Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 07:23

continuity to je moc smutne, ale treba se to jeste obrati k lepsimu.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 07:26

Díky všem

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 08:45
Offline Jimik
příspěvků moje polička 23. zaří 2024 09:01

continuity Nic neodkládej a jeď, mě takhle odešel nečekaně strýček z plného zdraví během 3 týdnů a byla jsem moc ráda, že jsem hned jak jsem se dozvěděla, že je v nemocnici jela za ním.

Čímž samozřejmě nechci předjímat podobný scénář u Tebe, spíš chci říct, že člověk vážně nikdy neví co se uděje. A držím palce aby to nebylo tak fatální jak to teď vypadá.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 09:10

continuity taky bych jela hned. My jsme to takhle měli s mamkou, byla nemocná, ale doktoři mluvili o půl roku a víc, pak najednou spadla, že se jí udělalo blbě, vypadalo, že se jí jen zamotala hlava. Ségra žije v zahraničí a měla koupenou letenku na za 14 dní, protože jsme měli naplánovanou společnou akci, přiletěla hned a ukázalo se to jako jediný správný rozhodnutí. 
Hodně sil

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 11:16

continuity Ach jo. To je mi moc líto.

Offline brrr
12370 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 17:56

Byla jsem dneska v Branticích (dědina u Krnova). To je naprostý zmar, Krnov totalně vytopený, okolní vesnice taky. Na ulicích hromady věcí, pobořené ploty, podemleté cesty, vytrhaný asfalt a všude prach, jak to bahno vyschlo. Nedokážu si představit, co tam ti lidi budou dělat.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 18:05

moora Zina Garfiedíky holky.

Musím se nějak sebrat, bylo mi dnes soufl, vůbec nevím čím. Doufám, že to jen únava a nějak se zvetim, ať do toho špitálu můžu. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 18:08

Ještě mě hned ráno neuvěřitelně vytočila osoba z Rakouska, prý další šéfová. Něco potřebovala urgentně dodat, tak jsme všeho nechali a udělali nějaký kompromis. místo děkuji jsem dostala ceres, že si o to řekla už v červenci. Akorát, že vůbec, resp. finální podklady jsme dostali předminulý pátek.

Jak mi není úplně dobře, nedovedu teď tyto lidi pořádně odpružit. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 18:10

brrr no to ještě bude, od nás tam jede pomáhat celý autobus, možná dva. více méně dnes šéf ředitelské volno dával befelem

Akorát já mám bohužel půlku týmu na cestách po Balkánu a zbytek je nějak indisponovaný. Ale věřím tomu, že i tak se nasbira dobrovolníků dost. 

Offline brrr
12370 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 18:15

continuity My tam jsme taky vyslaní z práce, minulý týden jsme byli u kolegy, teď v kostele.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 18:59
Reakce na continuity:

moora Zina Garfiedíky holky.

Musím se nějak sebrat, bylo mi dnes soufl, vůbec nevím čím. Doufám, že to jen únava a nějak se zvetim, ať do toho špitálu můžu. 

​Vždyť se toho na tebe teď valí hodně, podle toho, co píšeš. Buď na sebe mírnější a hodně sil! I tetě

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 19:05
Offline carries
1143 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 21:04
Offline Sweet Potato
40483 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 21:05

continuity Drž se.

Offline tina
6319 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 21:11

continuity hodně sil

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 21:14

Ja si ti tiež trochu odložím. My mame tento rok tiež taký náročný. svokre s demenciu sa na začiatku roka zhoršil stav, vytopila dom, stratila schopnosť používať telefon a vôbec sa o seba postarať, tak sa presťahovala do domova dôchodcov. Muž to veľmi zle znáša, výčitky svedomia, že sa nevie o mamu postarať a tak. Otázka, čo s domom, kde byvala. Ten patrí mužovi, ale treba ho pred predajom prerobiť, tak sa tam po dlhom váhaní sťahujeme a budeme robiť menšiu prerábku. Svokra fajčila v kuchyni posledných 30 rokov, to bude zážitok to dať dokopy. No a dva týždne dozadu môjmu ocovi odstránili znamienko z ucha a ma tam pozitívny nález. Kožná mu síce povedala, že to odstránili celé a bude sa to sledovať, ale keby sa niečo zhoršilo musí na rádioterapiu. Asi som radšej nemala čítať o melanomoch takto navečer.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 21:16

Díky holčičky

tohle je už spíš k smíchu, ale právě jsem povolala muže z hospody, protože neumím otočit dítěti rovnatkem.

Ale nabízel se sám, už v sedm To jsme se domluvily, že se na to dnes vykasleme, protože ji to bolelo, ale teď přišla, že to přeci jenom chce otočit, ať to má rychleji z krku.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 21:23

carries taky pěkná nálož. Přeju hodně sil.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 23. zaří 2024 21:27

carries ach držím palce, tento rok je fakt divoký.

Svokru by som si nevyčítala, ani ty, ani muž. Je to hrozne vyčerpávajíce sa takto starat o někoho, kdo nie je pri smysloch. Nie je to vobec sranda a dost to vie zlikvidovat celu rodinu. 

S otcom to dopadne dobre uvidíš, na tie melanomy sú nejaké kritéria, kedy sa co má robit. Vlani mi to vysvetlovala kožná, že do nejakej velkosti tam metastázy nebývaju a že tych lidí, ktorym ho vyberu a dokonca im ani nepovedia, že to bolo zhubne je celkem dost  (jej by to pomohlo o tom vediet, ked je tam podozrive znamienko).