Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 14. dubna 2017 17:50
Reakce na Zarinya:

Nestěžovala si, měla slušné vychování :)

Ale s tou kolekcí jsem na tom byla ještě dobře. Turista, kterého jsem u ní vystřídala, dostal úkol dovézt prskavky. Na letišti ho málem zavřeli. 

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 14. dubna 2017 17:52
Reakce na Zarinya:

Chápu. Je to otrava.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. dubna 2017 18:05
Reakce na Mutziputzi:

ja mam nastesti jen kartu se kterou v cechach platit nemuzu.

Ale diky za upozorneni a to uz by me tedy dostalo do kolen.:-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. dubna 2017 18:05
Reakce na Gatita:

ufff sila.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 14. dubna 2017 18:47
Reakce na Zarinya:

Dost otrava. Já hlavně nechápu, že jim těch pár jednorázově ušetřených euro stojí za to.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. dubna 2017 19:10
Reakce na whiskas:

no,to totiz nebyla nadsazka,ze bych se mohla vracet s kamionem cigaret.

Ale kdyz uz tak aspon jeden karton.

No tak ted vypadam jak nejaky asocial,ktery furt drepi doma a ani nenavstivi rodice pac do Cech nejezdim.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 14. dubna 2017 19:14
Reakce na Zarinya:

Tak jsi rodiče vytáhla na výlet, někam na půl cesty a fertig .

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. dubna 2017 19:18
Reakce na whiskas:

A to si predstav,ze uz mi kamaradka taky rikala,jestli by ji muj muz nedovezl z Recka kalhoty,tu zl.bundu nebo boty.(jako to vozi me.)

Jako tohle se da smest snadno,ale,ze to vubec nekoho napadne.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 14. dubna 2017 20:36

neviem uz ako mam reagovat na kamaratkin vztah/nevztah. ona v podstate v najlepsich rokoch a najvysi cas usadit sa a mat rodinu - on starsi este ani nerozvedeny (sudne prietahy) s dvoma dospelymi deckami a problemovou manzelkou. (ze je za rozpadom vztahu buduca ex kvoli svojmu nechutnemu spravaniu potvrdili tej babe aj deti). ale stale sa rozchadzaju a davaju dokopy a najnovsie si vymysleli svadbu. obaja dlhy na krku, vyhliadky na byvanie su dost mizerne - ledva na nejaky lacny garzonkovy podnajom alebo ubytovnu a vobec cela historia vsetkych tych veci okolo ich vztahu, ktore si s prepacenim presrali a hlavne ona, mi vobec nedavaju dojem, ze s nim bude stastna v buducnosti. nechcem zachadzat do detailov, ale co mi rozpravala niektore veci, tak mi vlasy dupkom vstavali, ze od takeho chlapa utekat co najskor a co najdalej. nie, nemlati ju ani nic podobne, ale charakter to rozhodne nie je. tajnosti, klamstva, zbabelost... ak jej niekto povie svoj nazor, na ktory sa pytala, ale nepocula co chcela, tak sa dokaze do krvi pohadat a urazit. bez ohladu na to, ci jej je to podane citlivo, alebo surovo vmetene do tvare, od rodiny, alebo kamaratov. je mi z toho velmi smutno, ze si ide takto posrat zivot a ja neviem, ci budem mat silu sa na svadbe premahat a pretvarovat, ze je vsetko ok. vlastne sa toho cirkusu vobec nechcem zucastnit. ked mi naposledny odpovedala na otazku preco s nim je, tak argument, ze si na neho uz zvykla a zacinat od zaciatku s niekym novym nechce, nepovazujem za dostatocny ani rozumny. vlastne sa vsetkym stretnutiam s jeho pritomnostou vyhybam a ked sa vidim obcas iba s nou, tak len trpnem, aby nedosla rec na toho chlapa, nech si neminam energiu na poker face, lebo to uz sa fakt neda. ja vazne chcem aby bola stastna, ale s nim ju to bohuzial necaka :(

Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 14. dubna 2017 21:18
Reakce na eless:

Má občianku? Má. Tak je to jej vec. Nikomu do hlavy nevidíš a vešteckú guľu nemáš. že sa  ti to nepáči verím, nuž ale ty s ním žiť nebudeš.

Takže nereagovať. Vypočuť si ako čkoľvek iné a jedine na priamu otázku povedať, čo si myslíš.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 14. dubna 2017 23:32
Reakce na Gatita:

Mě vyhmátli při přestupu v Paříži, vezla jsem podle žádosti uherák a troje maxilentilky a měla to v příruční tašce. Na rentgenu to asi vypadalo jako výbušnina se zápalnou šňůrou a podezřelé trubice plné kdoví čeho, no divili se po vybalení dost. A že prej uherák tam musím nechat. Tůdle, uhádala jsem ho i se svojí jazykovou nevybaveností. Jindy jsme se skupinou spolucestujících nastupovali na let do Pekingu přiožralí, protože nevím jak, paní propašovala v Praze velkou placatici domácí slivovice, což na CHDG objevili a nechtěli propustit. Tož jsme ji tam kolektivně vyžahli. A myslíte, že se můj manžel poučil? Ale kdež, způsobil už v Praze incident, protože měl v batohu okurku salátovku, taky asi podezřelou z výbuchu. Vůbec jsem nevěděla, že ji má, prý mu bylo líto nechat ji doma, že by se určitě zkazila 

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 14. dubna 2017 23:58
Reakce na Mohučanka:

Dnes v 9:52 SMS od PPL: Dnes mezi 10 a 12 Vam budeme doručovat... Přitom kdyby dali vědět večer, tak bych si to zařídila. Ale 8 minut?!??

To je ještě dobrý. Takový UPS třeba volá teprve pár minut před doručením, jestli jsem doma. A když jsem se takhle jednou na jejich infolince otázala na interval doručení, že opravdu nemůžu čekat celý den, kdy se řidič uráčí, bylo mi sděleno, že u standardních balíků nic takového neposkytují. Jen mi poskytla nějakou statisticky určenou dobu, kdy se řidič prý vyskytuje v našem městě. No samozřejmě mi to nakonec vždy doručili v úplně jinou dobu.

Ale soucítím. Já tohle taky nesnáším.

Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 15. dubna 2017 11:05
Reakce na Kokoska:

Mě vyhmátli při přestupu v Paříži, vezla jsem podle žádosti uherák a troje maxilentilky a měla to v příruční tašce. Na rentgenu to asi vypadalo jako výbušnina se zápalnou šňůrou a podezřelé trubice plné kdoví čeho, no divili se po vybalení dost. A že prej uherák tam musím nechat. Tůdle, uhádala jsem ho i se svojí jazykovou nevybaveností. Jindy jsme se skupinou spolucestujících nastupovali na let do Pekingu přiožralí, protože nevím jak, paní propašovala v Praze velkou placatici domácí slivovice, což na CHDG objevili a nechtěli propustit. Tož jsme ji tam kolektivně vyžahli. A myslíte, že se můj manžel poučil? Ale kdež, způsobil už v Praze incident, protože měl v batohu okurku salátovku, taky asi podezřelou z výbuchu. Vůbec jsem nevěděla, že ji má, prý mu bylo líto nechat ji doma, že by se určitě zkazila 

Jé to bola scéna v jednom starom filme, ako Talianke na letisku (tuším ju hrala Sofia Loren?? už neviem), išli zobrať Mortadellu....zúrivo ju bránila...

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 15. dubna 2017 11:29
Reakce na eless:

Já mám něco podobného taky. Naprosto to neposlouchám, protože to by měl člověk chuť dotyčné změřit IQ. Nejhorší je, že ona to prokládá různými historkami, jak je to všechno skvělý, a pak do toho vždycky vybalí takovou jobovku, že máte chuť vzít svou hlavu a mlátit s ní o zeď, protože jedině to vám může zachránit mozek.

Takže neposlouchám, neodpovídám a modlím se, že jednou ten přísun informací přestane.

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 15. dubna 2017 11:46
Reakce na slniecko:

Já takhle jednou převážela spoustu jídla do Japonska, kam je zákaz dovozu jakýchkoli potravin. Měla jsem udělat typicky českou hostinu-a ještě jsem navíc vůbec nevěděla, co a kde se tam dá sehnat, takže jsem vezla mimo jiné třeba cibuli, zavináče a tak....na letišti mi celník rozbalil tašku chvíli nevěřícně zíral dovnitř a úplně konsternovaně se ptal, co to je? Já jen tak nesměle "večeře pro přátele" a on se normálně rozhlédl jestli ho někdo vidí, zapnul to a říká "dobrou chuť a rychle zmizte"  (Japonec!! Se svým smyslem pro povinnost!!)

Offline Lilly_Ku
4545 příspěvků moje polička 15. dubna 2017 11:48
Reakce na Garfie:

Offline brrr
12358 příspěvků moje polička 15. dubna 2017 11:59

Ha, mně se jednou celník na Ruzyni ptal, co vezu. Nevím proč, ale v tu chvíli mi přišlo blbé mu říkat, že tam mám čtyři paklíky cigaret, tak jsem mu řekla, že vezu jenom nějaké korály (asi tři) a mušličky (asi pět).  Když to slyšell, šel málem do obrtlíku. Akorát já se svým bezelstným výrazem a těmi několika vyplavenými olamanými korály, jsem netušila, která bije. Taky mi bylo řečeno, ať už to proboha nikdy nedělám a rychle jdu.

A když jsme se vraceli z Iránu, tak kámoš na dotaz, jestli veze nějaké potraviny nebo starožitnosti, odpověděl suverénně, že ne. Pak jsme viděli tu obrazovku rentgenu, jak se na páse šine bágl a v něm hromada teček (oříšky a datle) a dva obrysy váz. Celník obrátil oči v sloup a poslal nás pryč.

Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 15. dubna 2017 12:15
Reakce na Garfie:

Já takhle jednou převážela spoustu jídla do Japonska, kam je zákaz dovozu jakýchkoli potravin. Měla jsem udělat typicky českou hostinu-a ještě jsem navíc vůbec nevěděla, co a kde se tam dá sehnat, takže jsem vezla mimo jiné třeba cibuli, zavináče a tak....na letišti mi celník rozbalil tašku chvíli nevěřícně zíral dovnitř a úplně konsternovaně se ptal, co to je? Já jen tak nesměle "večeře pro přátele" a on se normálně rozhlédl jestli ho někdo vidí, zapnul to a říká "dobrou chuť a rychle zmizte"  (Japonec!! Se svým smyslem pro povinnost!!)

brrr tak ale ten kamoš by s zaslúžil na zadok...

Offline brrr
12358 příspěvků moje polička 15. dubna 2017 12:27
Reakce na slniecko:

Ale ty vázy nebyly starožitnost, ty byly normálně z trhu.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 15. dubna 2017 12:36
Reakce na Karja:

obavam sa toho ze prisun informacii prestane len ked sa nebudeme vidat. co je velka skoda prist takto o kamaratku z detstva kvoli blbovi co jej vymyl mozog