro odborníka pak už. Taky máme jednu takovou v práci, bejt s ní těch x hodin nepřetržitě, to je síla někdy.

Takže myslet na sebe a rozhodně ne až na posledním místě. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 08:36
Reakce na eless:

Možná blbě řečeno, ale asi bych se zamyslela i nad tím, proč podobný lidi přitahuju. Já bych třeba to vaše nevyřčené vyřkla bez nejmenšího pocitu nelidskosti, nemám ráda podobné emoční pijavice. Ani nemyslím, že jste za svini, před kým, proč, nesmíte se nechat zatahovat do jejich životů, mávně te rukou a nazdar.

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 09:09
Reakce na Dadoo:

Já jsem taky byla z Bione nadšená, dokonce, myslím, jsem psala pozitivní doporučení ještě na MP. No a po půl roce mé nadšení opadlo spolu s příchodem periorální dermatitidy, kterou jsem si těmi krémy přivodila. Takže za mě krémíky za 80,- už nikdy.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 11:19
Reakce na zelene.oko:

Já mám taky mizernou zkušenost. Koupila jsem si loni v Bille, z nouze na horách, Bione a po 14 dnech jsem měla hrozný problémy se rty. Popraskaný koutky, totálně vysušený a bolestivý a nešlo se toho zbavit. Už nikdy víc tuhle kosmetiku nechci vidět. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 11:31
Reakce na Mutziputzi:

ja to viem- som proste dobrak a kazdemu sa snazim pomoct  

akurat som sa poucila casom a skusenostami a uz to neprehanam tolko kedze vidim ze u niektorych chronickych stazovatelov to nema zmysel. ked sa niekto chce len nechat lutovat dookola tak u mna s tym uz nepochodi. tam dam jasne najavo ze o taku pijavicu nestojim. vnutri ma to sice zralo ze som pre nich nakoniec ta zla ale zacala som byt v tomto sebec a mysliet na seba a nenechavat sa emocne vyzrat od druhych. bol to dlhy a narocny proces ale myslim ze uz je to lepsie nez predtym a ludom dokazem povedat nie

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 18:27

vcera mi dosvietila ziarovka na chodbe, sla som ju kupit do Tesca, kde som ju, samozrejme, zabudla kupit, lebo som sa zasekla v sekcii s oblecenim. zo zrkadiel v kabinke som chytila depresiu z toho, ako vyzeram a prisaham, ze som rozumela vsetkym pribratym zenam, ktore rezignovali a chodia uz len v leginach - PMS proste  kupila som si teda leginy, lol, na doma (zatial, looool) a zabudla kupit ziarovku. vecer som sa s poharom v ruke a v novych leginach roztrepala v tme na schodoch tak, ze mam obite obe kolena a modriny VSADE - nastastie som neprizabila ani jedneho zo psov, ktore sa mi motali pod nohami. leginy na pravom kolene roztrhane. rano som sa zobudila a robil sa mi absces pri uchu mam antibiotika, teplotu, nevyvencene psy a ziarovku som cestou z pohotovosti zabudla kupit... 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 18:53
Reakce na palahniukowa:

Vy tedy ale fakt nejste troškařka  Soucítím, máte snad vybráno. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 18:55
Reakce na palahniukowa:

tlapkám mocně, a chápu úplně všechno, včetně pocitu, že už budu nosti jen legíny.