na priamu otazku dostala celkom citlivu odpoved v podstate s mojim nesuhlasom na celu jej situaciu a dopadlo to tak ze sa strasne urazila a neozvala sa niekolko mesiacov. takze nechapem preco sa pyta ked sa naserie za nieco co pocut nechcela
Stěžovací vlákno
Ale ty vázy nebyly starožitnost, ty byly normálně z trhu. ![]()
Chápem....aj toho colníka...![]()
ľudia sú už takí...
nuž, tak proste nekomentovať a na otázku opáčiť "tak mi povedz, čo chceš počuť a ja ti to poviem".
Mne toto funguje.
tak na to je asi nejlepší "no víš, já bych ho nechtěla, ale když ti to tak vyhovuje.."
jsem kdysi znala dívku, kterou její přítel semtam "srovnal" pár po hubě... no, rozešla se s ním, ovšem pak se zas vrátila, prý když jí chlap aspoň občas jednu neubalí, není to dost chlap. atd. prostě některé ženské to mají jinak a nenaděláš nic
Já ti teď zrovna řeším...kamarádka (4 děti!!) lehce po čtyřicítce se zbláznila a zamilovala se do takovýho týpka...je to instalatér, hrozně nesympatický. Už to prasklo, ona chce odejít, řeší jen děti. Manžel je z toho na prášky, dělá co jí na očích vidí, jen aby si ji udržel. Ona toho pochopitelně zneužívá, doma se nechá obsakovat, přitom se "pořád nerozhodla", manžel se bojí prásknout do stolu, aby neutekla. Kdykoli jen lehce naznačím, že ten nový nestojí za to, tak vystartuje jak čertík z krabičky-vůbec ho neznám, jak se vůbec opovažuju ho hodnotit?
Už mám fakt chuť jí poradit, ať se sbalí a jde, jen je mi líto dětí a manžela (kterej pochopitelně má svoje mouchy, ale je úplně průměrně normální).
njn. s tím se fakt nedá nic dělat...
Já vím, ale úplně mě fyzicky bolí se na to koukat ![]()
obavam sa toho ze prisun informacii prestane len ked sa nebudeme vidat. co je velka skoda prist takto o kamaratku z detstva kvoli blbovi co jej vymyl mozog
No, vymyl mozek...já si myslím, že vymytím mozku to nebude.
Grrrr, peču beránka podle nového receptu a jen po drobném ochutnání syrového těsta mě ještě deset minut brní zuby ze sladkosti. To nebude k jídlo toto! Že já jsem se na to nevykašlala:-D:-D.
To jste dobrá, já si zrovna v Paříži nechala sebrat sýry, že jsou prý příliš "running".... No nebyly, a pak jsem viděla, jak si je úřednice vyndává z toho košíku a mlsně si je odnáší do své kóje![]()
a cim teda? lebo ja uz fakt neviem :D ani kvoli uzasnemu intimnemu zivotu to teda nebude (na to bol expert jej byvaly a o takych veciach sa aspon dobre rozpravalo
)
No, myslím, že to je tou ženskou, asi to takový chce mít. Moc nevěřím na ty teorie 'chudák ženská chlapem ovlivněná' většinou si to tak zaříděj záměrně, i když je vztah z mýho (kohokoliv jinýho) pohledu patologickej, a na jakýkoli i vyžádaný náhledy, pakliže neslyší to, co chtěj, reagujou až agresivně (vlastní zkušenost) anebo řeknou 'jo máš pravdu' a jsou v tom dál se spokojeným výrazem v obličeji. Nemalá část je v takovým mešuge vztahu, protože potřebujou trpět, hlavně před publikem. Teď sem to popsala zkratkovitě a nerada bych házela všechny do jednoho pytle, pracuju jen s tímhle konkrétním scénářem.
Pokud to jenom trochu de, pusť(te) to z hlavy a nedělej(te) si s tím starosti, nemá to smysl, myslím. Paní je dospělá, má vlastní hlavu. A pokud by to nešlo, tak já osobně bych omezila styk. (Času mám málo, vybírám si s kým ho trávím) Chápu, že je to asi dlouhodobá přítelkyně, ale i takový vztahy se můžou skončit.
Nesouhlasim, byla jsem v patologickem vztahu a videla jsem to az zpetne, s odstupem let pote, co jsem ze vztahu odesla. Jedine, co me snad omlouva je, ze mi bylo 17 a byla jsem mlada a blba. :-D
To se ale vůbec nevylučuje
Jinak já si stěžuju na tu debilní reklamu na Astrid s Maxovou, asi ale co od nich čekat co...
No, tak jedině dobře, že ste z toho pryč, ale tak nějak si trvam na tom, co sem napsala. (Sedmnáctiletá zneužitelná bejt může, ale taky myslím, že ne každá - a to nemá znít nijak špatně, aby bylo jasno, nic ve stylu 'může si za to sama' záleží na spoustě vecí, situace a tak. Já bych nerada zabředávala do složitejch diskuzí, tomu sem se právě snažila vyhnout) Tahle konkrétní situace, jak ji popsala eless , úplně řve tím, že to ta osoba má tak jak chce a taky to tak má. Ale samozřejmě neznám ji, takže určitý procento na hrubý omyl tu je.
A co konkrétně, nevěříte Vietnamcovi, že se mu líbí Češky nebo tomu krémíku za 80kč jeho účinnost? (Ta reklama je blbá, to teda jo)
Už jenom to Tak vidíte, HOLKY???!!!!, tím si teda zdůvodňuju, že nemůžou myslet vážně mě chtít takhle oslovit, možná nechtěj, tak nemám co špačkovat, ale prostě komplet, chtěla bych vidět toho moltofasinujícího kreativce, co takovou debilitu vyplodil!
Jo a doplňuji, Vietnamcovi vlastně skutečně nevěřím, že se mu líbí Češky![]()
Hezky shrnuto..
Zastávám se krémíků za 80,- Kč.
Zdálo se mi, že se začínají objevovat vrásky. Na doporučení jsem si koupila Bione, různé, sérum, a... nic! Žádné vrásky, pleť mám napnutou.
A když jsem kupovala nedávno, obě prodavačky v obchodě to hned komentovaly, že jsou skvělé, že je taky používají.
A sestra si je tu nakupuje a vozí do Paříže. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.