Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. dubna 2017 00:44
Reakce na palahniukowa:

u nás už sněží 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 18. dubna 2017 03:40
Reakce na Jiná Realita:

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. dubna 2017 08:32
Reakce na palahniukowa:

jo, trefný, akorát to pozadí si představte bílé, tak jsem vypadala dnes ráno po vykouknutí z okna  

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 18. dubna 2017 08:57
Reakce na Jiná Realita:

u nas snezilo v sobotu vecer. byli jsme u kamaradu na veceri, pak jsme jeste vyrazili na drink a normalne venku behem tech dvou hodin nasnezilo  do rana to teda bylo pryc, ale v noci jsem si pripadala jak o vanocich pri prochazce zasnezenym mestem. az teda na to, ze o vanocich tu prozmenu zadnej snih nebyl.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 18. dubna 2017 09:05
Reakce na Lilly_Ku:

Tak to je přece jasné, že Vánoce jsou na Velikonoce a na Vánoce je dubnové počasí....čemu se divíš? 

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 18. dubna 2017 09:08
Reakce na Berta:

haha presne, to mi taky bezelo hlavou. kamaradcin pritel v converskach u toho legracne poskakoval z jedne strany chodniku na druhou, aby se vyhnul te nejvetsi brecce 

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 18. dubna 2017 13:31

Tak hlavně že jsem si v posledních šesti nedělích koupila čtvery boty, určený především k chození naboso

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 18. dubna 2017 13:38
Reakce na barbucha:

aspoň víme, kvůli komu sněží!!!

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 18. dubna 2017 13:52
Reakce na barbucha:

Já taky! Jenom teda dvoje, zato jedny celkem nákladný. A bundičku jentak do pasu. Hadry a boty na takovjhle typ nečasu mám nejhorší z celýho roku, proto taky trvá nejdýl, že jo.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 18. dubna 2017 13:59
Reakce na Potrefenáhusa:

aspoň víme, kvůli komu sněží!!!

důležité je najít viníka! je možné, že veřejné pálení těch bot by nám pomohlo zpět naklonit boha jara?

Offline Sweet Potato
40422 příspěvků moje polička 18. dubna 2017 14:13
Reakce na Jiná Realita:

Proč hned pálit? Stačí pokorně rozdat potřebným

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 18. dubna 2017 14:40

Nic se pálit ani rozdávat nebude, holoto mizerná!

Budu trpělivá a s botkami se potěším v červenci - na každej teplej den budu mít jedny!  

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 18. dubna 2017 14:50

V sobotu sa nám pokazil bojler, takže žiadna teplá voda. Natrafila som na podozrivo milého pracovníka v realitke, cez ktorú máme byt prenajatý a dal mi číslo na človeka, čo má pohotovosť pre takéto prípady cez sviatky. Ten samozrejme nezdvíhal telefón, tak som poslala správu a nechala odkaz v hlasovej schránke. Žiadna odozva. Volali mi v nedeľu poobede, že či som doma, že inštalatér je na ceste. No nie som, akosi mám vlastné plány keď mi naviac nikto nedal vedieť. Tak sme sa dohodli na pondelok o druhej poobede. Myslíte, že prišli? O ôsmej večer mi poslal ten inštalatér správu, že či mám čas v utorok . Nakoniec sme sa nejako dohodli, ale ten prístup ma vytáča.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 18. dubna 2017 17:02
Reakce na kkristýna:

Což o to, že bude zima. Ale tady zase pomrznou všechny stromy, takže letos zase nebude ovoce. Už si na to začínáme pomalu zvykat. :(

Strašný tohle! Prababička zrovna o víkendu vzpomínala, jak se dřív v takových situacích u ovocných stromů rozdělávaly ohně, aby květy nepomrzly. Ach jo, už si ani nepamatuju, kdy jsem naposled měla ze stromu čerstvě utrženou meruňku. 

Offline brrr
12358 příspěvků moje polička 18. dubna 2017 19:24

Tady zatím ještě nesněžilo, má zítra, ale nebetýčně mně to počasí s..e, štve. Potřebujeme něco dodělat do pátku, protože za zády nám už vrčí bagry, a do toho taková klemra, vichr o síle tornáda (dneska naštěstí nebyl tak hrozný) a opakované mžení. Fakt idylka.

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 18. dubna 2017 19:24

Ach jaj... chcela by som si kúpiť "křivák", ale nejak ma nebaví, že to nosí každá druhá, dnes som ich od Českej po Hlavák napočítala asi sto... (viac než komeťáckych dresov) 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. dubna 2017 20:07

Ja som dnes stretla samý bomber. V kriváku nikoho :D

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 18. dubna 2017 21:43
Reakce na paktofonika:

tak si nestretla mna. ale tak do nuly ho davam bez problemu, som sa zatala, ze zimne topanky a kabaty uz zo skrine vytahovat nebudem. akurat deti idu rozne prec a opatrovnici tlacia na zimne bundy - vikend teda prezili v sustkach a svetroch cely den vonku a omrzliny sa neobjavili, tak teraz vaham. trochu sa bojim, ze ked babicke zabalim zimnu bundu, bude to decku navliekat aj ked bude 15C.

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 18. dubna 2017 21:43

v jinem vlakne jsem se pred nejakou dobou radovala, ze budu moct po kamosce prevzit relativne levny byt.

dnes mi poprve volal budouci najemce, respektive jeho maklerka, o ktere do te doby vubec nebyla rec. probirali jsme podepsani smlouvy a pak jen tak mimochodem rekla, ze si za zprostredkovani vezme 750 euro.

for je v tom, ze tohle je ilegalni. pred par lety se tu menily zakony a maklere ted musi platit ten, kdo ho poveri, v tomto pripade tedy pronajimatel.

mam pocit, ze ta maklerka je nejaka kamoska pronajimatele a chcou se na tom napakovat. pristi tyden jdu podepsat, jsem zvedava. v nejhorsim to teda zaplatim a pak je svine normalne nabonzuju a budu to chtit zpatky.

cumim ale jak puk - jeste jsem se osobne nesetkala s tim, ze by po mne nekdo s takovou samozrejmou drzosti pozadoval neco, co je zakonem primo zakazany.

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 18. dubna 2017 21:46
Reakce na Lilly_Ku: