whiskas ďakujem. Ty si si tiež prešla ťažkým obdobím
drzim palce, nech sa ti darí ![]()
Stěžovací vlákno
carries Děkuju. No, bohužel se aktuálně poněkud zhoršuje stav maminky. Ale pořád doufám, že ta progrese nebude tak rychlá. Má lepší a horší dny.
Když tě operatér před i po operaci seřve jak malýho prchanta
protože jeho vlastni kolegove byli lini mě detailně infomovat o rozsahu zraneni.Takhle me už louho nikdo neponízil.
andulka01 tlapkam.
edit - ale doufám, že te napravili správně
andulka01 ach jo
andulka01 Ach ne, tohle je strašná bezmoc.
Tlapkám. Ať vše dobře dopadne!
andulka01 místo toho, aby si to vyřídil s kolegy seřve pacientku? No to je borec. ![]()
Mě takový chování u zdravotníků vytáčí strašně moc.
Hlavně ať je líp. ![]()
andulka01 Soucítím. Mě včera sjela jak malou holku doktorka kvůli ztracené žádance na UZ. Nečekala jsem, že udělat duplikát bude problém planetárního rozměru. Jsou normální?
Řvousenka já jsem minulý týden strávila dvě hodiny!! Kvůli odběru krve na alergologii, sestra neměla vytištěnou mou žádanku a nevěděla si s tím rady. Několikrát jsem ji poprosila, jestli ji teda nemůže vytisknout teď, nakonec kvůli tomu volala doktorce domů a po hodině a půl ji vytiskla ![]()
andulka01 je to neprijemny
brala bych to tak, že byl nasranej a frustrovanej na kolegu.
andulka01 Tak snad tě alespoň dobře spravil, když už se zachoval jako vůl ![]()
andulka01 uff tak to mě mrzí. Tak snad tě nejlíp opravil a je to aspoň nejlepší doktor.
andulka01 Bily buh si asi potreboval zlepsit den, jen nechapu, proc nerval na kolegy, ale na tebe. Hlavne at se ti to dobre hoji!
andulka01 to je des, takove chovani ![]()
carries a pro zajimavost - jak je v anglii rychle sehnat misto v domove a jak je to financne narocne?
andulka01 Hulvát. Snad budeš aspoň brzo v pořádku.![]()
baltik tak to závisí od toho, či si človek môže dovoliť platiť súkromný domov alebo nie. Ak ma úspory nad ca £23k, tak si musí platiť súkromný. Svokru stojí pobyt v jej domove £6.5k mesačne. Keď sa minú úspory pod 23k, domov začne platiť štát. Ale samozrejme nie každý domov, takže človeka presťahujú do domova, ktorý berie platby od štátu.
Čo sa týka tej rýchlosti, keďže svokra je samoplatca, tak sa nám podarilo nájsť domov v priebehu asi 2 týždňov. Keby to malo byť od začiatku štátne, to sa môže naťahovať aj niekoľko mesiacov. Je to des, domovy dôchodcov sú šialene drahé a štát sa preto snaží ľudí čo najdlhšie udržať doma v starostlivosti rodiny. Aj keď je to často na ukor zdravia opatrovateľov aj opatrovaného.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí