u nás už sněží ![]()
Stěžovací vlákno

jo, trefný, akorát to pozadí si představte bílé, tak jsem vypadala dnes ráno po vykouknutí z okna
![]()
u nas snezilo v sobotu vecer. byli jsme u kamaradu na veceri, pak jsme jeste vyrazili na drink a normalne venku behem tech dvou hodin nasnezilo
do rana to teda bylo pryc, ale v noci jsem si pripadala jak o vanocich pri prochazce zasnezenym mestem. az teda na to, ze o vanocich tu prozmenu zadnej snih nebyl.
Tak to je přece jasné, že Vánoce jsou na Velikonoce a na Vánoce je dubnové počasí....čemu se divíš? ![]()
haha presne, to mi taky bezelo hlavou. kamaradcin pritel v converskach u toho legracne poskakoval z jedne strany chodniku na druhou, aby se vyhnul te nejvetsi brecce ![]()
Tak hlavně že jsem si v posledních šesti nedělích koupila čtvery boty, určený především k chození naboso ![]()
aspoň víme, kvůli komu sněží!!!
Já taky! Jenom teda dvoje, zato jedny celkem nákladný. A bundičku jentak do pasu. Hadry a boty na takovjhle typ nečasu mám nejhorší z celýho roku, proto taky trvá nejdýl, že jo.
aspoň víme, kvůli komu sněží!!!
důležité je najít viníka! je možné, že veřejné pálení těch bot by nám pomohlo zpět naklonit boha jara?![]()
![]()
Proč hned pálit? Stačí pokorně rozdat potřebným![]()
Nic se pálit ani rozdávat nebude, holoto mizerná!
Budu trpělivá a s botkami se potěším v červenci - na každej teplej den budu mít jedny! 
V sobotu sa nám pokazil bojler, takže žiadna teplá voda. Natrafila som na podozrivo milého pracovníka v realitke, cez ktorú máme byt prenajatý a dal mi číslo na človeka, čo má pohotovosť pre takéto prípady cez sviatky. Ten samozrejme nezdvíhal telefón, tak som poslala správu a nechala odkaz v hlasovej schránke. Žiadna odozva. Volali mi v nedeľu poobede, že či som doma, že inštalatér je na ceste. No nie som, akosi mám vlastné plány keď mi naviac nikto nedal vedieť. Tak sme sa dohodli na pondelok o druhej poobede. Myslíte, že prišli? O ôsmej večer mi poslal ten inštalatér správu, že či mám čas v utorok
. Nakoniec sme sa nejako dohodli, ale ten prístup ma vytáča.
Což o to, že bude zima. Ale tady zase pomrznou všechny stromy, takže letos zase nebude ovoce. Už si na to začínáme pomalu zvykat. :(
Strašný tohle! Prababička zrovna o víkendu vzpomínala, jak se dřív v takových situacích u ovocných stromů rozdělávaly ohně, aby květy nepomrzly. Ach jo, už si ani nepamatuju, kdy jsem naposled měla ze stromu čerstvě utrženou meruňku. ![]()
Tady zatím ještě nesněžilo, má zítra, ale nebetýčně mně to počasí s..e, štve. Potřebujeme něco dodělat do pátku, protože za zády nám už vrčí bagry, a do toho taková klemra, vichr o síle tornáda (dneska naštěstí nebyl tak hrozný) a opakované mžení. Fakt idylka.
Ach jaj... chcela by som si kúpiť "křivák", ale nejak ma nebaví, že to nosí každá druhá, dnes som ich od Českej po Hlavák napočítala asi sto... (viac než komeťáckych dresov)
Ja som dnes stretla samý bomber. V kriváku nikoho :D
tak si nestretla mna. ale tak do nuly ho davam bez problemu, som sa zatala, ze zimne topanky a kabaty uz zo skrine vytahovat nebudem. akurat deti idu rozne prec a opatrovnici tlacia na zimne bundy - vikend teda prezili v sustkach a svetroch cely den vonku a omrzliny sa neobjavili, tak teraz vaham. trochu sa bojim, ze ked babicke zabalim zimnu bundu, bude to decku navliekat aj ked bude 15C.
v jinem vlakne jsem se pred nejakou dobou radovala, ze budu moct po kamosce prevzit relativne levny byt.
dnes mi poprve volal budouci najemce, respektive jeho maklerka, o ktere do te doby vubec nebyla rec. probirali jsme podepsani smlouvy a pak jen tak mimochodem rekla, ze si za zprostredkovani vezme 750 euro.
for je v tom, ze tohle je ilegalni. pred par lety se tu menily zakony a maklere ted musi platit ten, kdo ho poveri, v tomto pripade tedy pronajimatel.
mam pocit, ze ta maklerka je nejaka kamoska pronajimatele a chcou se na tom napakovat. pristi tyden jdu podepsat, jsem zvedava. v nejhorsim to teda zaplatim a pak je svine normalne nabonzuju a budu to chtit zpatky.
cumim ale jak puk - jeste jsem se osobne nesetkala s tim, ze by po mne nekdo s takovou samozrejmou drzosti pozadoval neco, co je zakonem primo zakazany.
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.